bonita Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):Mamcia, a ja albo nie dojrzałam, albo nie pisałaś... Do Dikiego przyjechała kiedys pikna panna. I co z tego wyszło???:cool3: :cool3: :cool3: Piekna byłą, to fakt córciu:loveu: ale guzik z tego wyszło, jak Wiesz ja mam ostatnio wielkiego pecha jeśli chodzi o szczeniaczki:p:p Kiedyś może mnie opuści:cool3: - ten pech. Quote
bonita Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='paula_z']Witanko Kasiu Ja też widziałam stronkę :grins: i bardzo mi się podoba Hej Paulinko:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:byłam ...widziałam ...zostawiłam swój ślad Brawo dla Anashar Byłaś, widziałam:evil_lol: Widzisz Anashar jak się stronka podoba:cool3::loveu: [quote name='evaxon']doberek:multi: Boberek! [quote name='Alicjarydzewska']witaj sistersjo:multi: stronki nie zobaczyłam bo mi tak napisali:placz::placz::placz: The service is not available. Please try again later. To było przedtem:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Ceść Mamcia co ma pikną boksiostronkę :loveu: Cześć córcia, widzisz jak Twoja boksiowa rodzinka się prezentuje na fotkach:evil_lol: [quote name='ferraribox']Oj buszuje nam Kasieńka po nocy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj buszuje, bo w dzień nie ma czasu:p Witajcie Ferraribox-ie [quote name='Kitka20']Witaj Bonitko z rana:evil_lol: stronka bardzo fajna muszę ją TZtowi pokazać:lol: niech mu oczy zbledną jakie piękne piechy masz I co zbledły Mu :grin::grin::grin: Cześć Kitka:multi: [quote name='Imbir1']Witaj buszująca po nocy babciu:evil_lol::multi: Jestem i buszuję:evil_lol: [quote name='Donvitow']Stronka fajna:multi: Dzięks:loveu: Witaj już piątkowo:cool3: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Naczytałam się o kawie i ide sobie zrobić. Witaj Cioteczko Quote
bonita Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Vectra napisał(a):Naczytałam się o kawie i ide sobie zrobić. Witaj Cioteczko Witaj :diabloti: Ja idę sobie słodko spywać:loveu:, rano wypiję Quote
Anashar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bonita napisał(a):Widzisz Anashar jak się stronka podoba:cool3::loveu: Widze, widze :loveu: No a teraz jak mam trochu wolnego może w końcu zabiorę się za strone swojego burka :lol: Vectra, ja właśnie skończyłem obiadek i też z chęcią bym się kawki napił, ale baby w domu już śpią i nie ma mi kto zrobić :cool3: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 bonita napisał(a):Witaj :diabloti: Ja idę sobie słodko spywać:loveu:, rano wypiję branoc :diabloti: Anashar napisał(a): Vectra, ja właśnie skończyłem obiadek i też z chęcią bym się kawki napił, ale baby w domu już śpią i nie ma mi kto zrobić :cool3: A ja właśnie sobie pije kawusie z mleczkiem :loveu: pyszna :loveu: a baby to są w nosie :eviltong: zrób se sam :diabloti: bozia rączki dała ? :cool3: Quote
Anashar Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Vectra napisał(a): a baby to są w nosie :eviltong: Poczekaj, muszę sprawdzić :diabloti: Vectra napisał(a): zrób se sam :diabloti: :siara: Vectra napisał(a): bozia rączki dała ? :cool3: Ale zajęte są :hmmmm: Quote
Kitka20 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej Bonitko z samego rana. Tztowi się bardzo podobała stronka ale jeszcze bardziej psiaczki Quote
Korenia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A ja chciałam pogratulować stronki! Bardzo ładna! Quote
Kate I Luka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bonita napisał(a):Piekna byłą, to fakt córciu:loveu: ale guzik z tego wyszło, jak Wiesz ja mam ostatnio wielkiego pecha jeśli chodzi o szczeniaczki:p:p Kiedyś może mnie opuści:cool3: - ten pech. oj lubia te twoje boksie bezpieczny sex, oj lubią :loveu: No i bym zapomniała: dZiEńDoBeReK Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dobry wieczór? Spokojnej nocy. Hej, hej Jagoda:multi: ja dopiero teraz do kompika siadam:multi: pssst:cool3: mam pranie już powieszone:megagrin: Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Vectra']branoc :diabloti: Już wstałam:loveu::diabloti: Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Bonitko z samego rana. Tztowi się bardzo podobała stronka ale jeszcze bardziej psiaczki Obglądowywaliście:loveu: [quote name='Werka']Witam z rana:) Hej wieczorowo:loveu: [quote name='Korenia']A ja chciałam pogratulować stronki! Bardzo ładna! Dzięqujemy bardzo :) [quote name='madzia i medor']Witaj mama:multi::multi::multi::multi: Córcia Ześ przyszła:loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p Witamy wieczorowo , qurcze u nas straszna duchota jest :/ [quote name='Kate I Luka']oj lubia te twoje boksie bezpieczny sex, oj lubią :loveu: Tak Kasiu i w tym cały problem:p No i bym zapomniała: dZiEńDoBeReK Dobry był :) [quote name='evaxon']witaneczko boniteczko:cool3: Witunie Ewunie:multi: Quote
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 wow , wypas stronka , teraz dojrzałam dopiero. Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Vectra napisał(a):wow , wypas stronka , teraz dojrzałam dopiero. A jak:cool1: Anashar zrobił:cool3: ( Ten co miał zajęte ręce i sobie sam kaffy nie zrobił i chciał żeby mu zrobiło jakieś baby ( czyt. bejbi:diabloti:) kaffę:evil_lol:) Quote
Vectra Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bonita napisał(a):A jak:cool1: Anashar zrobił:cool3: ( Ten co miał zajęte ręce i sobie sam kaffy nie zrobił i chciał żeby mu zrobiło jakieś baby ( czyt. bejbi:diabloti:) kaffę:evil_lol:) wiem że to TEN Anashar co miał sprawdzić czy ma baby w nosie :diabloti: zdolna bestyja z niego ;) Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Vectra napisał(a):wiem że to TEN Anashar co miał sprawdzić czy ma baby w nosie :diabloti: zdolna bestyja z niego ;) Ciekawe czy miał:hmmmm: nie przyszedł się podzielić z nami swoimi obserwacjami:shake:. Bosh znowu będą mówić że bzdury piszę:shake: Quote
Medorowa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 bonita napisał(a):Hej, hej Jagoda:multi: ja dopiero teraz do kompika siadam:multi: pssst:cool3: mam pranie już powieszone:megagrin: Buhahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
bonita Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Na co Diki patrzy? Na zameczek pełen księżniczek :grin: Quote
Recommended Posts