Akadna Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 no to się wszyscy teraz BYCZĄ... ogłaszam zbiorowe BYCZENIE siem!!! :haha: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :razz:sis......tak dla przypomnienia ...jutro piątek 13 tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):Dobry dzień:diabloti:( czwartek jest:evil_lol:) kochana jestes:loveu: przypominasz mi o dniach tygodnia:loveu: Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:sis......tak dla przypomnienia ...jutro piątek 13 tego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro piątek 13-go czyli mija 3 miesiace od narodzin mych pomiotów :evil_lol: Witaj Kasiu :multi: Ja też fotek nie mam..... Quote
Paula Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 :multi: Witanko Kasie, Merolki, Bonitki i Dikusie :grins: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Zwracam się znowu z prośbą o pomoc do wszystkich boksiarzy. W pewnym schronisku (wiadomo czemu nie moge napisać w jakim) jest bokser, który jest tam już jakiś czas. Biedulek prawdopodobnie zachorował na gronkowca, schronisko przeniosło go do izolatki, ale dali mu 7 dni (już teraz zostało ok 5-4) i jeżeli potwierdzi się opinia boksio bedzie uśpiony!!! bo oni "nie chcą syfu w schronie". Pomożemy mu??? Nas już nie stać... Błagam powiedzcie, że nam pomożecie w rozgłaszaniu www.bokserywpotrzebie.pl w trzymaniu wątków, bazarków, ogłoszeniach, sami nie damy już rady - plizzzz. Musimy go w weekend zabrać! Pomóżcie... Quote
Alicja Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti: Dzień doberek SIS...dziś piateczek;) Quote
Akadna Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 nieśmiała zapytam, czy ja tesh mogę dołączyć do waszej "rodziny"?? :cool3: Quote
AgaiTheta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Aga ...a czy piesek wogóle jest leczony w schronie ....Koniecznie spec. leczenie..Ozzy miał gronka więc wiem CO TO:diabloti: Nie był leczony i nie bedzie! Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Witaj Mamusiu Kasiusiu :loveu: Miłego dzionka po bladym świcie i wiele słonka na nieba suficie.:p :p Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Na sobotę i niedzielę, aby udały sie spacery... Quote
Kate I Luka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 evaxon napisał(a)::grins: cesc :grins: Ewcia co tak seplenis???? Quote
e.v.a Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):Ewcia co tak seplenis???? a casami se lubie poseplenic:eviltong: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):cos za cicho tu :diabloti: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu: i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 evaxon napisał(a):i co łazi za mna:mad:i krzyczy nad uchem :mad: powalilo cie czy co :diabloti::evil_lol: to nie mi wali slonce ty walniety waleniu:diabloti: Quote
e.v.a Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 dealer napisał(a):to nie mi wali slonce ty walniety waleniu:diabloti: jak cos to słoneczny walniety waleniu :cool1: Quote
Kate I Luka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Mamcia, gdzie się podziewasz? Za sprzątanie się znów wzięłaś czy jak??? Quote
bonita Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Dobereczek sis... daj mi znać ;).... OK , ja tylko będę cuś wiedzieć:p teqquila napisał(a):Witanko :) a te znow o waleniu :evil_lol: noooooo:evil_lol: witanko:multi: Kate I Luka napisał(a):Mamcia, gdzie się podziewasz? Za sprzątanie się znów wzięłaś czy jak??? Jestem córciu, nie sprzątam, bo mi się nie chce tak co chwila:diabloti: Jestem zła:angryy:baaaaaaaaardzo zła:angryy: dealer napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz nie:diabloti: dzien doberek:loveu: Hej, cichutka Dealerko:multi: evaxon napisał(a):cos za cicho tu :diabloti: No cicho jakoś było:shake::evil_lol: Quote
bonita Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Na sobotę i niedzielę, aby udały sie spacery... Jest pogoda:multi:taka jak powiedziałaś:loveu: evaxon napisał(a)::grins: cesc :grins: a ceść, ceść:loveu: Werka napisał(a):hejjj:) ..... czas już wstawać ludzie!! Nie śpimy:cool3: w nocy też my nie spali:razz:oj nie:p Quote
Recommended Posts