Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='bonita']Cieszkam się:multi: Córciu i to właśnie ta Effki i moja tajemnica była :evil_lol:Stronkę zrobił [B]Anashar[/B] ( muszę przejść do mozilli, żeby Mu za nią podziękować przy użyciu emotioikonek) Bardzo dziękuję:loveu:, stronka mi się BARDZO podoba:sweetCyb::laugh2_2::thumbs:[/quote] Widziała, widziałam, widziałam:multi::multi::multi::multi: ciekawość zaspokoiłam:p odrazu mi ulżyło:evil_lol: też nam się podoba:loveu: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anashar']Ja już też wiem :p Znaczy wiem od dawna :evil_lol: Ale teraz się dowiedziałem, że o to chodzi :lol: Dobranoc tym co idą spać, ja wracam do roboty ;)[/quote] :lol::evil_lol: super super suuuper jeszcze raz super strobka wyglada!!!:multi: wielkie ukłony :multi: [quote name='bonita']Cieszkam się:multi: Córciu i to właśnie ta Effki i moja tajemnica była :evil_lol:Stronkę zrobił [B]Anashar[/B] ( muszę przejść do mozilli, żeby Mu za nią podziękować przy użyciu emotioikonek) Bardzo dziękuję:loveu:, stronka mi się BARDZO podoba:sweetCyb::laugh2_2::thumbs:[/quote] :evil_lol: no wiesz cooo :placz: czemu im zdradziłas nasza tajemnice:placz: witanko:multi: jak tam pranie nie zmokło ??:evil_lol: Quote
Guffi Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Stronki sie doczekalam:cool3: Ladna:) P.S.Cos mam z pl znakami:mad: Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='bonita']Cieszkam się:multi: Córciu i to właśnie ta Effki i moja tajemnica była :evil_lol:Stronkę zrobił [B]Anashar[/B] ( muszę przejść do mozilli, żeby Mu za nią podziękować przy użyciu emotioikonek) Bardzo dziękuję:loveu:, stronka mi się BARDZO podoba:sweetCyb::laugh2_2::thumbs:[/QUOTE] Cieszę sie niezmiernie :loveu: Guffi - którymi polskimi znakami? Quote
misiaczek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 No,no kuzynko ;)...pięknej stronki się doczekałaś :loveu:. Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='bonita'] Witaj córcia, dziś też wieszałam:evil_lol: [/quote] Buhahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia, czy Ty cierpisz na bezsenność:razz: [quote name='evaxon'] :evil_lol: no wiesz cooo :placz: czemu im zdradziłas nasza tajemnice:placz: [/quote] Też wiedziałam:turn-l: Witaj:multi::multi::multi: Stronka naprawdę supeerrrr:p Quote
teqquila Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witanko stronka sliczna i pieski tez sliczne :) Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Bardzo gustowna i przejrzysta strona:lol: . Baaaardzo mi się podoba.:lol: Quote
bonita Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Bardzo gustowna i przejrzysta strona:lol: . Baaaardzo mi się podoba.:lol:[/quote] [quote name='ferraribox']Piękna stronka:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [quote name='teqquila']Witanko stronka sliczna i pieski tez sliczne :)[/quote] [quote name='madzia i medor']Buhahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamcia, czy Ty cierpisz na bezsenność:razz: [COLOR=Magenta]Ja:crazyeye: nie, no co Ty:evil_lol:[/COLOR] Też wiedziałam:turn-l: Witaj:multi::multi::multi: Stronka naprawdę supeerrrr:p[/quote] Cieszkam że się podobuje:loveu: wszystko dzięki Anashar-owi:multi: Quote
bonita Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Imbir1']Widziała, widziałam, widziałam:multi: ciekawość zaspokoiłam:p odrazu mi ulżyło:evil_lol: też nam się podoba:loveu:[/quote] :multi:Dobrze żeś już spokojna Julciu:evil_lol: [quote name='evaxon']:lol::evil_lol: super super suuuper jeszcze raz super strobka wyglada!!!:multi: wielkie ukłony :multi: :evil_lol: no wiesz cooo :placz: czemu im zdradziłas nasza tajemnice:placz: [COLOR=Magenta]Znajdziemy sobie kolejną:diabloti::evil_lol:[/COLOR] witanko:multi: jak tam pranie nie zmokło ??:evil_lol:[/quote] Nie suche jak pieprz rano było:evil_lol: [quote name='Guffi']Stronki sie doczekalam:cool3: Ladna:) P.S.Cos mam z pl znakami:mad:[/quote] U mnie wszystko gra:cool3: [quote name='Anashar']Cieszę sie niezmiernie :loveu: [/quote] :) [quote name='misiaczek']No,no kuzynko ;)...pięknej stronki się doczekałaś :loveu:.[/quote] Prawda że fajna:loveu: Witaj Misiaczku:multi: Quote
Imbirka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj buszująca po nocy babciu:evil_lol::multi: Quote
Kitka20 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj Bonitko z rana:evil_lol: stronka bardzo fajna muszę ją TZtowi pokazać:lol: niech mu oczy zbledną jakie piękne piechy masz Quote
ferraribox Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Imbir1']Witaj buszująca po nocy babciu:evil_lol::multi:[/quote] Oj buszuje nam Kasieńka po nocy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ceść Mamcia co ma pikną boksiostronkę :loveu: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]witaj sistersjo:multi::multi::multi: stronki nie zobaczyłam bo mi tak napisali:placz::placz::placz: [/B][/FONT][/COLOR]The service is not available. Please try again later. Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:byłam ...widziałam ...zostawiłam swój ślad Brawo dla Anashar:multi: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Mamcia, a ja albo nie dojrzałam, albo nie pisałaś... Do Dikiego przyjechała kiedys pikna panna. I co z tego wyszło???:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wyczytałam i wyoglądałam wsio od deski do deski :multi: :multi: :multi: Super :loveu: Quote
bonita Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pysia']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Wyczytałam i wyoglądałam wsio od deski do deski :multi: :multi: :multi: Super :loveu:[/quote] :multi: cieszkam się mamciu że nas odwiedziłaś :) Quote
bonita Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='teqquila']Witanko po poludniu :evil_lol:[/quote] Cze! wieczorowo-nocną porą :) Quote
Paula Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witanko Kasiu :multi: Ja też widziałam stronkę :grins: i bardzo mi się podoba :multi: Quote
Recommended Posts