BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [ fajowo zakrecone łozorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj......psia mamo!!! Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :multi::multi::multi:doberek sis....czyżbyś wybierała się Trolle oglądać;) Quote
Kate I Luka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Mamcia, szaleństwo fotkowe na całego :multi: Quote
teqquila Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Witam :) sliczne zdjeceioszki fpominkowe :) i terazniejsze tez :):loveu: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć Kasia :multi: Dziewczyny się namawiają ;) a Diki zrobił goopia minę :evil_lol: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):o ja cie ale czerniawy on wyszedłszy na fotce:loveu: No czorne to takie było:evil_lol: Korenia napisał(a):Córcia dostała - mamcia szaleje :evil_lol: Świetne fociaki! :evil_lol:dokładnie Korenia- Witanko! dealer napisał(a):sloneczne dzien dobry:multi: Bry dzionek Dealerowo:cool3: BeaC napisał(a):[ fajowo zakrecone łozorki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj......psia mamo!!! Witaj Bea. Jęzory powykręcane, bo psy zmęcone:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:doberek sis....czyżbyś wybierała się Trolle oglądać;) Tak wybieramy się do mamci:multi: nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, ale jedziemy małe niufy Zmorce pomęczyć:diabloti::evil_lol: Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia, szaleństwo fotkowe na całego :multi: Ta szalałam troszkę, żebym tak zawsze miała taką chęć robienia i wstawiania fotów:loveu: teqquila napisał(a):Witam :) sliczne zdjeceioszki fpominkowe :) i terazniejsze tez :):loveu: Witaj ! Dzięki, cieszkam że się podobują :) Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:będzie dziś pogoda czy nie ....bo planujemy ognisko:mad: cze sistersja:multi::multi::multi: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Kasia :multi: Dziewczyny się namawiają ;) a Diki zrobił goopia minę :evil_lol: Cześć Paulinko :) Obgadują Dikiego:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:będzie dziś pogoda czy nie ....bo planujemy ognisko:mad: cze sistersja:multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Będzie:multi:, musi być bo my dziś robimy szaszłyczki na grilu:cool3::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bonita napisał(a)::multi::multi::multi: Będzie:multi:, musi być bo my dziś robimy szaszłyczki na grilu:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to smacznego .....ale wszystkich na pieczone wzięło;) Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 evaxon napisał(a):haloł boxiowa rodzinko:multi: Cześć Ewcia:multi: Pogodę mamy:multi: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to smacznego .....ale wszystkich na pieczone wzięło;) Nawzajem:cool3:, a Wy co dziś serwujecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bonita napisał(a):Cześć Ewcia:multi: Pogodę mamy:multi: :multi: u mnie tez sie slicznie zrobilo:multi: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bonita napisał(a):Nawzajem:cool3:, a Wy co dziś serwujecie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)kiełbaske ...ziemniaczki do popiołu ...i miał być karczuś ale zostawiam na grilka;) Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)kiełbaske ...ziemniaczki do popiołu ...i miał być karczuś ale zostawiam na grilka;) Mniam ziemniaczki, też chcem:loveu: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 DORRAG napisał(a):To może Ja przyjadę i pomogę w jedzeniu:cool3: :cool3: A Rottek śliczny:loveu: , u nas niedaleko mieszkają sobie takie dwa... wielgachne pieski przy nich Fiona jest taka malusia:evil_lol: Zapraszam:cool3: bombonierek jeszcze w pierniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dzien doberek:) bylam tu...kawe przynioslam i kjakejsy:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witam się i zmykam... Buziaczki koffani... Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Taki Boksio jest w schronisku w Tychach-cudo :loveu::placz: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 bonita napisał(a):Taki Boksio jest w schronisku w Tychach-cudo :loveu::placz: Też się mu dzisiaj przyglądałam - cudny jest:loveu: :loveu: :loveu: Witaj mła boxsia rodzinko:multi: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 dealer napisał(a):dzien doberek:) bylam tu...kawe przynioslam i kjakejsy:diabloti: Mniam kjakejsiki- lubiem bardzo:loveu: Iza i Avanti napisał(a):Witam się i zmykam... Buziaczki koffani... Witaj Iza:loveu:, nie zmykaj tak szybko Zuzia poczeka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć Kasiu :multi: Śliczny ten boksiu :-( Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek :kciuki: Quote
DORRAG Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cześć:p bonita napisał(a):Taki Boksio jest w schronisku w Tychach-cudo :loveu::placz: Śliczny boksik .....trzymam kciuki za dobry domek dla fafunka:loveu: Quote
Recommended Posts