Bodziulka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='evaxon']witanko Boxiowa rodzinko:multi:[/quote] eghnm eghm Boxiowa rodzinka to u mnie :diabloti: tu jest rodzinka MerolBoniDikowa :evil_lol: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia']Kasiu a Ty gdzie ? :mad:[/quote] Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol: Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='teqquila']Witanko :) widze awans :popcorn:[/quote] Hej! , Hej! ja tyż:cool3: :evil_lol: [quote name='evaxon']witanko Boxiowa rodzinko:multi:[/quote] Witaj Ewcia i Tigrulka:loveu: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Bodziulka']eghnm eghm Boxiowa rodzinka to u mnie :diabloti: tu jest rodzinka MerolBoniDikowa :evil_lol:[/quote] :evil_lol: Ale i tak boksiowa witanko:multi: Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bonita']Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol: Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu:[/quote] To ja chyba zrobię znów naleweczkę wiśniową, zainspirowałaś mnie, wielkie dzięki...:razz: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Cieszę się, że jesteś Modem. :loveu: [COLOR=magenta]:) tyle powiem:evil_lol:[/COLOR] Fajny avatarek...Wszystkie razem, super![/quote] [COLOR=black]No włąśnie dlatego go mam, bo są wszystkie razem:loveu: [/COLOR] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][I][B]Witaj sis .....no tak do 3 razy sztuka;)[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcem bardzo:multi: [quote name='sylwia i boksery']Cześć Bonito :multi: Wstyd mi,że dopiero teraz się witam:oops: -chociaż czajnikuję na Twojej galerii od ponad 600 stron :evil_lol: Super masz psiaki :loveu:[/quote] Witaj Sylwia u nas :) A Ty kiedy blożek swojej gromadce zrobisz? Oj było by co oglądać:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko mój ty ulubiony Modziku:cool3:[/quote] Witajcie Fionki:multi: [SIZE=1][COLOR=pink]( Zobaczymy czy się sprawdzę:p )[/COLOR][/SIZE] [quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa ![/quote] Pa? a czemu? gdzieś wyjeżdzasz:cool3: ? Pozdrowionka :) [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia :) Ale wariatuńcio z Dikiego :p[/quote] Witaj córcia :) sama wiesz najlepiej jaki Twój braciszek jest:diabloti: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']To ja chyba zrobię znów naleweczkę wiśniową, zainspirowałaś mnie, wielkie dzięki...:razz:[/quote] Wiesz Jagoda, nad nalewką też myślimy:evil_lol: , strasznie dużo owoców w tym roku( czereśni jeszcze tyle na ogrodzie nie widziałam, nie do przejedzienia:crazyeye: i przerobienia:p , i nie do nazrywania bo bardzo wysoko są:evil_lol: , A śliwek, borówek i ostrężyn-masa!), a mówili że były przymrozki i b, dużo zniszczyły:p na pewno nie w Bielsku. Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Robiłam też nalewkę wieloowocową - pycha, szkoda by owoce się marnowały...:evil_lol: A potem te z nalewki też się przydadzą w kuchni;) . Quote
bonita Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Robiłam też nalewkę wieloowocową - pycha, szkoda by owoce się marnowały...:evil_lol: A potem te z nalewki też się przydadzą w kuchni;) .[/quote] Oj to takiej jeszcze nie robiłam, a na pewno by mi się przydała:loveu: ( nie będę [B]tu [/B]prosiła o przepis:evil_lol: ) Quote
sylwia i boksery Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='bonita'] Witaj Sylwia u nas :) A Ty kiedy blożek swojej gromadce zrobisz? Oj było by co oglądać:loveu: [/quote] Dzięki za powitanie :multi: Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ;)) i mam mini galerię-od wczoraj :diabloti: Jeszcze pełna niedoskonałości-ale będziemy pracować :cool3: :multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74663[/url] Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='sylwia i boksery']Dzięki za powitanie :multi: Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ;)) [/quote] Służę pomocą:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='bonita']Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol: Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu:[/quote] Och to przyjadę z Weszką na winko ;) [quote name='bonita']Wiesz Jagoda, nad nalewką też myślimy:evil_lol: , strasznie dużo owoców w tym roku( czereśni jeszcze tyle na ogrodzie nie widziałam, nie do przejedzienia:crazyeye: i przerobienia:p , i nie do nazrywania bo bardzo wysoko są:evil_lol: , A śliwek, borówek i ostrężyn-masa!), a mówili że były przymrozki i b, dużo zniszczyły:p na pewno nie w Bielsku.[/quote] Przymrozki były :roll: Nawet mi dwa ledwo posadzone drzewka owiało i jedno do tej pory listków nie wypuściło nowych :-( Ale o dziwo mimo tego czereśni jest moc :crazyeye: :multi: Ja już ich nawet nie jem :cool1: Ilez można :evil_lol: Quote
gogunia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bonitko, super filmik:multi: :grin::D:smilecol: :roflt: :roflt: :roflt: [URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL] I widze, że jesteś modem !!! :lol: Quote
bonita Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='sylwia i boksery']Dzięki za powitanie Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ) i mam mini galerię-od wczoraj :diabloti: Jeszcze pełna niedoskonałości-ale będziemy pracować :multi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74663[/URL][/quote] O to sjuper:multi: zaraz lecę zaglądać :) [quote name='Vectra']Dzień dobry :diabloti:[/quote] Gut morgen:diabloti: [quote name='Pysia']Och to przyjadę z Weszką na winko ;) :loveu: [COLOR=magenta]Winko powinno być dobre, po winogronkowym ( które też będziemy robić i ostrężynkowym- myślę że też będzie:cool3: ) to najsmakowitsze winko- mniamniusie:loveu: [/COLOR] [COLOR=magenta]Degustować będziemy jesienią:cool3: [/COLOR] Przymrozki były Nawet mi dwa ledwo posadzone drzewka owiało i jedno do tej pory listków nie wypuściło nowych :-( Ale o dziwo mimo tego czereśni jest moc :multi: Ja już ich nawet nie jem :cool1: Ilez można [/quote] Czereśni jest MASA, my też juz mamy dość:p nawet robali w nich nie ma, a zawsze były:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witaj mamcia:multi:[/quote] Córcia witaj z rana:loveu: [quote name='gogunia']Bonitko, super filmik:multi: :grin::D:smilecol: :roflt: [URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL] I widze, że jesteś modem !!! [/quote] No, ale się porobiło:shake: :evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Witam, odwiedzam...[/quote] Hej hej Jagoda :) Zapraszam na kaffę i wafelki :) Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie mogę obejrzeć tego filmiku, pewnie czegoś brakuje w moim komp.... Poprzednie oglądałam, co sie dzieje?:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Cześć Kasiu :loveu: Jak spędzasz czas w taką piękną pogodę? :razz: Quote
Recommended Posts