Imbirka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Helloł:multi: a ja z poranną kawusią przeglądam dogo:p Doberek babciu:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi:helloł ...kończę kawę przy dogo i lece zespsem:p Quote
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ferraribox napisał(a):Hejka z późnego ranka:lol: poźny ranek to 14:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi: Quote
Medorowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam:p:p:p Napiłabym się drugiej kawusi, ale nie mam mleka:mdleje: Quote
bonita Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hej! Jestem:multi: I...Biorę się za sprzątanie chałpy:p Quote
Jagoda1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bonita napisał(a):Hej! Jestem:multi: I...Biorę się za sprzątanie chałpy:p To tak jak ja, prawie już skończyłam, uf... Quote
agbar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bylam:diabloti: nie nadrabiam bo sil brak:razz: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Helloł:multi::multi::multi::multi: Babciu, a Ty cały czas sprzątasz? :cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Imbir1 napisał(a):Helloł:multi::multi::multi::multi: Babciu, a Ty cały czas sprzątasz? :cool3::evil_lol: Cześć Wnusia:multi: już mam posprzątane:multi:Piję herbatkę i się zbieram, mam dziś dużo załatwiania kkkurde. Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:helloł ...kończę kawę przy dogo i lece zespsem:p ferraribox napisał(a):Hejka z późnego ranka:lol: evaxon napisał(a):poźny ranek to 14:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko:multi: madzia i medor napisał(a):Witam:p:p:p Napiłabym się drugiej kawusi, ale nie mam mleka:mdleje: Witam Was dziewczyny środowo porannie:evil_lol: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć Bonitko:p Hejka:multi: AgusiaTerierka napisał(a):To tak jak ja, prawie już skończyłam, uf... Ja też już skończyłam:p, ale od wczoraj już zdążyło się nabałaganić:shake:jak mnie to nerwuje:placz::evil_lol: dealer napisał(a):bylam:diabloti: nie nadrabiam bo sil brak:razz: Witaj:multi:wróciłaś na stronę światła:diabloti:huuuuuuraaaaaa:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):Witam Was dziewczyny środowo porannie:evil_lol::razz:sis...ale u mnie już jest czwartek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mimo to WITANKO:loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:sis...ale u mnie już jest czwartek .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mimo to WITANKO:loveu: No fakt:oops:ja taka wczorajsza jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam czwartkowo porankowo:diabloti: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):No fakt:oops:ja taka wczorajsza jeszcze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam czwartkowo porankowo:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co fajnie było...;) Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 evaxon napisał(a)::loveu:siemanko:loveu: Dobry dzień:diabloti:( czwartek jest:evil_lol:) Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a co fajnie było...;) :cool3:No:evil_lol: misiaczek napisał(a):Hej kuzynko droga ;) :). Witaj Misiaczku:multi: DORRAG napisał(a):Hello:multi: :multi: Cześć, cześć Werka napisał(a):Hej hej,co tam u Was, kochani?? Hej:) u nas wszystko po staremu, leje i jest zimno, no teraz przestało padać, ale pweno zaraz znowu zacznie:p, już mi się to nudzi trochę:p, chcę ciepełka:cool1:! dealer napisał(a):dzien dobry wieczor:evil_lol: Ano dobry, dobry, tylko strrrrasznie zimny, brrrrrrr:p Quote
bonita Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Nie mam fot:p, więc idę pozaglądać do Was:diabloti: Quote
Imbirka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 bonita napisał(a):Nie mam fot:p, więc idę pozaglądać do Was:diabloti: jjjjaaaakkktttoooo niiiieeee maszszsz foooottttt??????:cool3: no to co to za obijanie się?:cool3: hmmmmm:cool3: Quote
Recommended Posts