Kate I Luka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witaj Mamusiu z boksiową trójeczką :loveu: Mordki cudo, wzrok jak zahipnotyzowany.... Wątróbki hipnotyzerki ;) http://images27.fotosik.pl/21/4c5b5e2aabcd59ac.jpg Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 teqquila napisał(a):e tam nie wytrzymasz :evil_lol: :evil_lol: ze mna bedziesz pila :evil_lol: :evil_lol: :grins::grins::grins: pewnie tak:cool3::cool3::cool3::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 teqquila napisał(a):tom co gaduszasz tak :evil_lol: :evil_lol: bo siem wstydam:oops::oops::diabloti: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 U nas znowu leje:placz::placz::placz: Byłam dziś w kinie na Shrecku trzy:cool3:- fajny:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bonita napisał(a):U nas znowu leje:placz::placz::placz: Byłam dziś w kinie na Shrecku trzy:cool3:- fajny:evil_lol: Oooo... ;) A miałyście iść jakoś później jak się nie mylę, chyba, że mi się coś pomyliło :roll: Eh ta pogoda do duszy :placz: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wróciwszy a tu nadal gadają ;) gadają, gadają:diabloti: [quote name='madzia i medor']Moja nakręcona na jabłuszko trójca:loveu::loveu::evil_lol: http://images27.fotosik.pl/21/4c5b5e2aabcd59ac.jpg Witaj mamciu:multi: Witaj córciu mła, psy są dziś smutne:shake:leje i leje:shake: [quote name='teqquila']Witanko :) nie ma to jak smakolycek :evil_lol: jak rocznica tom dzis znow trza sie :drinking: :drinking:ja nie znowu :diabloti:ale owszem, owszem:evil_lol: [quote name='Imbir1']a ta znowu pije, boszsz, ja w tej Wisełce z nią nie wytrzymam:cool3::diabloti: Wesoło będziecie mieć:evil_lol: [quote name='teqquila']e tam nie wytrzymasz :evil_lol: ze mna bedziesz pila :evil_lol: Jasne że wytrzyma, tek tylko mówi:evil_lol: [quote name='Vectra']Siemanko cioteczko :diabloti: Cze, Vectruniu:diabloti: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj Mamusiu z boksiową trójeczką :loveu: Mordki cudo, wzrok jak zahipnotyzowany.... Wątróbki hipnotyzerki ;) http://images27.fotosik.pl/21/4c5b5e2aabcd59ac.jpg Witaj Córciu moja co w Anglii zamieszkuje:multi: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 bonita napisał(a):U nas znowu leje:placz::placz::placz: Byłam dziś w kinie na Shrecku trzy:cool3:- fajny:evil_lol: Ja idę w środę o 10:evil_lol: Miałam na to nie iść, a zamiast na "Szklaną Pułapkę 4", bo za Shrekiem nie przepadam, ale to taki klasyk...:cool3: A na to drugie pójdę w przyszłym tygodniu, albo za 2:p Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Zapomniałam, co miałam napisać:mdleje: Jak już sobie przypomnę, to dam Wam znać:evil_lol: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Zapomniałam, co miałam napisać:mdleje: Jak już sobie przypomnę, to dam Wam znać:evil_lol: To trzeba się zacząć leczyć:diabloti: Nie martw się, ja też tak mam. Muszę przejść 10 metrów, żeby wziąść jakąś rzecz, a w połowie drogi zapominam co to było:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hehe wstydzisz :evil_lol: czego sami swoi :evil_lol: wytrzymac musi :evil_lol: ja juz ja naucze jak sie pije :evil_lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Kasiu :multi: Świetna ta fotka, w sam raz na avatarek :p http://images27.fotosik.pl/21/4c5b5e2aabcd59ac.jpg :loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 teqquila napisał(a):hehe wstydzisz :evil_lol: czego sami swoi :evil_lol: wytrzymac musi :evil_lol: ja juz ja naucze jak sie pije :evil_lol: ja się za ciebię wstydzę:diabloti::cool3: :mdleje::mdleje:i do czego to doszło żeby młodzież starszych uczyła:cool3::cool3::evil_lol::diabloti: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Kasiu :multi: Świetna ta fotka, w sam raz na avatarek :p http://images27.fotosik.pl/21/4c5b5e2aabcd59ac.jpg :loveu: Witaj Paulinko:multi: