Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :loveu: Bonek właśnie goni po domu z Merolowym kokodylem:icon_roc:- Udaje Merola, nie wiem o co mu chodzi:niewiem:( nigdy tak nie robił, krokusiami bawiła się tylko Merol:-(), myśli że nie poznam że to Bonek, a nie Merol:stupid:[/quote][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:[COLOR=Red]...bosh ...jak ja kocham te istotki ............[/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :loveu: Bonek właśnie goni po domu z Merolowym kokodylem:icon_roc:- Udaje Merola, nie wiem o co mu chodzi:niewiem:( nigdy tak nie robił, krokusiami bawiła się tylko Merol:-(), myśli że nie poznam że to Bonek, a nie Merol:stupid:[/quote] ... Bonek chce Ci zastapić Merolka...:cool3: Pzdr. Quote
zuzolandia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 wlasnie ......pewnie chce zeby pancia sie juz nie smucila i zastepuje Merolka Krokudolka ........ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :loveu: Bonek właśnie goni po domu z Merolowym kokodylem:icon_roc:- Udaje Merola, nie wiem o co mu chodzi:niewiem:( nigdy tak nie robił, krokusiami bawiła się tylko Merol:-(), myśli że nie poznam że to Bonek, a nie Merol:stupid:[/quote] Czesć Kasiu :loveu: A niektórzy śmią twierdzić, że psy nie potrafią kochać, czuć... To są niesamowite stworzenia, Bonuś chce wziąć na siebie cząstkę Twego cierpienia... Quote
BeaC Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam sie przywitać dopiero teraz przeczytałam...........[/B][/COLOR].:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Witaj porannie Moja zapracowana i zabiegana Sis[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
misiaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć kuzynko droga :). Bonek na pewno też tęskni za mamcią :-(.Tyle lat razem,to nic dziwnego. Trzymajcie się :glaszcze:. Quote
Kate I Luka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Mamcia... Przykro się czyta o tęsknocie Bontki... Pewnie jeszcze jakiś czas to potrwa... Quote
zuzolandia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 witaj zlociutka ;-) milusie buziaczki przesylamy!!!!! Quote
Martinee Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [COLOR="DarkOrange"]Witamy serdecznie wieczorkiem [/COLOR] jak będziecie miec czas wpadnijcie do nas Quote
bonita Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Witanko dziewczyny :loveu: Jestem i czytam wszystko, do Was też włażę :cool3:, chociaż nic nie piszę. Qurcze mam strasznie mało czasu, dopiero w przyszłym tyg. mam nadzieję na większy luz. Szkoła, robota, i już doszły przygotowania mojej młodszej do komunii( jestem w szoku że tak szybko! i aż 2 spotkania w jednym tygodniu, ciekawe co będzie potem...) Jak mi się [U]uda[/U]:cool3: , to porobię jutro kilka fot. Pozdrawiam Wszystkich zaglądaczy :loveu: Dalej nie mogę uwierzyć że Merola już nie ma:shake:, na fotach jest jak żywy:placz: Jej ostatnia fota. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/418/88ecf355a110f8e7.jpg[/IMG][/URL] a życie z nami, to już historia. Quote
Vectra Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jest z wami ;) w serduszkach w głowie i patrzy z góry :) o komunia to będą i prezenty :diabloti: Ja ostatnio łaże po tej dogomanii i jakoś nie mam co pisać KKKurde Quote
bonita Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='Vectra']Jest z wami ;) w serduszkach w głowie i patrzy z góry :) o komunia to będą i prezenty :diabloti: Ja ostatnio łaże po tej dogomanii i jakoś nie mam co pisać KKKurde[/quote] Ja tyż qurcze, ja tyż :evil_lol: Quote
Anashar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Bonitko, ja wiem, ze Ci ciężko bo Merolki(*) nie ma już przy Tobie :( Czy zamieścić jakieś informacje na stronie? Quote
furciaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzisiaj ogladalam program w TV o tresurze psow... odcinek w ktorym byl bokser, jego wlascicielka miala na imie... Bonita:loveu: i tak jakos cholercia smutno mi sie zrobilo bo pomyslalam o Merolku i o tym jak wam ciezko musi byc... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witaj Kasiu :loveu: Z każdym dniem będziecie przyzwyczajać się do tej myśli i patrzeć na zdjęcia Merolka z uśmiechem na twarzy, nie smutkiem. Jak tam reszta stadka? Komunia - i znów kasa wydana :cool3: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Kasiu :loveu: Z każdym dniem będziecie przyzwyczajać się do tej myśli i patrzeć na zdjęcia Merolka z uśmiechem na twarzy, nie smutkiem.[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I] dokładnie tak ....musi jednak minąć troszkę czasu Witanko zabiegana moja siostrzyczko :multi:...mam nadzieję ,że Merolek pomoże CI zrealizować marzenia:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Jagoda1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witaj, Kasiu, Twój Merolek to piękna, elegancka Sunieczka... Wspomnienia bolą, z czasem tylko trochę mniej... Quote
Martinee Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witamy :):):) i zapraszamy do nas śliczne psiaki Quote
Recommended Posts