Vectra Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon'][CENTER]nic nie powiem:errrr: nic nie powiem :errrr: to taka nasza mała tajemnica:errrr: a ja nigdy nei mialam z nikim takiej tajemnicy :errrr: nic nie powiem :errrr:nic nie powiem:errrr: [/CENTER] [/quote] gadaj :mad: :mad: :diabloti: Cześć Bonitko :multi: :loveu: :diabloti: Quote
Donvitow Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='evaxon'][CENTER]nic nie powiem:errrr: nic nie powiem :errrr:[/CENTER] [CENTER]to taka nasza mała tajemnica:errrr:[/CENTER] [CENTER]a ja nigdy nei mialam z nikim takiej tajemnicy :errrr:[/CENTER] [CENTER]nic nie powiem :errrr:nic nie powiem:errrr:[/CENTER] [/quote] DaJ NA pw . jA NIKOMU NIE POWIEM Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Effka, gadaj nam tu zaraz:cool3::mad::mad::mad::mad: Dzień dobry/wieczór koffana babciu:p Quote
Paula Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Każdego w nowym poscików witam , bo wielokrotne cytowanie mi nie działą:shake:[/quote] Nie każdego :obrazic: Taka malutka jestem, że mnie nie zauważyłaś ;) :evil_lol: Córka, gadaj co wiesz :mad: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Efa gadaj bo jak cie dorwe tom :mad: :mad: :evil_lol: a tak to Witaneczko Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']Efa gadaj bo jak cie dorwe tom :mad: :mad: :evil_lol: a tak to Witaneczko[/quote] Nikt mnie nie pyta, tylko Effę:shake: :evil_lol: Quote
misiaczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Nikt mnie nie pyta, tylko Effę:shake: :evil_lol:[/quote] A powiesz? :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='misiaczek']A powiesz? :evil_lol:[/quote] A co?, bo nie wiem co mam mowić :evil_lol: ja nie mam tajemnic :evil_lol: Quote
Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']A co?, bo nie wiem co mam mowić :evil_lol: ja nie mam tajemnic :evil_lol:[/quote] Chciałoby się:diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nom ta tajemnice z Efa com masz :) tom gadaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']nom ta tajemnice z Efa com masz :) tom gadaj :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Między mną a Effą nie ma żadnych tajemnic :loveu: :grin: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Donvitow']Cześć. Ale goga na dworze. Można po wypełnieniu obowiązków bezpiecznie posiedzieć na kompie:evil_lol: i mam luz/ ciche dni/:evil_lol: . bonita dlaczego jesteś podwójnym modem[/quote] Mie wiem czemu, ale to chyba dobrze nie? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Babciu Kasiu:loveu::diabloti:, a na którym dziale jesteś modem, bo ja tak jakoś nie mogę się nadal rozeznać na dogo po tych zmianach:cool3: Quote
Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showgroups.php[/url] ;) Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']Babciu Kasiu:loveu::diabloti:, a na którym dziale jesteś modem, bo ja tak jakoś nie mogę się nadal rozeznać na dogo po tych zmianach:cool3:[/quote] Na naszych boksiach ukoffanych razem z Aggą i w całej grupie drugiej , oraz na Psach Górskich :) Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 tom czemu mowilas ze jak powie Efa tom po doopie dostanie :evil_lol: :evil_lol: wiec to jednak tajemnica Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']Na naszych boksiach ukoffanych razem z Aggą i w całej grupie drugiej , oraz na Psach Górskich :)[/quote] to tyle modów na boksiach potrzeba?:crazyeye: no tak, przecie my nieobliczlni bokseromaniacy jestesmy:diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 e tam nieobliczalni :evil_lol: my przeciez jezdesmy bardzo grzeczne :evil_lol: :evil_lol: od razu nieobliczalne :evil_lol: :evil_lol: chyba w sumie na kazdej grupie jest 2 modow :hmmmm: :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo boxeromaniacy są ....ten tego ...no ....niepbliczalni...:eviltong: wiem coś o tym ...prawda SIS;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']to tyle modów na boksiach potrzeba?:crazyeye: no tak, przecie my nieobliczlni bokseromaniacy jestesmy:diabloti:[/quote] :evil_lol:TYlko dwóch jest, pisze nie wiedzieć czemu że 4 , Ale my wiemy kto od czego jest :) Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 hehe zostalas bo nikt nas nie kcial ??:evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='teqquila']hehe zostalas bo nikt nas nie kcial ??:evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: przecież nas wszyscy koffają, no co Ty :loveu:Boksowiroza to przecież nie zaraza jaka :megagrin: Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo boxeromaniacy są ....ten tego ...no ....niepbliczalni...:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=Red]wiem coś o tym ...prawda SIS;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] myślisz o ADHD :evil_lol:Sory że Was wszystkich nie cytuje, ale na dzień dzisiejszy nie posiadam wielokrotnego cytowania:shake: Quote
Guffi Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: przecież nas wszyscy koffają, no co Ty :loveu:Boksowiroza to przecież nie zaraza jaka :megagrin:[/quote] Idę pracować nad wynalezieniem szczepionki:roll:... Quote
bonita Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Imbir1']to tyle modów na boksiach potrzeba?:crazyeye: no tak, przecie my nieobliczlni bokseromaniacy jestesmy:diabloti:[/quote] W sumie to to, że zostałam modem od boksiów właśnie, było dla mnie bardzo miłą niepodzianką :loveu: Quote
Recommended Posts