Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bodziulka'][IMG]http://img473.imageshack.us/img473/24/starenh2.jpg[/IMG]
Diki to ten żółtek w środku? :cool3:[/quote]

[B][I]Tak, ten żółtek bezogoniasek[/I][/B]:evil_lol:

Posted

[quote name='Kati'][IMG]http://img473.imageshack.us/img473/24/starenh2.jpg[/IMG]
łał, ile białasków.
Żaden maluszek nie podał się do mamusi - żadnego pręguska.[/quote]

[B][I]Dokładnie, jedynie ten z kropką na grzbiecie - bo kropka jest pręgowana:evil_lol: , to ulbieniec mojej córki nazwała go Dominum :).[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Pierwsza z dołu to Dulcynea, potem Diego, Dickens, Domiś, D'artagnan a pierwsza z góry to Dolores :)[/I][/B]

Posted

[B][I]Qurcze, u nas tak wieje, że anteny zrywa z dachów ( razem z dachem ;)). Sypie się na drodze piach prosto w oczy i nie tylko piach. Jak szłam wyprzedziła mnie pędząca puszka z piwa.[/I][/B]

Posted

[COLOR=Purple][I][B]Hejka ;-) ...no tak i pomyslec ze taka imprezka nas omineła ...;-) to ci oszustka jedna no no ...a takie piekneeee dzieci urodzila...nie mogla to raz jeszcze ???........e tam mimo wszystko mizianko dla tej cwaniary ;-) i dla pozostałych bąkersikow ;-) czyli babci MEROL i piaszczysteho Dika ;-).......
Całuski....
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']dziendoberek:multi:[/quote]

[B][I]Dobry, dobry:multi: , choć deszczowy:p.[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Fotki mam, ale jestem tak rozleniwiona, ze nie chce mi się wklejać:razz: , idę oglądać Wasze galerie :)[/I][/B]

Posted

[quote name='Guffi']Oj chyba nic nie słychać...:roll:
Weekendowa przerwa:evil_lol: ?[/quote]

[B][I]Czyżby powstała galeria ON- ków:cool3:[/I][/B] , [B][I]zaraz idę sprawdzić[/I][/B]:multi: .

Posted

[quote name='Guffi']Co?!
Czyli są maluszki :roll:...?
Już się pogubiłam.[/quote]

[B][I]Maluszków ni ma , na nowych fotkach są tylko wielkie psy:evil_lol:[/I][/B]