Kate I Luka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja:grins::grins::grins: Przyszłam po kieszonkowe:lol!:[/QUOTE] to ja też kcem, młodsza nie znaczy gorsza :diabloti: Hello mła mam :loveu: Quote
anetta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja:grins::grins::grins: Przyszłam po kieszonkowe:lol!:[/QUOTE] [quote name='Kate I Luka']to ja też kcem, młodsza nie znaczy gorsza :diabloti:[/QUOTE] Buhahhahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz powinno być: "A skąd ja mam wam dać te kieszonkowe" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hand: Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 doberek bonitko:loveu: co tam slychac? Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='anetta'] Teraz powinno być: "A skąd ja mam wam dać te kieszonkowe" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/quote] z kieszeni:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Kate I Luka']to ja też kcem, młodsza nie znaczy gorsza :diabloti: Hello mła mam :loveu:[/quote] [quote name='anetta']Buhahhahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz powinno być: "A skąd ja mam wam dać te kieszonkowe" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :hand:[/quote] [quote name='evaxon']z kieszeni:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] jAMENt...:diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 A kieszeń dziurawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cioteczka a gdzie Ty brykasz ? :cool3: wracaj no ti na ten tychmiast :mad: :diabloti: Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 juhuuuuu juhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....cisza.....:cool1: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='zuzolandia']nie spacccccccccccc!!!!!!!!!!pobudka!!!!!!!!!!!!!!![/quote] Nie śpię:diabloti:Witaj Zuzolandio:loveu: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Witam Cie prawie z rana...................:multi::multi: od poniedziałku zaczynam pracę na 7.30 więc pobudka.........5.10:placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/quote] To straszne co piszesz:shake: Ja jak już pisałam nie dałabym rady tak wcześnie wstać:p:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:doberek moja nocna sistersjo ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Witaj moja sis o poranku:loveu::evil_lol: [quote name='gosikf & dogs']HELO boksomaniaczko! Całusy dla twoich fafluków przesyłam;)[/quote] Całusy przekazane :) chętnie dają fafle do całowania, szczególnie Merol:loveu: [quote name='furciaczek']dziendobry bonitko:loveu: jak tam dzionek mija :)[/quote] Dzionek minął spoko, tylko miałam problemy z netem, wczoraj wogóle nie było go cały dzień:placz: i nie mogłam tu nawet zaglądnąć, a przedwczoraj raz był,a raz nie:razz: [quote name='evaxon']doberek:multi::multi::multi:[/quote] Berek Efcia;) [quote name='AgusiaTerierka']Dobry wieczór...?[/quote] Był dość dobry, tylko pozbawiony prawie neta:razz::evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='dealer']juhuuuuu juhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....cisza.....:cool1:[/quote] Nie wydzierać się mi tu:diabloti: bo Cię psami poszczuję:diabloti::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/72/4a288ab3069c05a1.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Vectra']cioteczka a gdzie Ty brykasz ? :cool3: wracaj no ti na ten tychmiast :mad: :diabloti:[/quote] Witaj Vectra:diabloti: Odcięto mnie wczoraj całkowicie od świata:placz:, czyli od neta:p:evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł babciu:loveu:[/quote] Witaj wnusiu Imbirusiu [quote name='paula_z']Cześć fafluny :loveu:[/quote] Witamy:multi: [quote name='zuzolandia']a wogole to cos malo fotek jest;-) heheeheh witanko wieczorkiem[/quote] mało, no bo ja mam be aparat:placz: i mi się nim już wcale nie podobuje robienie nim fotek:placz::evil_lol:, a taki ćliczny widziałam Olympus, tylko ta ceennnnnnnnnnnna:placz::placz::placz: kto mi dołoży troszkę do niego:roll::diabloti: Tylko troszeczkę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra:p , a teraz fotek kilka Dikiego spotkanie z glizdą:shake: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/72/8e18764746fb56c4.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/73/a8aa9974e719edb7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images13.fotosik.pl/62/05ec6a64826e8f17.jpg[/IMG][/URL] Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='madzia i medor']To ja:grins:Przyszłam po kieszonkowe:lol!:[/quote] Nie po kopertę, tylko po kieszonkowe:roll:, no będzie problem Madziu, wiesz przecież że mamcia Carringtonem nie jest:diabloti: [quote name='Imbir1']Witanko z rana:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] Witamy z samiuśkiego sobotniego:loveu: [quote name='evaxon']witanko:multi:[/quote] Heja, haeja:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Witam, może być południowa kafffa...?[/quote] Poranną kaffę z przyjemnością łyknę:loveu:, a za oknem feee pogoda:shake: [quote name='Kate I Luka']to ja też kcem, młodsza nie znaczy gorsza :diabloti: Hello mła mam :loveu:[/quote] Córcia:loveu: Do mamci tylko po pieniądzę:placz: nie zapytają nawet czym zdrowa:diabloti: [quote name='furciaczek']doberek bonitko:loveu: co tam slychac?[/quote] Ach, stara bieda mówię Ci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Więcej nie piszę , bo się fotki w tym pisaniu zgubią :grin: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='madzia i medor']jAMENt...:diabloti::diabloti:[/quote] Lament, a nie jament:evil_lol: [quote name='anetta']A kieszeń dziurawa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] O tak, dziurawa i dłuuuuugim wężęm:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Fotek kilka dałam nowych:roll::evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 dzieńdoberek weekendowo:multi::multi::multi::multi: fotki widziałam:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']Fotek kilka dałam nowych:roll::evil_lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]widziałam kilka nowych fotek :grins: z makaronikiem jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tu moja miłość :loveu::loveu::loveu: [url]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/url][/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='bonita']Nie po kopertę, tylko po kieszonkowe:roll:, no będzie problem Madziu, wiesz przecież że mamcia Carringtonem nie jest:diabloti: [/quote] Trzeba było mnie nie zabierać z tej kapusty:obrazic: Jak nie masz dla mnie kieszonkowego:obrazic::diabloti: [quote name='bonita']Lament, a nie jament:evil_lol: [/quote] Lament, to dopiero będzie, jak nie dostanę pieniążków:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 hyhyhy glizdek wchodzi mu do nosa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi: Quote
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć Kasia :multi: [url]http://images28.fotosik.pl/73/005d75002581a923.jpg[/url] :D :loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 to dżdżownica jest!:evil_lol: cześć kasiu:) jakie to spotkanie interesujące dla nigo było, tak się przyglądał jakby nie wiadomo co zobaczył:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ale fajna glisdaaa! :diabloti::loveu::diabloti: Ale Dickuś jest słodkiii:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts