Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']myślisz o ADHD :evil_lol:Sory że Was wszystkich nie cytuje, ale na dzień dzisiejszy nie posiadam wielokrotnego cytowania:shake:[/quote] to chyba przez to moderowanie Ci się tak porobiło, bo nam wielokrotne cytowanie działa:p:diabloti: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']myślisz o ADHD :evil_lol:Sory że Was wszystkich nie cytuje, ale na dzień dzisiejszy nie posiadam wielokrotnego cytowania:shake:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo...coś w tym jest;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']to chyba przez to moderowanie Ci się tak porobiło, bo nam wielokrotne cytowanie działa:p:diabloti:[/quote] Się nie śmiechaj, już mam:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo...coś w tym jest;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no nie:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witaj Bonitko z pięknymi faflakami. wielokrotne cytowanie?? a jak sie to robi?? Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Kitka20']Witaj Bonitko z pięknymi faflakami. wielokrotne cytowanie?? a jak sie to robi??[/quote] Na tym przycisku Kitka :) [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2ac484979bfe7eb0"][IMG]http://images28.fotosik.pl/20/2ac484979bfe7eb0m.jpg[/IMG][/URL] naciskasz go w kilku postach które chcesz zacytować, a na końcu klikasz quote :) Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']Witanko z samego rana :evil_lol:[/quote] Cześć, cześć :multi: Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Guffi']Idę pracować nad wynalezieniem szczepionki:roll:...[/quote] Znajszłaś już:cool3: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mamo:obrazic::obrazic: Dlaczego Effka zna tajemnice a ja nie:placz: No chyba, że to jest ta tajemnica, którą znałam wcześniej od Ewki:diabloti: Dziś Cię jeszczę dorwę:diabloti::loveu::loveu: Witaj:loveu: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gadań mi tu szybko babulce co to za tajemnica:mad::mad::mad::mad::mad: Dzieńdoberek Babciu:p Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Witanko e tam pewnie sciemniaja z ta tajemnica pewnie tom Efka wymyslila :evil_lol: :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cześc ciociu modko bonito :cool3: Ale mnie tu dawno nie było :shake: Musze odrobic jakos straty. A narazie zapraszam do mnie na nowe fotki :D Pozdrawiamy wakacyjnie :cunao: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [CENTER]witanko Bonitko:loveu::errrr: hihi ale jestescie ciekawscy:eviltong: :errrr:nic wam nie powiem :errrr:nic wam nie powiem :errrr: :errrr: [/CENTER] Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='bonita']Na tym przycisku Kitka :) [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2ac484979bfe7eb0"][IMG]http://images28.fotosik.pl/20/2ac484979bfe7eb0m.jpg[/IMG][/URL] naciskasz go w kilku postach które chcesz zacytować, a na końcu klikasz quote :)[/quote] Nie trzeba, jak już te cudzysłowia są czerwone, to wystarczy dać standardowo Post Reply:eviltong: Quote
Kitka20 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dziękuje Bonitko bom ja zielona z tego hehe żebyś wiedziała jak ja cytowałam hahahaha i ile się namęczyłam buziaki dla Ciebie i fafli moich kochanych Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Kitka20']Dziękuje Bonitko bom ja zielona z tego hehe żebyś wiedziała jak ja cytowałam hahahaha i ile się namęczyłam buziaki dla Ciebie i fafli moich kochanych[/quote] Pisałaś za każdym razem [quote name='... [/quote']:p? Ja tak robiłam, jak cytowałam części w poście jednego użtykownika:eviltong: Quote
Kitka20 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Guffi']Pisałaś za każdym razem :p? Ja tak robiłam, jak cytowałam części w poście jednego użtykownika:eviltong:[/QUOTE] Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam np. Napisał [B]Guffi[/B] potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti: Quote
Guffi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Kitka20']Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam np. Napisał [B]Guffi[/B] potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti:[/quote] Hehe, niezłe:evil_lol: Na takie coś to nawet ja bym nie wpadła:cool3: Rzeczywiście męczące:crazyeye: Kochana, to Ty jednego posta chyba godzinę pisałaś:evil_lol:? Quote
Kitka20 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no wiesz moja galeria nie jest aż tak sławna jak ta czy inne więc ja mam łatwiej Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:multi:cześć sis ....dziś taka ładna pogoda ,że widziałam górecki:p[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='evaxon'] [CENTER]witanko Bonitko:loveu::errrr: hihi ale jestescie ciekawscy:eviltong: :errrr:nic wam nie powiem :errrr:nic wam nie powiem :errrr: :errrr: [/CENTER] [/quote] Hej Ewcia! Nic nie mów:diabloti::evil_lol: [quote name='Kitka20']Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam np. Napisał [B]Guffi[/B] potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti:[/quote] Uffffff, to troche roboty miałaś:p [quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy pod wieczór...[/quote] Witajcie wieczorowo :) Mam teraz czas więc Was mogę poodwiedzać:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]cześć sis ....dziś taka ładna pogoda ,że widziałam górecki:p[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] Witaj sis U nas też tak pięknie dziś, tylko strasznie wietrznie:cool3: Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='teqquila']Witanko e tam pewnie sciemniaja z ta tajemnica pewnie tom Efka wymyslila :evil_lol: [/quote] To nie żadna tajemnica Tequlla, tylko ja to muszę pokazać, a na razie nie mam co:p . Jak będzie , to się pochwalę:evil_lol: [quote name='Madzik13']Cześc ciociu modko bonito :cool3: Ale mnie tu dawno nie było :shake: Musze odrobic jakos straty. A narazie zapraszam do mnie na nowe fotki :D Pozdrawiamy wakacyjnie[/quote] Witaj:multi: przylecę oglądać fotencje:loveu: [quote name='DORRAG']Witamy sie niedzielnie:multi:[/quote] Hej! Hej! [quote name='Guffi']Nie trzeba, jak już te cudzysłowia są czerwone, to wystarczy dać standardowo Post Reply:eviltong:[/quote] ja daje quote:eviltong: [quote name='Kitka20']Dziękuje Bonitko bom ja zielona z tego hehe żebyś wiedziała jak ja cytowałam hahahaha i ile się namęczyłam buziaki dla Ciebie i fafli moich kochanych[/quote] Ja na początku, też kopiowałam i wkładałam w quote:evil_lol: Quote
bonita Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Troche fotek :) Mama jęzor ci wyłazi [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images23.fotosik.pl/21/da6d02a1319eac01.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts