bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='misiaczek']A może i my sie załapiemy ;) :evil_lol:.Co upiekłaś???[/quote] Pychotkę:loveu:( moja mama upiekła:cool3: nie ja, ale ciiiiiii:evil_lol:) Quote
Medorowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita']Córciu nie do dooopy tylko nieciekawie się mówi:diabloti: Witaj, mamunia ciasto zrobiła:loveu: zaraz je sobie zje:diabloti:[/quote] :oops::oops::oops::evil_lol: Nie [B]zje[/B], tylko [B]zjemy:loveu::loveu:[/B] Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 czesc bonitko:loveu: ja tez chce kawalek ciasta:multi: Quote
taxelina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no tak przyzwyczajenie ma duzo do powiedzenia ... :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Pychotka? Ja cem! :placz: Quote
bonita Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ciasteczko tak wygląda( fotka nie moja, ale ono dokładnie tak się prezentuje) [IMG]http://www.smaczny.pl/obr.php?min&obr_min_x=400&obr_min_y=300&obr_nazwa=pychotka.jpg[/IMG] Censtujcie się. Smacnego :loveu: Quote
Paula Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć Kasiu :multi: Ale pychotka :sabber: ale ja podziękuję, bo na diecie jestem :placz: Quote
Alicja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]poproszę o ciasteczko :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Zaczynam ślinić się jak boksie... :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='bonita'] No to siem cieszem:loveu::evil_lol: Ale nie napisałaś czy Ci się podobały:diabloti:[/quote] hehe... podobały się BARDZO :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Pyszne ciasto:loveu: A ja to bym sobie jakies boksiowe foty zobaczyla:cool3: Quote
Alicja Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: cze sis mła :loveu:....u nas zimno :roll:i mokro [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Imbirka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witam się z rana, bo później pewnie znowu nie dam rady:cool3::roll: Quote
bonita Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Hej dziewczyny :multi: Witam się z Wami i znikam workingować:hand: Quote
bonita Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Gonitwa']Hejo zapracowana;)[/quote] Witaj :) Mówią że praca uszlachetnia więc jestem również szlachetna:loveu::diabloti::evil_lol: [quote name='evaxon']:multi:hej hej workingówa:multi:[/quote] Witaj Ewcia:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu: [quote name='agbar']dzien dobrnac przyjszlam:grins:[/quote] A witaj witaj Agbar:diabloti: [quote name='Medorowa']Hejjo:multi::p:p:p[/quote] A hoj:loveu: U nas zima jest, z tym że póki co bezśnieżna:p Quote
bonita Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Imbirka']Witam się z rana, bo później pewnie znowu nie dam rady:cool3::roll:[/quote] Dla Ciebie doba też ma za mało godzin:cool3::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: cze sis mła :loveu:....u nas zimno :roll:i mokro [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Witaj sister :multi: u na s ziąb jak fix i na dodatek wieje ziiiimny wiatr, alre zapowiadanych opadów śniegu nie ma ( tfu, tfu .. i lepiej żeby nie było:shake:) [quote name='furciaczek']Pyszne ciasto:loveu: A ja to bym sobie jakies boksiowe foty zobaczyla:cool3:[/quote] Musiał by je najpierw ktoś zrobić:diabloti:, [quote name='Imbirka']hehe... podobały się BARDZO :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] :multi::multi::multi:Podobały się:evil_lol: Quote
bonita Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Medorowa']:oops::evil_lol: Nie [B]zje[/B], tylko [B]zjemy:loveu::loveu:[/B][/quote] Mówi się [B]zjedliśmy[/B] Madziu:evil_lol: [quote name='furciaczek']czesc bonitko:loveu: ja tez chce kawalek ciasta:multi:[/quote] I jak? smakowało?:diabloti: [quote name='deer_1987']no tak przyzwyczajenie ma duzo do powiedzenia ... :)[/quote] Kto? Ja?:cool3: ja małomówna jestem:oops:taka cicha i skromna:oops::evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Kasiu :loveu: Pychotka? Ja cem! :placz:[/quote] No dałam wię się częstujcie ( zdjęcie ma długi termin ważności:evil_lol:) [quote name='misiaczek']mniam mniam ...pychotka :evil_lol:[/quote] Też ją lubię:loveu: [quote name='Paula_']Cześć Kasiu :multi: Ale pychotka :sabber: ale ja podziękuję, bo na diecie jestem :placz:[/quote] Od patrzenia Paulinko nie przytyjesz:evil_lol: Witanko:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poproszę o ciasteczko :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Smacne było, prawda?:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zaczynam ślinić się jak boksie... :evil_lol:[/quote] He, he nie widzisz boksi jak się ślinią na jego widok:p, jeden kawałek oczywiście spadł mi na ziemie( bo ja mam takie b.zgrabne rączki:loveu:) zaraz przybyła morda która go pożarła:crazyeye::evil_lol:. Quote
bonita Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Medorowa']Dzień doberek :multi:[/quote] Właśnie- doberek bo mam dziś wolne:cool2: I gotuję obiad:cool3:, tzn myślę co będę gotowała na obiad:p Quote
Pysia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Proponuję boksera w potrawce :diabloti: Witaj córko ma :loveu: Quote
Recommended Posts