Guffi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [I][quote name='bonita'][COLOR=Magenta]Nie:crazyeye::evil_lol:. No chyba że gotowana[/COLOR]:diabloti:[/quote] Widocznie woda się gotuje pod wpływem czarnego futra:cool3: [quote name='bonita'][COLOR=Magenta]Mam Mozillę i IE, jak wejdę z IE, to nie mam wielokrotnego cytowania, pogrubionych, kolorowych liter, nie mam emotioikonek( chyba że sama wpiszę) i wielu, wielu rzeczy nie mam:shake:, ani odstępów na enterze ni ma:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Black]A to dziwne... Mnie najlepiej Dogo działa na IE, za to inne strony najlepiej na Mozilli. Do Opery zraziłam się już po 5 minutach użytkowania i od razu ściągnęłam sobie Mozille. Że masz Mozille poznałam po ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:"[/COLOR][/FONT] [/COLOR] [quote name='bonita']A czemu akurat tam:cool3:, co Cię tak ciągnie na Mazury:cool3::evil_lol:[/quote] Nie za bardzo mnie tam ciągnie, ale jak już mówimy o polskiej wodzie, to wolę niesłoną:p [/I] Quote
apple Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cześć Bonitka! Wpadam was odwiedzić bo akurat mam momencik. Widzę że siedziałaś do późna więc pewnie śpisz - no to spadam! Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 przyszlam zeby przypomniec wam ze.... :errrr:ze ja cos wiem :errrr:ja cos wiem :errrr: i wam nie powiem :eviltong: doberek:multi: Quote
Madzik93 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej Bonito witam wtorkowo i zapraszam na fotki z cyfrówki do naszej galeryjki :D Pozdrawiam i mizianka dla boksiów :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witam, Kasiu, z zimnym napojem przyłażę...uf... [quote name='evaxon']przyszlam zeby przypomniec wam ze.... :errrr:ze ja cos wiem :errrr:ja cos wiem :errrr: i wam nie powiem :eviltong: doberek:multi:[/quote] A ja się domyślam:evil_lol: ! Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Doberek mamcia rozwieszająca pranie po nocach:lol!::lol!: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Donvitow']Pogubiłem się zupełnie.:angryy:[/quote] Upał...:evil_lol: ? Quote
sisia0 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 błagam pooooooooooooomocy !!! wejdzcie na link w moim podpisie !! Quote
Donvitow Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Upał...:evil_lol: ?[/quote]] Upał i wrodzona gapkowatość./ Wide ćórcia - nie wie co to miau./ Quote
e.v.a Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] A ja się domyślam:evil_lol: ![/quote] :evil_lol:jaaasne :evil_lol::eviltong: witanko:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nocny "dzieńdoberek"... Padało krótko, szybciutko wchłonęła spragniona ziemia.:razz: Quote
bonita Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Nocny "dzieńdoberek"... Padało krótko, szybciutko wchłonęła spragniona ziemia.:razz:[/quote] A doberek, doberek, ja jeszcze nie spię czekam aż TZ wróci :cool3:........u nas nie padało :shake: Quote
bonita Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Madzik13']Hej Bonito witam wtorkowo i zapraszam na fotki z cyfrówki do naszej galeryjki :D Pozdrawiam i mizianka dla boksiów :loveu:[/quote] Przybędę oglądywać:loveu:Witajcie:multi: [quote name='AgusiaTerierka']Witam, Kasiu, z zimnym napojem przyłażę...uf... [COLOR=Magenta]A co to za zimny napój jest?:diabloti:[/COLOR] A ja się domyślam:evil_lol: ![/quote] he, he , juz niedługo uwidzicie:cool3: [quote name='madzia i medor']Doberek mamcia rozwieszająca pranie po nocach:lol!::lol!:[/quote] Witaj córcia, dziś też wieszałam:evil_lol: [quote name='Donvitow']Pogubiłem się zupełnie.:angryy:[/quote] W czym się pogubiłeś:cool3:, przeciez tu wszystko klarownie pisze:p:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej Kasiu:multi::multi: Zapraszam do mnie na fotki :) Co u Was słychać?:D Quote
