Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurcze napisz czasem też TY coś .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mądrego ;) witaj sis ...do niedzieli juz niewiele zostało .....w blożku jest moja aktualna fota:oops::eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
bonita Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:kkkurcze napisz czasem też TY coś .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mądrego ;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]witaj sis ...do niedzieli juz niewiele zostało .....w blożku jest moja aktualna fota:oops::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]Będę się Alu starała coś mądrego pisać, a nie same głupoty:oops: :diabloti: [/B] [B]Witaj:diabloti: [/B] Quote
Kitka20 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj Bonitko z samego rana P.S. a u nas są nowe foty:eviltong: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='bonita'][B]Będę się Alu starała coś mądrego pisać, a nie same głupoty:oops: :diabloti: [/B] [B]Witaj:diabloti: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:wow ...nareszcie będzie można coś poczytać:evil_lol::evil_lol:odpowiedniego na nasz wiek:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Mi. Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [B]jakie slicznosci kudlate:loveu: [/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/164/c575c5129f7f4998.jpg[/IMG][/URL] Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 czesc Kasiu..przypominam ci zebys nie pisala glupot!!!!!i ze masz najpiekniejszy boksery w galaktyce:diabloti: Quote
bonita Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Witaj, Kasiu, pozdrawiamy...[/quote] [B]Witanko Jagoda[/B]:multi: [quote name='Kitka20']Witaj Bonitko z samego rana [B]Cześć Kitka![/B] P.S. a u nas są nowe foty:eviltong:[/quote] [B]Przyjdę popatrzać[/B]:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:wow ...nareszcie będzie można coś poczytać:evil_lol::evil_lol:odpowiedniego na nasz wiek:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Tak Alu , teraz myślę nad nowym banerkiem[/B] [B]=> tu tylko w poważnych sprawach:p [/B] [quote name='*luthien*'][B]jakie slicznosci kudlate:loveu: [/B] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/164/c575c5129f7f4998.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B]A wiesz jaki malutki:loveu: , taki jak Merol:evil_lol: [/B] [quote name='dealer']czesc Kasiu..przypominam ci zebys nie pisala glupot!!!!!i ze masz najpiekniejszy boksery w galaktyce:diabloti:[/quote] [B]Witaj Dilerko... będę starała się tylko o mądrych rzeczach pisać:diabloti: nie mam czasu na głupoty, jeszcze w tym wieku:shake: [/B] Quote
bonita Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]witam zakonikowaną i zafaflunioną sisters:multi:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] :multi: [B]Ala[/B]:evil_lol: [quote name='Kitka20']I ja się witam czego dzisiaj jeszcze nie robiłam:)[/quote] [B]Witaj dzisiaj[/B] :) [quote name='Donvitow']Cześć. Fajne boksie.:lol:[/quote] [B]Dzięki. Cześć[/B]:cool3: [quote name='DORRAG'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images22.fotosik.pl/164/c575c5129f7f4998.jpg[/IMG][/URL] Ale fajniutki włochacz[/quote] [B]Cześć:multi:[/B] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj moje znajome tereny :loveu: :loveu: :loveu: A te kucyki przy strusiach są powalające :evil_lol: Tam zawsze tyle ludzi stoi i zdjęcia robi, że powinni opłaty zacząć brać ;][/quote] [B]Nam to nawet chłopak trzymał kuca żebym mogła fotki robic, a na komunię dostał konia- się chwalił:p [/B] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]hieloł...a jaki zarosniety......:loveu: [/B][/quote] [B]nie trymowany od urodzenia[/B]:evil_lol: [quote name='Donvitow']Ohyda:loveu: zupełnie boksera nie przypomina.;)[/quote] [B]No fakt, do boksera to to niepodobne:shake: :evil_lol: [/B] [quote name='paula_z']Dobry Wieczór cioteczko od faflunów :loveu: :p[/quote] Cześć Paula miłego dzionka:multi: [quote name='drzalka']DObry Dzie.