Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [B][I]Ale z niedoszłej mamci luzak:evil_lol:...no nic czekamy do wiosny;)[/I][/B] Quote
Bodziulka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [IMG]http://img473.imageshack.us/img473/24/starenh2.jpg[/IMG] Diki to ten żółtek w środku? :cool3: Quote
bonita Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Bodziulka'][IMG]http://img473.imageshack.us/img473/24/starenh2.jpg[/IMG] Diki to ten żółtek w środku? :cool3:[/quote] [B][I]Tak, ten żółtek bezogoniasek[/I][/B]:evil_lol: Quote
bonita Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='Kati'][IMG]http://img473.imageshack.us/img473/24/starenh2.jpg[/IMG] łał, ile białasków. Żaden maluszek nie podał się do mamusi - żadnego pręguska.[/quote] [B][I]Dokładnie, jedynie ten z kropką na grzbiecie - bo kropka jest pręgowana:evil_lol: , to ulbieniec mojej córki nazwała go Dominum :).[/I][/B] [B][/B] [B][I]Pierwsza z dołu to Dulcynea, potem Diego, Dickens, Domiś, D'artagnan a pierwsza z góry to Dolores :)[/I][/B] Quote
bonita Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [B][I]Qurcze, u nas tak wieje, że anteny zrywa z dachów ( razem z dachem ;)). Sypie się na drodze piach prosto w oczy i nie tylko piach. Jak szłam wyprzedziła mnie pędząca puszka z piwa.[/I][/B] Quote
DORRAG Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No to tak jak u mnie, wiatr się rozchulał i jest strasznie nieprzyjemnie. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Ja zaraz idę z psem na spacer i tak się zastanawiam czy mi go nie zdmuchnie :roll: Quote
e.v.a Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 a ja nawet nie wiem jak jest u nie :shake: ostatni raz na dworze bylam jakos przed 15:razz: ale jak patrze przez okno to drzewa sie nie ruszaja:evil_lol: Quote
Korenia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Bonita, ale u Was dużoooooooooo białasków w miocie..:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Hejka ;-) ...no tak i pomyslec ze taka imprezka nas omineła ...;-) to ci oszustka jedna no no ...a takie piekneeee dzieci urodzila...nie mogla to raz jeszcze ???........e tam mimo wszystko mizianko dla tej cwaniary ;-) i dla pozostałych bąkersikow ;-) czyli babci MEROL i piaszczysteho Dika ;-)....... Całuski.... [/B][/I][/COLOR] Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 przyszłam zobaczyć czy już są maluszki, a tu taka niespodzianka :cool3:, szkoda ale cię niunia oszukała :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [COLOR=Indigo][I][B]Hello ;-)...odpoczywamy od dogo w wekendzik ???;-).... Pozdrawiamy milutko .;-)!! [/B][/I][/COLOR] Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hello Bonita :). Co tam słychać u niedoszłej mamusi i pozostałych łobuziaków? :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Oj chyba nic nie słychać...:roll: Weekendowa przerwa:evil_lol: ? Quote
bonita Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek:multi:[/quote] [B][I]Dobry, dobry:multi: , choć deszczowy:p.[/I][/B] [B][/B] [B][I]Fotki mam, ale jestem tak rozleniwiona, ze nie chce mi się wklejać:razz: , idę oglądać Wasze galerie :)[/I][/B] Quote
bonita Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Guffi']Oj chyba nic nie słychać...:roll: Weekendowa przerwa:evil_lol: ?[/quote] [B][I]Czyżby powstała galeria ON- ków:cool3:[/I][/B] , [B][I]zaraz idę sprawdzić[/I][/B]:multi: . Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co?! Czyli są maluszki :roll:...? Już się pogubiłam. Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Czyżby powstała galeria ON- ków:cool3:[/I][/B] , [B][I]zaraz idę sprawdzić[/I][/B]:multi: .[/quote] Powstała:multi: Quote
Kate I Luka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A ja jednak mam nadziję, że ochota przyjdzie i będą fotkeczki całego klanu :) Quote
bonita Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Guffi']Co?! Czyli są maluszki :roll:...? Już się pogubiłam.[/quote] [B][I]Maluszków ni ma , na nowych fotkach są tylko wielkie psy:evil_lol:[/I][/B] Quote
Guffi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Aha:roll: ... No to się doczekam(?) fotek wielkich:p ... kidyś na pewno:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wygonić lenia i fotki wstawiać :mad: Quote
Recommended Posts