Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='bonita']ta kuleczka to może diament był:diabloti::evil_lol: Mój:loveu:, o mój avatarek chodzi:cool1::evil_lol: Dzięki Madziu, Paula na to wpadła:multi:[/quote] Paula śprytna bestia:loveu::loveu::loveu: [quote name='Guffi']Hahaha, niezłe:roflt: A już myślałam, że to że jestem jakaś nienormalna:evil_lol: A to częste jest:cool3: Ja kiedyś szukałam mojej Ś.P.Myci(szczurka) przez prawie 2 godziny, po czym Mama zapytała mnie się "czego tak szukasz?", ja się nie chciałam przyznać, ale w końcu wydusiłam z siebie, że szukam szczura, a Ona na to "przecież masz go na ramieniu":p:evil_lol:[/quote] Buhahahahaaaaaaaaa:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Helloł, Babciu:multi::multi::multi::multi: wstawaj na pyszną kawusię:p [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:KKeAns_6gG7krM:http://wczasy-nemo.pl/img/photos/wyzywienie/big/kawa.jpg[/IMG] Quote
bonita Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł, Babciu:multi::multi::multi::multi: wstawaj na pyszną kawusię:p [url]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:KKeAns_6gG7krM:http://wczasy-nemo.pl/img/photos/wyzywienie/big/kawa.jpg[/url][/quote] Witaj Julciu o poranku:loveu:.Już wstałam i piję :multi: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witaj mamciu:loveu: Ja sięnapije z Wami drugiej kawuni:p:p:p Quote
mar....ka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 ja też piję kawkę....hewloł Bonitko, mizianko dla bandy Quote
Guffi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Siemaneczko Cioteczko:cool3: A fe, nie lubię kawy:p Quote
Donvitow Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Guffi']Siemaneczko Cioteczko:cool3: A fe, nie lubię kawy:p[/quote] Cześć nie lubię kawy:cool3: Quote
Alicja Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam wieczorkiem ...kawusię dzis piłam u cioteczki Clockwork ;)Magdy[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kawiarniane gadułki... Witam po przerwie.:lol: Pzdr. Quote
bonita Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:witam wieczorkiem ...kawusię dzis piłam u cioteczki Clockwork ;)Magdy[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] A ja dziś wieczorkiem nie piłam kawusi, tylko herbatkę z cytrynką dla odmianki :)U nas nadal leje! jestem zła, a może nawet wściekła z tego powodu:angryy: Quote
Guffi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='bonita']A ja dziś wieczorkiem nie piłam kawusi, tylko herbatkę z cytrynką dla odmianki :)U nas nadal leje! jestem zła, a może nawet wściekła z tego powodu:angryy:[/quote] A u nas oprócz lania jest wiatr:cool3: Chociaż deszcz ma swoje zalety, wczoraj porobiłam fotki tęczy:cool3: Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A u nas nie leje, nie pada, nie kropi, ale jest zimno... pzdr. Quote
bonita Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='majoka']ja też piję kawkę....hewloł Bonitko, mizianko dla bandy[/quote] Witaj Majorko po wypoczynku:multi: [quote name='evaxon']wpadłam na kawke:cool3: witanko :p[/quote] [quote name='teqquila']ja tyz ja tyz na kawke :evil_lol: Witanko[/quote] [quote name='AgusiaTerierka']Z popołudniową kawusią spieszymy się...[/quote] Bosh, ile my mamy kaffomaniaków na dogo:crazyeye::evil_lol: [quote name='Guffi']Siemaneczko Cioteczko:cool3: A fe, nie lubię kawy:p[/quote] Nie lubisz capuccino? z pianką:cool3: [quote name='Donvitow']Cześć nie lubię kawy:cool3:[/quote] Wiem, mówiłeś już kedyś:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Kawiarniane gadułki... Witam po przerwie.:lol: Pzdr.[/quote] Witanko, muszę kafejkę internetową otworzyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Guffi']A u nas oprócz lania jest wiatr:cool3: Chociaż deszcz ma swoje zalety, wczoraj porobiłam fotki tęczy:cool3:[/quote] Czyli masz już nowy foto aparat:cool3:, nie chwaliłaś się cioci:shake::evil_lol: Byłam u Cię i fot tęczy nie widziałąm:mad: Quote
bonita Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 [quote name='Asiaczek']A u nas nie leje, nie pada, nie kropi, ale jest zimno... pzdr.[/quote] Zimno u nas też jest, 10 stopni dokładnie:p Quote
Asiaczek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A ja nie dorobiłam się termometru, więc nie wiem, ile za oknem. Ale w pokoju mam tylko lekko uchylone okno, balkon zamknięty... Pzdr. Quote
Guffi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='bonita'] Nie lubisz capuccino? z pianką:cool3: [/quote] E-e:diabloti: Kawa jest be, w jakiejkolwiek postaci:cool3: Quote
ferraribox Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Guffi']E-e:diabloti: Kawa jest be, w jakiejkolwiek postaci:cool3:[/quote] Nawet cukierki kawowe są be:diabloti: Quote
Guffi Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ferraribox']Nawet cukierki kawowe są be:diabloti:[/quote] A one to już są w ogóle najgorsze, jak kiedyś spróbowałam, to przez cały dzień biegałam do kuchnio co chwilę, żeby to czymś popić:mad: Quote
Paula Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Cześć Bonitko :multi: O, jaki masz śliczny avek :D :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Córko ma....Może w koncu odwiedxzisz mnie? Ale tak prawdziwie ;) Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Dlaczego zawzse jak tu wchodzę chce mi się napić kawusi:hmmmm: I teraz tyż to zrobię:mdleje: Quote
Recommended Posts