ń :loveu:[/quote] [B]Będzie myślę dobry:lol: Witaj![/B] Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]W związku iż osiągnęłam już odpowiedni ....czytaj poważny wiek wpadłam zagadnąć tu o powaznych sprawach ....ale ze wzgledu na wiek ....cholewcia dopadła mnę sklerozja:eviltong:i nie pamietam o czym chciałam napisać ...może KTOŚ mógłby mi podpowiedzieć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z poważaniem Alicja:eviltong: [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]W związku iż osiągnęłam już odpowiedni ....czytaj poważny wiek wpadłam zagadnąć tu o powaznych sprawach ....ale ze wzgledu na wiek ....cholewcia dopadła mnę sklerozja:eviltong:i nie pamietam o czym chciałam napisać ...może KTOŚ mógłby mi podpowiedzieć:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Z poważaniem Alicja:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Droga Alicjo, czy nie sadzisz ze powinnas sie wybrac do lekarza..wiesz wiek swoje prawa ma....a na skleroze to moze Bilobil? z wyrazami szacunku Agnieszka Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']Droga Alicjo, czy nie sadzisz ze powinnas sie wybrac do lekarza..wiesz wiek swoje prawa ma....a na skleroze to moze Bilobil? z wyrazami szacunku Agnieszka[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no właśnie tak myślę ,że może założymy tutaj Poważny Kącik Porad dla Poważnych Ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj zakupię Bilobil:p...POWAŻNIE:eviltong:...tylko dziś mam MAŁO CZASU:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no właśnie tak myślę ,że może założymy tutaj Poważny Kącik Porad dla Poważnych Ludzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]oj zakupię Bilobil:p...POWAŻNIE:eviltong:...tylko dziś mam MAŁO CZASU:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Droga Alicjo i Kasiu , ja tez mam problem.Moze bedziecie mi mogly pomoc ? Mianowicie w moim ogrodku zalegly sie slimaki...czym je wytepic????:diabloti: Widzialam Kasiu na zdjeciach ze masz ladne kwiaty , wiec pewnie ci ich slimaki nie niszcza....:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR][quote name='evaxon']:multi: :multi: :multi: czesc i czołem[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no...co ty tak ...niepoważnie ....tutaj trzeba się poważnie witać:p[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Donvitow Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']Droga Alicjo i Kasiu , ja tez mam problem.Moze bedziecie mi mogly pomoc ? Mianowicie w moim ogrodku zalegly sie slimaki...czym je wytepic????:diabloti: Widzialam Kasiu na zdjeciach ze masz ladne kwiaty , wiec pewnie ci ich slimaki nie niszcza....:evil_lol:[/quote] Są granulki w sklepach ogrodniczych. Sypiesz i ślimaków ni masz. Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Donvitow']Są granulki w sklepach ogrodniczych. Sypiesz i ślimaków ni masz.[/quote] ale ze jak sypie?? na slimaka?? czy mam rzucac tymi granulkami w nie??:diabloti: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='dealer']ale ze jak sypie?? na slimaka?? czy mam rzucac tymi granulkami w nie??:diabloti:[/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[COLOR=Red]:evil_lol::evil_lol:tak ...tak ...kulką w ślimaczka:eviltong: Widzisz Kasiu ...jak My tu poważnie rozmawiamy:p [/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pdzień dobry..... czy przywitałam się poprawnie;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Witam serdecznie z samego rana i życzę udanego dnia:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='madzia i medor']Witam serdecznie z samego rana i życzę udanego dnia:loveu::loveu::loveu::diabloti:[/quote] [B]Witajcie, witajcie![/B] [B]Nie mama czasu na dogo:razz: , czyli jest wszystko OK:p [/B] [B]Psy się luzują- nie na słońcu, bo słońca mają już dość, chowają sie w cieniu:evil_lol: [/B] [B]Upał u nas straszny, przydał by nam się legwan zielony od Vectry, żeby psy nad wodę zabrać:evil_lol: .[/B] [B]Dobra nie piszę już więcej bzdur:p , o czym poważnym to ja miałam napisać...:PROXY5: [/B] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:pdzień dobry.....[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]czy przywitałam się poprawnie;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [B]Witaj sister:multi: , JA nie mam zastrzeżen co do Twojej poprawności:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B] [B]Jeszcze tydzień z haczykiem i się w końcu uwidzimy:multi: [/B] Quote
Recommended Posts