Myslisz ze na avatarek:cool3: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Zapomniałam, co miałam napisać:mdleje: Jak już sobie przypomnę, to dam Wam znać:evil_lol::evil_lol:Bilobil zapodać ....imienniczce:eviltong: cze sis ....a mnie TZ nie zabrał na Shrekunia ...tylko włóczył po obi i szukal frezów diamentowych :placz: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oooo... ;) A miałyście iść jakoś później jak się nie mylę, chyba, że mi się coś pomyliło :roll: Miałyśmy już iść w zeszłym tyg. w środę, ale tylko Marta była, ja z Gabrysią dziś polazłam:p Eh ta pogoda do duszy :placz: No, nawet teraz leje:shake: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Guffi napisał(a):Ja idę w środę o 10:evil_lol: Miałam na to nie iść, a zamiast na "Szklaną Pułapkę 4", bo za Shrekiem nie przepadam, ale to taki klasyk...:cool3: A na to drugie pójdę w przyszłym tygodniu, albo za 2:p my pójdziemy na Harego Pottera:p, już mam zapowiedziane:evil_lol:. a póki co wszystkie poprzednie 4 części są ciągle oglądane:p madzia i medor napisał(a):Zapomniałam, co miałam napisać:mdleje: Jak już sobie przypomnę, to dam Wam znać:evil_lol: Nie przejmuj się Madziu, skleroza to nasza rodzinna dolegliwość:p:evil_lol: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Bilobil zapodać ....imienniczce:eviltong: cze sis ....a mnie TZ nie zabrał na Shrekunia ...tylko włóczył po obi i szukal frezów diamentowych :placz: :loveu:diamentowych? to chyba ćliczne jakie:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='bonita']:loveu:diamentowych? to chyba ćliczne jakie:loveu::evil_lol::diabloti:...tak jeszcze na końcu miały kuleczkę:angryy: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Guffi']To trzeba się zacząć leczyć:diabloti: Nie martw się, ja też tak mam. Muszę przejść 10 metrów, żeby wziąść jakąś rzecz, a w połowie drogi zapominam co to było:evil_lol: Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol: Ja to już wogóle jestem roztrzepana, do granic możliwości... kiedyś rozmawiałam przez telefon komórkowy i nie pamiętam, czy chciałam coś akurat dla tej osoby w owym tel zobaczy, czy cu, ale w kazdym razie rzekłam ,,Gdzie jest mój telefon:hmmmm:" :mdleje::mdleje::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Bilobil zapodać ....imienniczce:eviltong: Cokolwiek, byle coś pomogło;);) Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']hehe wstydzisz :evil_lol: czego sami swoi :evil_lol: No właśnie Julciu czuj się ja u siebie:diabloti::evil_lol:Nie wstydaj wytrzymac musi :evil_lol: ja juz ja naucze jak sie pije :evil_lol: [quote name='Imbir1']ja się za ciebię wstydzę:diabloti::cool3: :mdleje::mdleje:i do czego to doszło żeby młodzież starszych uczyła:cool3::cool3::evil_lol::diabloti: :shake:Też mi się to nie podobuje:evil_lol: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:...tak jeszcze na końcu miały kuleczkę:angryy: ta kuleczka to może diament był:diabloti::evil_lol: [quote name='madzia i medor']Aaa, śliczny avatarek:loveu::loveu: Mój:loveu:, o mój avatarek chodzi:cool1::evil_lol: Dzięki Madziu, Paula na to wpadła:multi: Quote
Guffi Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol: Ja to już wogóle jestem roztrzepana, do granic możliwości... kiedyś rozmawiałam przez telefon komórkowy i nie pamiętam, czy chciałam coś akurat dla tej osoby w owym tel zobaczy, czy cu, ale w kazdym razie rzekłam ,,Gdzie jest mój telefon:hmmmm:" :mdleje::mdleje::diabloti: Hahaha, niezłe:roflt: A już myślałam, że to że jestem jakaś nienormalna:evil_lol: A to częste jest:cool3: Ja kiedyś szukałam mojej Ś.P.Myci(szczurka) przez prawie 2 godziny, po czym Mama zapytała mnie się "czego tak szukasz?", ja się nie chciałam przyznać, ale w końcu wydusiłam z siebie, że szukam szczura, a Ona na to "przecież masz go na ramieniu":p:evil_lol: Quote
Recommended Posts