Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']leć, leć, bo mnie oko nadal leci i chyba drugą kawusię sobie zrobię:cool3:[/quote]

[quote name='bonita']Wow jaki mam diabelski nr.stronki:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

Toast jeszcze jedną kawusią, wieczorkiem czymś mocniejszym...:razz:

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Toast jeszcze jedną kawusią, wieczorkiem czymś mocniejszym...:razz:[/quote]

O tak:loveu:

I stało się :multi: nadrobiłam zaległości we wszystkich galeriach:multi: :multi: :multi:
Teraz mogę już znikać:hand: będę wieczorkiem.

Posted

[quote name='Agnieszka PPP']
Witam Bonitko;) Fotki przecudne a pozujace istotki mniam:eviltong: :eviltong: hmm kiedy u mnie będzie jeszcze jeden boksik:placz: :placz:[/quote]

najlepiej jak najszybciej:evil_lol:
Witanko!

Posted

Witaj mamciu:multi::multi::loveu:
Jak mogłaś przyjechać tak późno:mdleje::mdleje: I tylko jednego boxsia sfotografować :loveu::loveu::mad:
Buliki są cudowne:loveu::loveu::loveu:
Prosiaczek także:diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://images30.fotosik.pl/14/8d06fdfd8f18cd9e.jpg[/URL]

Briardy super psiaki, bardzo mi się podoba :loveu:[/quote]
Mi też się podobują:loveu: Zuzia z Zuzolandi bardzo, bardzo:loveu:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Fotki po prostu bomba :loveu:
[COLOR=magenta]Dzięk[/COLOR]
Byłaś dzisiaj wczuć się w kubańskie rytmy na Starym Rynku? :razz:[/quote]
Nie, nie byłam samej mi się nie chciało, a moje dzieci z TZ tem pojechały na ryby:crazyeye: , złowili aż ... 0 ryb:evil_lol:
[quote name='teqquila']Witanko :) super foty :evil_lol:
ale bmw macie :evil_lol:ktos musi pilnowac auta :evil_lol:[/quote]
No jasne, TZ szczegołnie lubi jak pilnują go przed kotkiem wyskakując za nim na maskę:loveu: :mad:
[quote name='evaxon']heloł:p

[URL]http://images24.fotosik.pl/12/a55c1a96901601be.jpg[/URL]
:loveu: moje malenstwo:loveu:[/quote]
:loveu: Tak, Twoje:evil_lol:
[quote name='AgusiaTerierka']Diki ma czyste fafelki i nosek, jak on to robi?:razz:[/quote]
Wieczorkiem wstawie filmik, to sie wszystko wyjaśni:evil_lol:
[quote name='Donvitow']Pozdrawiam.:multi:[/quote]
My również pozdraiamy:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj mamciu:multi::multi::loveu:
Jak mogłaś przyjechać tak późno:mdleje::mdleje: I tylko jednego boxsia sfotografować :loveu::loveu::mad:
Buliki są cudowne:loveu::loveu::loveu:
Prosiaczek także:diabloti:[/quote]

Wszystko przez Twojego tatusia:diabloti: ledwo go wyciągnęłam:p i tylko w jednym celu- uwidzieć mamcie i sis Alę i...i Ich nie uwidziałąm:placz:

Posted

:loveu: [quote name='bonita']Witajcie dziewczyny :)
Częstujcie się kaffą i ciasteczkami :loveu: soczkiem tyż sis:cool3:
Ja muszę znikać, będę wieczorkiem:p
Pa, pa miłego dnia :bye:[/quote]

[B]no prosze a ja sie rozsiadłam, na ciekawa pogadanke chetna.......a ta uciekla.....:cool1: [/B]

[quote name='bonita']Za płotowce :diabloti:

[/quote]

[B]a tu byly fotki ale ja nie umiem.....o chce powiedziec ze czaderskie jest to przepychanie sie pod siadka...kto da rade....glowy poprzechodziły wiec jest ok.....cudacki.....sliczne...mowilam juz ze sliczne???[/B]:loveu:

[quote name='bonita']Już jestem, mam kaffę, teraz jszcze... kanapka! ja wcale nie odgapiam od Jagody:shake: :evil_lol:[/quote]

[B]dobra to siadamy i kaweczke saczymy.....a ja bym chetnie jagodzianke z prawdziwymi jagodami zjadla....:loveu:[/B]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pKanapkę zjadłam ...piję sobie kawusię;)
oj sis ...jak mogłas nas nie zauważyć....jedyna zwarta grupa;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='bonita']Wszystko przez Twojego tatusia:diabloti: ledwo go wyciągnęłam:p i tylko w jednym celu- uwidzieć mamcie i sis Alę i...i Ich nie uwidziałąm:placz:[/quote]
Trza było przez mikrofona krzyczeć, że szukasz dogowariatek:diabloti::diabloti:;)

