Imbirka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzień dobry:lol: .... chociaż nie wiem czy taki dobry:roll: Quote
gosikf & dogs Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Helo!:roll: Jak fajnie wpasc do chłopa, bo mu neci chodzi:cool3: Quote
bonita Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Hej Dziewczyny :multi:Nie wiem jak Wam, ale mi dogo strasznie muuuuuuli dziś :shake:, a na dodatek zostawiłam w sobotę aparat u mamy i nie mam fot :shake:Pozdrawiam serdecznie :loveu: wrócę póżniej :cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='bonita']Hej Dziewczyny :multi:Nie wiem jak Wam, ale mi dogo strasznie muuuuuuli dziś :shake:, a na dodatek zostawiłam w sobotę aparat u mamy i nie mam fot :shake:Pozdrawiam serdecznie :loveu: wrócę póżniej :cool3::evil_lol:[/quote]:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]cześć sis ....mi też zamula ....brak mi cierpliwości [/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='bonita']Hej Dziewczyny :multi:Nie wiem jak Wam, ale mi dogo strasznie muuuuuuli dziś :shake:, a na dodatek zostawiłam w sobotę aparat u mamy i nie mam fot :shake:Pozdrawiam serdecznie :loveu: wrócę póżniej :cool3::evil_lol:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]cześć sis ....mi też zamula ....brak mi cierpliwości [/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] grunt to oddychac głeboko:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Jagoda1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Jeszcze dzisiaj nie byłam, chyba, dobrej nocki...:lol: Quote
Medorowa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Przyszłam się dowiedzieć, czy coś ruszyło w sprawie mojego kieszonkowego:siara::siara: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [COLOR=DarkRed][B]byłam:diabloti: jestem:diabloti: będę:diabloti: witaj Bonitko:loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p...sis....podpisuję listę obecności ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Witanko :)................................................(kropki bo w IE nie mam odstępów:cool3::evil_lol:).............. Jestem, zaglądam, czuwam :megagrin:...............................................Trochę kkkurde czasu mało mam :shake:, jutro jeszcze mniej :shake: ...............................................................Mam nadzieję, że w czwartek będzie już luuuuuuuuzio :D. ........................................................................................Zimno jak fix, do tego co chwilę pada deszcz, no qurde czego można więcej chcieć;):loveu: ....................Pozdrawiam Wszystkich do nas zaglądających :loveu::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kasiu zacinasz się, jąkasz - czy to z zimna?:razz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ce skropkowana mamuczo:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Kasiu zacinasz się, jąkasz - czy to z zimna?:razz:[/quote] Żebyś wiedziała:cool3::evil_lol:, u nas zimno prawie jak w zimie:p Witaj Jagoda:loveu: Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Ce skropkowana mamuczo:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] Cześć córcia, już zmieniłam przeglądarkę:diabloti::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='bonita']Cześć córcia, już zmieniłam przeglądarkę:diabloti::evil_lol:[/quote] To teraz zmień zawartość portfela i dawaj kieszonkowe:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Ce skropkowana mamuczo:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] Ile to by miało być tego kieszonkowego:cool3:, im mniej, tym lepiej:diabloti:-pamiętaj, nie ma to jak samej sobie zarobić, a nie się prosić:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Wiesz że mamcia na Cię nigdy nie żałuje piniędzy:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 :hand::bye::nono::evil_lol: nic muszę lecieć:placz: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 witankoooooooooo i przytulankoooooooooo........... o jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie samemu w niedoli komputerowych odchylen heheehehehehehehehheeheheh Quote
Recommended Posts