Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Kasiu a Ty gdzie ? :mad:[/quote]

Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol:
Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu:

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :)
widze awans :popcorn:[/quote]
Hej! , Hej! ja tyż:cool3: :evil_lol:
[quote name='evaxon']witanko Boxiowa rodzinko:multi:[/quote]
Witaj Ewcia i Tigrulka:loveu:

Posted

[quote name='Bodziulka']eghnm eghm Boxiowa rodzinka to u mnie :diabloti: tu jest rodzinka MerolBoniDikowa :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: Ale i tak boksiowa

witanko:multi:

Posted

[quote name='bonita']Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol:
Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu:[/quote]
To ja chyba zrobię znów naleweczkę wiśniową, zainspirowałaś mnie, wielkie dzięki...:razz:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Cieszę się, że jesteś Modem. :loveu:
[COLOR=magenta]:) tyle powiem:evil_lol:[/COLOR]
Fajny avatarek...Wszystkie razem, super![/quote]
[COLOR=black]No włąśnie dlatego go mam, bo są wszystkie razem:loveu: [/COLOR]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][I][B]Witaj sis .....no tak do 3 razy sztuka;)[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: chcem bardzo:multi:
[quote name='sylwia i boksery']Cześć Bonito :multi:
Wstyd mi,że dopiero teraz się witam:oops: -chociaż czajnikuję na Twojej galerii od ponad 600 stron :evil_lol:
Super masz psiaki :loveu:[/quote]
Witaj Sylwia u nas :)
A Ty kiedy blożek swojej gromadce zrobisz? Oj było by co oglądać:loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko mój ty ulubiony Modziku:cool3:[/quote] Witajcie Fionki:multi:
[SIZE=1][COLOR=pink]( Zobaczymy czy się sprawdzę:p )[/COLOR][/SIZE]
[quote name='Donvitow']Pozdrawiam serdecznie. Pa ![/quote]
Pa? a czemu? gdzieś wyjeżdzasz:cool3: ?
Pozdrowionka :)
[quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia :)

Ale wariatuńcio z Dikiego :p[/quote]
Witaj córcia :)
sama wiesz najlepiej jaki Twój braciszek jest:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']To ja chyba zrobię znów naleweczkę wiśniową, zainspirowałaś mnie, wielkie dzięki...:razz:[/quote]

Wiesz Jagoda, nad nalewką też myślimy:evil_lol: , strasznie dużo owoców w tym roku( czereśni jeszcze tyle na ogrodzie nie widziałam, nie do przejedzienia:crazyeye: i przerobienia:p , i nie do nazrywania bo bardzo wysoko są:evil_lol: , A śliwek, borówek i ostrężyn-masa!), a mówili że były przymrozki i b, dużo zniszczyły:p na pewno nie w Bielsku.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Robiłam też nalewkę wieloowocową - pycha, szkoda by owoce się marnowały...:evil_lol: A potem te z nalewki też się przydadzą w kuchni;) .[/quote]

Oj to takiej jeszcze nie robiłam, a na pewno by mi się przydała:loveu: ( nie będę [B]tu [/B]prosiła o przepis:evil_lol: )

Posted

[quote name='bonita']
Witaj Sylwia u nas :)
A Ty kiedy blożek swojej gromadce zrobisz? Oj było by co oglądać:loveu: [/quote]
Dzięki za powitanie :multi:
Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ;)) i mam mini galerię-od wczoraj :diabloti:
Jeszcze pełna niedoskonałości-ale będziemy pracować :cool3: :multi:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74663[/url]

Posted

[quote name='sylwia i boksery']Dzięki za powitanie :multi:
Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ;)) [/quote]
Służę pomocą:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='bonita']Jestem mamciu, strasznie jestem padnięta jakaś:p . Dziś drylowaliśmy wieczorem wiśnie na winko, ale tego było:crazyeye: , a w czwartek powtórka:p - drugie tyle albo i więcej:evil_lol:
Ale czego się nie robi dla dobrego winka:loveu:[/quote]
Och to przyjadę z Weszką na winko ;)

[quote name='bonita']Wiesz Jagoda, nad nalewką też myślimy:evil_lol: , strasznie dużo owoców w tym roku( czereśni jeszcze tyle na ogrodzie nie widziałam, nie do przejedzienia:crazyeye: i przerobienia:p , i nie do nazrywania bo bardzo wysoko są:evil_lol: , A śliwek, borówek i ostrężyn-masa!), a mówili że były przymrozki i b, dużo zniszczyły:p na pewno nie w Bielsku.[/quote]
Przymrozki były :roll: Nawet mi dwa ledwo posadzone drzewka owiało i jedno do tej pory listków nie wypuściło nowych :-( Ale o dziwo mimo tego czereśni jest moc :crazyeye: :multi: Ja już ich nawet nie jem :cool1: Ilez można :evil_lol:

Posted

Bonitko, super filmik:multi:
:grin::D:smilecol: :roflt: :roflt: :roflt:
[URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL]
I widze, że jesteś modem !!! :lol:

Posted

[quote name='sylwia i boksery']Dzięki za powitanie
Madzia i Medor mnie trochę nacisnęła(dzięki za subtelnego kopa w doopsko ) i mam mini galerię-od wczoraj :diabloti:
Jeszcze pełna niedoskonałości-ale będziemy pracować :multi:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74663[/URL][/quote]
O to sjuper:multi: zaraz lecę zaglądać :)
[quote name='Vectra']Dzień dobry :diabloti:[/quote]
Gut morgen:diabloti:
[quote name='Pysia']Och to przyjadę z Weszką na winko ;)
:loveu: [COLOR=magenta]Winko powinno być dobre, po winogronkowym ( które też będziemy robić i ostrężynkowym- myślę że też będzie:cool3: ) to najsmakowitsze winko- mniamniusie:loveu: [/COLOR]
[COLOR=magenta]Degustować będziemy jesienią:cool3: [/COLOR]

Przymrozki były Nawet mi dwa ledwo posadzone drzewka owiało i jedno do tej pory listków nie wypuściło nowych :-( Ale o dziwo mimo tego czereśni jest moc :multi: Ja już ich nawet nie jem :cool1: Ilez można [/quote]
Czereśni jest MASA, my też juz mamy dość:p nawet robali w nich nie ma, a zawsze były:evil_lol:
[quote name='madzia i medor']Witaj mamcia:multi:[/quote]
Córcia witaj z rana:loveu:
[quote name='gogunia']Bonitko, super filmik:multi:
:grin::D:smilecol: :roflt:
[URL="http://bonita.wrzuta.pl/film/z2ZHaMpEWN/dscn2530"][IMG]http://c.wrzuta.pl/wm9928/1e73d6ce00211b52468970fc/DSCN2530.jpg[/IMG][/URL]
I widze, że jesteś modem !!! [/quote]
No, ale się porobiło:shake: :evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']Witam, odwiedzam...[/quote]
Hej hej Jagoda :)
Zapraszam na kaffę i wafelki :)