Mamcia, Ty jezdeś modem - gratuluję, teraz już mi wszystko wolno:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']O tak:loveu:

I stało się :multi: nadrobiłam zaległości we wszystkich galeriach:multi: :multi: :multi:
Teraz mogę już znikać:hand: będę wieczorkiem.[/quote]
Niestety...nie we wszystkich :mad:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
We Wrocku będzie, we Wrocku:multi::multi: Przyjedzcie tyż:razz::diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Za płotowce :diabloti:

[url]http://images30.fotosik.pl/12/047a02a84f968f2e.jpg[/url]
czekają
[url]http://images30.fotosik.pl/12/9c058ce76860696f.jpg[/url]
czają się
[url]http://images30.fotosik.pl/12/5a1e70514ff5873a.jpg[/url]

[url]http://images28.fotosik.pl/12/71005951d66250c8.jpg[/url][/quote]

Wszystkie foty fajne.ale nie przebiją tego ostatniego z boksioplastugami. Pozdrowienia.

Posted

[quote name='bonita']

:placz: A cócia mamy szukała, nawet byłam u fryzjera żeby się dogorodzinka nie musiała za mnie wstydzić:p

[/quote]
A mamcia Pysia włożyła róż żeby córcia MUSIAŁA się za swą mamcie wstydzić i cały trud poszedł na marne :angryy:

Posted

Moja Mamcia jest MODEM :crazyeye: Gratulację Mamusiu :) :multi:

A tak wogóle to Witam :loveu:

Widziałam fotki Shrekowego Dikulińskiego, a filmik z hipnotyzującą zabawkąpierwsza klasa :D

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

[B]no prosze a ja sie rozsiadłam, na ciekawa pogadanke chetna.......a ta uciekla.....:cool1: [/B]

[COLOR=magenta]Już jestem:cool3: [/COLOR]

[B]a tu byly fotki ale ja nie umiem.....o chce powiedziec ze czaderskie jest to przepychanie sie pod siadka...kto da rade....glowy poprzechodziły wiec jest ok.....cudacki.....sliczne...mowilam juz ze sliczne???[/B]:loveu:
[COLOR=magenta]Misiaczek mi wytłumaczyła jak to się robi, więc spróbuję wytłumaczyć Tobie :)[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]Najedż na zdjęcie, naciś prawym przyciskiem myszy- na samym dole są właściwości naciś na nie ,wtedy ukaże Ci się link do zdjęcia kopiujesz go i wstawiasz :)[/COLOR]

[B]dobra to siadamy i kaweczke saczymy.....a ja bym chetnie jagodzianke z prawdziwymi jagodami zjadla....:loveu:[/B][/quote]
A ja szarlotkę...mniam
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:pKanapkę zjadłam ...piję sobie kawusię;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]oj sis ...jak mogłas nas nie zauważyć....jedyna zwarta grupa;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
Eh, ciemna jakaś jestem. A to moze dlatego że ja nie wiedziałam że przy bulkach będziecie cały czas, myslałąm że Pysię na niufkach spotkam więc tam też się dużo kręciłam. A Twój nr tel może mi się jeszcze przyda w najbliższym czasie:diabloti: :evil_lol:
[quote name='drzalka']Hejo dziewczęta - ach sorki Dikusiu i chłopczęta :D[/quote]
Hej!, Hej Drzalka
[quote name='madzia i medor']Trza było przez mikrofona krzyczeć, że szukasz dogowariatek:diabloti:
Tak już zawsze będę robić córciu:evil_lol:
Mamcia, Ty jezdeś modem - gratuluję, teraz już mi wszystko wolno:diabloti:[/quote]
Oczywiście że Ci córciu wszystko wolno, wszystko na co pozwala regulamin:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='misiaczek']Niestety...nie we wszystkich :mad:[/quote]
:oops: :evil_lol: Witaj kuzynko!
[quote name='evaxon']:loveu: witanko[/quote]
Hejka!
[quote name='Imbir1']babcia, Ty jesteś MODEM????????????:crazyeye:
nooooo, moje gratki:p[/quote]
Dzięq wnusia:loveu: , jak Ty będziesz w babci wieku też modem zostaniesz:diabloti: :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]Kasiu ...gdzie cię będzie można w tym roku spotkać ? BO Rybnik ja zaliczam na 10000000000% więc na mus :razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
Mam plan Alu:diabloti: ale powolutku...
[quote name='madzia i medor']We Wrocku będzie, we Wrocku:multi: Przyjedzcie tyż:razz::diabloti:[/quote]
Ja nie obiecuję, ale mam wielką ochotę tam jechać, mój TZ troszkę mniejszą:p , ale w tym roku wogóle nigdzie na wystawy nie jezdzimy , więc mam nadzieję Go tam wyciągnąć:p
[quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:multi:[/quote]
Hejka :multi: