Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
A witaj witaj Kasieńko! :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol:

:multi::multi::multi: Pinczerka nas odwiedziła:multi::multi::multi::evil_lol:

Witaj Justynko :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Jak to jest obecnie w pl z obcinaniem ogonów i uszu?

Niby jest zakaz, ale jak ktoś chce , to i tak obetnie, a tych chcących jest jeszcze dużo, szczególnie widać to na wystawach. Nie ma co się zresztą dziwić boksery z obciętymi uszami i ogonami wyglądają lepiej i bardziej podobają się oceniającym:p. A sędziowie preferujący niecięte psy to u nas w kraju rzadkość.
Ja powoli przyzwyczajam się do uszatych, ale ogoniaste u mnie w domu myślę że nie zagoszczą:diabloti:
a jak pomyślę o nieciętych Dobermanach-Katastrofa:shake: .Inne rasy, to jeszcze jako tako wyglądają :p

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Kasiu :multi: Przepraszam że nie zagladałam ale mam chorobą społeczna ....Brak czasu :angryy:

Witaj Pysiu:multi:
Ja również cierpię( bardzo mocno)na tą chorobę więc Cię dobrze rozumiem :p

Posted

Witanko sis:loveu:
zamarzłam dziś na psacerku i już mialam pytać czy u was spadł śnieg ze tak zimno ...kiedy za oknem zaczęło mi padać deszczem :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
tutaj w ogole sie tego nie robi, wiec i rotwailery i dobermany i boskery maja i uszy i ogony :)

Jak wszystkie mają , to jest OK, przynajmniej są równe szanse dla wszystkich, nie to co u nas (chodzi mi o wystawy oczywiście) A w życiu co dziennym ogoniaste mi już paszą :) zresztą sama zostawiłam wszystkim ( oprócz Dikiego) moim szczeniakom z ostatniego miotu ogony i uszy( oczywiście prawie wszyscy nowi właściciele, aż do dziś na to narzekają:diabloti::evil_lol:)

Posted

[quote name='Alicja']Witanko sis:loveu:
zamarzłam dziś na psacerku i już mialam pytać czy u was spadł śnieg ze tak zimno ...kiedy za oknem zaczęło mi padać deszczem :diabloti::diabloti::diabloti:

U nas również deszczyk pada tylko:diabloti: nie ma śnieżku jeszcze:shake:( i oby do nas szybko nie przylazł:angryy:)

Ale słyszałam ,że ma jutro przypełznąć- nie dobrze:shake:, ja jeszcze nie kupiłam zimowych butów:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:multi:hej hej

:multi::multi::multi:( poprawiłam się :evil_lol:
deer_1987 napisał(a):
wiesz nie znam swiata wystaw :( mysle jednak ze o wiele bardziej mi sie podobaja z :)

Wiesz , to zależy do czego się człowiek przyzwyczai, mi od zawsze podobały się ciachnięte Boksery:loveu:, więc musi minąć duuuuużo czasu żebym przyzwyczaiła się do takich długoogoniastych , które trzepią wszędzie ogonem:evil_lol: Już sobie wyobrażam jak dzieci ciągną za ten ogon, jak dostaję nim baty po nogach kiedy się boksiu cieszy:placz:, jak merdając nim zrzuca wszystko ze stołu:mad:, bo boksiowa radość jest wielka:diabloti::evil_lol:

Posted

bonita napisał(a):
:multi::multi::multi:( poprawiłam się :evil_lol:

Wiesz , to zależy do czego się człowiek przyzwyczai, mi od zawsze podobały się ciachnięte Boksery:loveu:, więc musi minąć duuuuużo czasu żebym przyzwyczaiła się do takich długoogoniastych , które trzepią wszędzie ogonem:evil_lol: Już sobie wyobrażam jak dzieci ciągną za ten ogon, jak dostaję nim baty po nogach kiedy się boksiu cieszy:placz:, jak merdając nim zrzuca wszystko ze stołu:mad:, bo boksiowa radość jest wielka:diabloti::evil_lol:

:lol::lol::lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Cześć mamcia:loveu:
Zimno, ponuro i do doopy za oknem:shake:

Córciu nie do dooopy tylko nieciekawie się mówi:diabloti:

Witaj, mamunia ciasto zrobiła:loveu: zaraz je sobie zje:diabloti: