Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']myślisz o ADHD :evil_lol:Sory że Was wszystkich nie cytuje, ale na dzień dzisiejszy nie posiadam wielokrotnego cytowania:shake:[/quote]
to chyba przez to moderowanie Ci się tak porobiło, bo nam wielokrotne cytowanie działa:p:diabloti:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']myślisz o ADHD :evil_lol:Sory że Was wszystkich nie cytuje, ale na dzień dzisiejszy nie posiadam wielokrotnego cytowania:shake:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo...coś w tym jest;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Imbir1']to chyba przez to moderowanie Ci się tak porobiło, bo nam wielokrotne cytowanie działa:p:diabloti:[/quote]
Się nie śmiechaj, już mam:diabloti:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]nooo...coś w tym jest;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

no nie:evil_lol:

Posted

[quote name='Kitka20']Witaj Bonitko z pięknymi faflakami.
wielokrotne cytowanie?? a jak sie to robi??[/quote]

Na tym przycisku Kitka :)
[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2ac484979bfe7eb0"][IMG]http://images28.fotosik.pl/20/2ac484979bfe7eb0m.jpg[/IMG][/URL]
naciskasz go w kilku postach które chcesz zacytować, a na końcu klikasz quote :)

Posted

Mamo:obrazic::obrazic: Dlaczego Effka zna tajemnice a ja nie:placz:
No chyba, że to jest ta tajemnica, którą znałam wcześniej od Ewki:diabloti:
Dziś Cię jeszczę dorwę:diabloti::loveu::loveu:
Witaj:loveu:

Posted

Cześc ciociu modko bonito :cool3:

Ale mnie tu dawno nie było :shake: Musze odrobic jakos straty. A narazie zapraszam do mnie na nowe fotki :D

Pozdrawiamy wakacyjnie :cunao:

Posted

[CENTER]witanko Bonitko:loveu::errrr:

hihi ale jestescie ciekawscy:eviltong:
:errrr:nic wam nie powiem :errrr:nic wam nie powiem :errrr:

:errrr:
[/CENTER]

Posted

[quote name='bonita']Na tym przycisku Kitka :)
[URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2ac484979bfe7eb0"][IMG]http://images28.fotosik.pl/20/2ac484979bfe7eb0m.jpg[/IMG][/URL]
naciskasz go w kilku postach które chcesz zacytować, a na końcu klikasz quote :)[/quote]
Nie trzeba, jak już te cudzysłowia są czerwone, to wystarczy dać standardowo Post Reply:eviltong:

Posted

[quote name='Kitka20']Dziękuje Bonitko bom ja zielona z tego hehe żebyś wiedziała jak ja cytowałam hahahaha i ile się namęczyłam buziaki dla Ciebie i fafli moich kochanych[/quote]
Pisałaś za każdym razem [quote name='... [/quote']:p?
Ja tak robiłam, jak cytowałam części w poście jednego użtykownika:eviltong:

Posted

[quote name='Guffi']Pisałaś za każdym razem :p?
Ja tak robiłam, jak cytowałam części w poście jednego użtykownika:eviltong:[/QUOTE]

Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam
np.
Napisał [B]Guffi[/B]
potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti:

Posted

[quote name='Kitka20']Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam
np.
Napisał [B]Guffi[/B]
potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti:[/quote]
Hehe, niezłe:evil_lol:
Na takie coś to nawet ja bym nie wpadła:cool3:
Rzeczywiście męczące:crazyeye: Kochana, to Ty jednego posta chyba godzinę pisałaś:evil_lol:?

Posted

[quote name='evaxon']
[CENTER]witanko Bonitko:loveu::errrr:

hihi ale jestescie ciekawscy:eviltong:
:errrr:nic wam nie powiem :errrr:nic wam nie powiem :errrr:

:errrr:
[/CENTER]
[/quote]
Hej Ewcia!
Nic nie mów:diabloti::evil_lol:
[quote name='Kitka20']Gorzej najpierw zapamiętywałam nazwę użytkownika co napisał i pisałam
np.
Napisał [B]Guffi[/B]
potem treść jego wypowiedzi kopiowałam i tak kilku użytkowników uff męczące:oops: :diabloti:[/quote]
Uffffff, to troche roboty miałaś:p

[quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy pod wieczór...[/quote]
Witajcie wieczorowo :) Mam teraz czas więc Was mogę poodwiedzać:multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]cześć sis ....dziś taka ładna pogoda ,że widziałam górecki:p[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

Witaj sis
U nas też tak pięknie dziś, tylko strasznie wietrznie:cool3:

Posted

[quote name='teqquila']Witanko

e tam pewnie sciemniaja z ta tajemnica pewnie tom Efka wymyslila :evil_lol: [/quote]
To nie żadna tajemnica Tequlla, tylko ja to muszę pokazać, a na razie nie mam co:p . Jak będzie , to się pochwalę:evil_lol:
[quote name='Madzik13']Cześc ciociu modko bonito :cool3:

Ale mnie tu dawno nie było :shake: Musze odrobic jakos straty. A narazie zapraszam do mnie na nowe fotki :D

Pozdrawiamy wakacyjnie[/quote]
Witaj:multi: przylecę oglądać fotencje:loveu:
[quote name='DORRAG']Witamy sie niedzielnie:multi:[/quote]
Hej! Hej!
[quote name='Guffi']Nie trzeba, jak już te cudzysłowia są czerwone, to wystarczy dać standardowo Post Reply:eviltong:[/quote]
ja daje quote:eviltong:
[quote name='Kitka20']Dziękuje Bonitko bom ja zielona z tego hehe żebyś wiedziała jak ja cytowałam hahahaha i ile się namęczyłam buziaki dla Ciebie i fafli moich kochanych[/quote]
Ja na początku, też kopiowałam i wkładałam w quote:evil_lol: