bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Już jestem, mam kaffę, teraz jszcze... kanapka! ja wcale nie odgapiam od Jagody:shake: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wow jaki mam diabelski nr.stronki:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Imbir1']leć, leć, bo mnie oko nadal leci i chyba drugą kawusię sobie zrobię:cool3:[/quote] [quote name='bonita']Wow jaki mam diabelski nr.stronki:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] Toast jeszcze jedną kawusią, wieczorkiem czymś mocniejszym...:razz: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Toast jeszcze jedną kawusią, wieczorkiem czymś mocniejszym...:razz:[/quote] O tak:loveu: I stało się :multi: nadrobiłam zaległości we wszystkich galeriach:multi: :multi: :multi: Teraz mogę już znikać:hand: będę wieczorkiem. Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Agnieszka PPP'] Witam Bonitko;) Fotki przecudne a pozujace istotki mniam:eviltong: :eviltong: hmm kiedy u mnie będzie jeszcze jeden boksik:placz: :placz:[/quote] najlepiej jak najszybciej:evil_lol: Witanko! Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj mamciu:multi::multi::loveu: Jak mogłaś przyjechać tak późno:mdleje::mdleje: I tylko jednego boxsia sfotografować :loveu::loveu::mad: Buliki są cudowne:loveu::loveu::loveu: Prosiaczek także:diabloti: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://images30.fotosik.pl/14/8d06fdfd8f18cd9e.jpg[/URL] Briardy super psiaki, bardzo mi się podoba :loveu:[/quote] Mi też się podobują:loveu: Zuzia z Zuzolandi bardzo, bardzo:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotki po prostu bomba :loveu: [COLOR=magenta]Dzięk[/COLOR] Byłaś dzisiaj wczuć się w kubańskie rytmy na Starym Rynku? :razz:[/quote] Nie, nie byłam samej mi się nie chciało, a moje dzieci z TZ tem pojechały na ryby:crazyeye: , złowili aż ... 0 ryb:evil_lol: [quote name='teqquila']Witanko :) super foty :evil_lol: ale bmw macie :evil_lol:ktos musi pilnowac auta :evil_lol:[/quote] No jasne, TZ szczegołnie lubi jak pilnują go przed kotkiem wyskakując za nim na maskę:loveu: :mad: [quote name='evaxon']heloł:p [URL]http://images24.fotosik.pl/12/a55c1a96901601be.jpg[/URL] :loveu: moje malenstwo:loveu:[/quote] :loveu: Tak, Twoje:evil_lol: [quote name='AgusiaTerierka']Diki ma czyste fafelki i nosek, jak on to robi?:razz:[/quote] Wieczorkiem wstawie filmik, to sie wszystko wyjaśni:evil_lol: [quote name='Donvitow']Pozdrawiam.:multi:[/quote] My również pozdraiamy:multi: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj mamciu:multi::multi::loveu: Jak mogłaś przyjechać tak późno:mdleje::mdleje: I tylko jednego boxsia sfotografować :loveu::loveu::mad: Buliki są cudowne:loveu::loveu::loveu: Prosiaczek także:diabloti:[/quote] Wszystko przez Twojego tatusia:diabloti: ledwo go wyciągnęłam:p i tylko w jednym celu- uwidzieć mamcie i sis Alę i...i Ich nie uwidziałąm:placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :loveu: [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :) Częstujcie się kaffą i ciasteczkami :loveu: soczkiem tyż sis:cool3: Ja muszę znikać, będę wieczorkiem:p Pa, pa miłego dnia :bye:[/quote] [B]no prosze a ja sie rozsiadłam, na ciekawa pogadanke chetna.......a ta uciekla.....:cool1: [/B] [quote name='bonita']Za płotowce :diabloti: [/quote] [B]a tu byly fotki ale ja nie umiem.....o chce powiedziec ze czaderskie jest to przepychanie sie pod siadka...kto da rade....glowy poprzechodziły wiec jest ok.....cudacki.....sliczne...mowilam juz ze sliczne???[/B]:loveu: [quote name='bonita']Już jestem, mam kaffę, teraz jszcze... kanapka! ja wcale nie odgapiam od Jagody:shake: :evil_lol:[/quote] [B]dobra to siadamy i kaweczke saczymy.....a ja bym chetnie jagodzianke z prawdziwymi jagodami zjadla....:loveu:[/B] Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pKanapkę zjadłam ...piję sobie kawusię;) oj sis ...jak mogłas nas nie zauważyć....jedyna zwarta grupa;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
drzalka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hejo dziewczęta - ach sorki Dikusiu i chłopczęta :D Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Wszystko przez Twojego tatusia:diabloti: ledwo go wyciągnęłam:p i tylko w jednym celu- uwidzieć mamcie i sis Alę i...i Ich nie uwidziałąm:placz:[/quote] Trza było przez mikrofona krzyczeć, że szukasz dogowariatek:diabloti::diabloti:;) Mamcia, Ty jezdeś modem - gratuluję, teraz już mi wszystko wolno:diabloti: Quote
misiaczek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']O tak:loveu: I stało się :multi: nadrobiłam zaległości we wszystkich galeriach:multi: :multi: :multi: Teraz mogę już znikać:hand: będę wieczorkiem.[/quote] Niestety...nie we wszystkich :mad: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 babcia, Ty jesteś MODEM????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooooo, moje gratki:p Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] We Wrocku będzie, we Wrocku:multi::multi: Przyjedzcie tyż:razz::diabloti: Quote
Donvitow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita']Za płotowce :diabloti: [url]http://images30.fotosik.pl/12/047a02a84f968f2e.jpg[/url] czekają [url]http://images30.fotosik.pl/12/9c058ce76860696f.jpg[/url] czają się [url]http://images30.fotosik.pl/12/5a1e70514ff5873a.jpg[/url] [url]http://images28.fotosik.pl/12/71005951d66250c8.jpg[/url][/quote] Wszystkie foty fajne.ale nie przebiją tego ostatniego z boksioplastugami. Pozdrowienia. Quote
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='bonita'] :placz: A cócia mamy szukała, nawet byłam u fryzjera żeby się dogorodzinka nie musiała za mnie wstydzić:p [/quote] A mamcia Pysia włożyła róż żeby córcia MUSIAŁA się za swą mamcie wstydzić i cały trud poszedł na marne :angryy: Quote
Kate I Luka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moja Mamcia jest MODEM :crazyeye: Gratulację Mamusiu :) :multi: A tak wogóle to Witam :loveu: Widziałam fotki Shrekowego Dikulińskiego, a filmik z hipnotyzującą zabawkąpierwsza klasa :D Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] [B]no prosze a ja sie rozsiadłam, na ciekawa pogadanke chetna.......a ta uciekla.....:cool1: [/B] [COLOR=magenta]Już jestem:cool3: [/COLOR] [B]a tu byly fotki ale ja nie umiem.....o chce powiedziec ze czaderskie jest to przepychanie sie pod siadka...kto da rade....glowy poprzechodziły wiec jest ok.....cudacki.....sliczne...mowilam juz ze sliczne???[/B]:loveu: [COLOR=magenta]Misiaczek mi wytłumaczyła jak to się robi, więc spróbuję wytłumaczyć Tobie :)[/COLOR] [COLOR=#ff00ff]Najedż na zdjęcie, naciś prawym przyciskiem myszy- na samym dole są właściwości naciś na nie ,wtedy ukaże Ci się link do zdjęcia kopiujesz go i wstawiasz :)[/COLOR] [B]dobra to siadamy i kaweczke saczymy.....a ja bym chetnie jagodzianke z prawdziwymi jagodami zjadla....:loveu:[/B][/quote] A ja szarlotkę...mniam [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pKanapkę zjadłam ...piję sobie kawusię;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]oj sis ...jak mogłas nas nie zauważyć....jedyna zwarta grupa;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Eh, ciemna jakaś jestem. A to moze dlatego że ja nie wiedziałam że przy bulkach będziecie cały czas, myslałąm że Pysię na niufkach spotkam więc tam też się dużo kręciłam. A Twój nr tel może mi się jeszcze przyda w najbliższym czasie:diabloti: :evil_lol: [quote name='drzalka']Hejo dziewczęta - ach sorki Dikusiu i chłopczęta :D[/quote] Hej!, Hej Drzalka [quote name='madzia i medor']Trza było przez mikrofona krzyczeć, że szukasz dogowariatek:diabloti: Tak już zawsze będę robić córciu:evil_lol: Mamcia, Ty jezdeś modem - gratuluję, teraz już mi wszystko wolno:diabloti:[/quote] Oczywiście że Ci córciu wszystko wolno, wszystko na co pozwala regulamin:diabloti: :evil_lol: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='misiaczek']Niestety...nie we wszystkich :mad:[/quote] :oops: :evil_lol: Witaj kuzynko! [quote name='evaxon']:loveu: witanko[/quote] Hejka! [quote name='Imbir1']babcia, Ty jesteś MODEM????????????:crazyeye: nooooo, moje gratki:p[/quote] Dzięq wnusia:loveu: , jak Ty będziesz w babci wieku też modem zostaniesz:diabloti: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Mam plan Alu:diabloti: ale powolutku... [quote name='madzia i medor']We Wrocku będzie, we Wrocku:multi: Przyjedzcie tyż:razz::diabloti:[/quote] Ja nie obiecuję, ale mam wielką ochotę tam jechać, mój TZ troszkę mniejszą:p , ale w tym roku wogóle nigdzie na wystawy nie jezdzimy , więc mam nadzieję Go tam wyciągnąć:p [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:multi:[/quote] Hejka :multi: Quote
Recommended Posts