bonita Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='ferraribox']Doberek:multi:[/quote] Cześć Ferraribox-ie:multi: ( Wiecie że też jesteście w tej "tajemnicy" którą Effka się chwali:cool3:) [quote name='evaxon']przyszlam zeby przypomniec wam ze.... :errrr:ze ja cos wiem :errrr:ja cos wiem :errrr: i wam nie powiem :eviltong: [COLOR=Magenta]Wiesz, ze to jest tylko nasza tajemnica:evillaug::evil_lol:[/COLOR] doberek:multi:[/quote] Boberek już sroda jest:cool3: [quote name='apple']cześć Bonitka! Wpadam was odwiedzić bo akurat mam momencik. Widzę że siedziałaś do późna więc pewnie śpisz - no to spadam![/quote] nie , nie spałam:diabloti: wstałam b.wcześnie:cool3: Witaj Apple:multi: cieszkam że znalazłąś chwilę żeby wpaść:loveu: [quote name='Donvitow']Doberek.:lol:[/quote] Myśle że będzie dobry, i ciepły pewno też:cool1: [quote name='Guffi'][I] Widocznie woda się gotuje pod wpływem czarnego futra:cool3: [COLOR=Magenta]i[/COLOR][COLOR=Magenta]nteresujące :cool3::evil_lol:[/COLOR] [FONT=Arial][COLOR=Black]A to dziwne... Mnie najlepiej Dogo działa na IE, za to inne strony najlepiej na Mozilli. Do Opery zraziłam się już po 5 minutach użytkowania i od razu ściągnęłam sobie Mozille. Że masz Mozille poznałam po ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:"[/COLOR][/FONT] [/color] Nie za bardzo mnie tam ciągnie, ale jak już mówimy o polskiej wodzie, to wolę niesłoną:p [/I][/quote] Polska woda jest najlepsiejsza, czy z solą czy bez:diabloti::evil_lol: Witanko:multi: Quote
bonita Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='goldenka245']Hej Kasiu:multi::multi: Zapraszam do mnie na fotki :) Co u Was słychać?:D[/quote] Hej Goldenko:loveu: byłam u Cie w galerii ostatnio incognito:cool1: i oglądałam fotki:loveu: przylezę znów [quote name='AgusiaTerierka']Napisałam i wcięło:crazyeye: .[/quote] Nie dość że muli, to jeszcze wcina:mad: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dobrej nocy, Kasiu, Faflunki pewnie chrapia, gonią, moje "paskudztwo" (czyt. Kiri), wyhasała się z piesem znajomych na wsi, alezachowywała się brzydko, wyżerała mu z miski, zabierała piłki - było mi wstyd:oops: , miastowa, a taka wredna.:mad: Dobrej nocy. Quote
Anashar Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']przyszlam zeby przypomniec wam ze.... :errrr:ze ja cos wiem :errrr:ja cos wiem :errrr: i wam nie powiem :eviltong: doberek:multi:[/QUOTE] Ja już też wiem :p Znaczy wiem od dawna :evil_lol: Ale teraz się dowiedziałem, że o to chodzi :lol: Dobranoc tym co idą spać, ja wracam do roboty ;) Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Anashar']Ja już też wiem :p Znaczy wiem od dawna :evil_lol: Ale teraz się dowiedziałem, że o to chodzi :lol: Dobranoc tym co idą spać, ja wracam do roboty ;)[/quote] no to jest nie sprawiedliwe, następny wie, a ja nieeeeeeeeee:placz: zaraz mnie skręci:cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a tak wogóle dzień dobry, przyszłam na kawkę:p Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='bonita']Cześć Ferraribox-ie:multi: ( Wiecie że też jesteście w tej "tajemnicy" którą Effka się chwali:cool3:) [/QUOTE] też kcem, też kcem być w tajemnicy... Mam kilka koncepcji, ale czyżby to było to o czym myślę:cool3: Mamcia, spieszę donieść, że córcia była 4tą osóbką , która weszła na nowopowstałą stronkę hodowli Eksodus :loveu: Quote
bonita Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']też kcem, też kcem być w tajemnicy... Mam kilka koncepcji, ale czyżby to było to o czym myślę:cool3: Mamcia, spieszę donieść, że córcia była 4tą osóbką , która weszła na nowopowstałą stronkę hodowli Eksodus :loveu:[/quote] Cieszkam się:multi: Córciu i to właśnie ta Effki i moja tajemnica była :evil_lol:Stronkę zrobił [B]Anashar[/B] ( muszę przejść do mozilli, żeby Mu za nią podziękować przy użyciu emotioikonek) Bardzo dziękuję:loveu:, stronka mi się BARDZO podoba:sweetCyb::laugh2_2::thumbs: Quote
Recommended Posts