Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 :multi::multi::multi:hey córcia a my w niedziele zamiast na Wisłę pojechałyśmy z Katowic na Bielsko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....czyżby intuicja Quote
bonita Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey córcia a my w niedziele zamiast na Wisłę pojechałyśmy z Katowic na Bielsko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....czyżby intuicja Sister:multi: :cool3: na pewno intuicja, szkoda że się zorientowałyście tak szybko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='bonita']Sister:multi: :cool3: na pewno intuicja, szkoda że się zorientowałyście tak szybko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nooo ....i wracałyśmy ...przez ..................TYCHY:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu mój TZ z dzidzią:loveu: Dzidzii lekko uchi opadły:evil_lol: Quote
misiaczek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu mój TZ z dzidzią:loveu: :roflt:świetne :roflt:...kochane maleństwo :happy1: :loveu: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć kochana faflunowa rodzinko:) Łożesz nie wyobrażam sobie mojej psiny na rękach a jakbym miała takiego olbrzyma to wbiłby mnie w ziemie super słodziaszne zdjątka Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 nie witalam sie jeszcze??:diabloti: to sie witam;) ale masz silnego TZta:razz: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='bonita']No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin: A teraz kilka fotków moich psów będzie chiba ;) Ale w takim przebranku miał być;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita'] I TY też moja córciu tam będziesz:loveu:, no choćby było kunkurentów stu to muszę jechać:evil_lol: Jasne, chociaż nie wiem, nawet kiedy ta wystawa:niewiem:;) Ale to rzut beretem ode mnie, więc nie widzę problemu:p [quote name='bonita']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu mój TZ z dzidzią:loveu: Tyż tak swoją kobyłkę podnoszę:evil_lol: :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I wszystkich witam ślicznie -niech moher będzie z Wami:loveu::loveu::loveu: Moher z Tobą siostro [quote name='bonita']No takiego pieska chciała moje córcia :loveu: :grin: Kjaba?????? [quote name='bonita'] ....................OOOOOOOOOOO ślicznościowy jęzoreczek Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 hahaha, ja mojego synusia też tak noszę :evil_lol: :evil_lol: Cześć Mamusiu :multi: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 witaj kochana babciu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: bosh.... dlaczego ja nie mam na wszystko czasu:razz::razz::razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mojego Imbira też tak biorę:cool3: Quote
Klaudia :-) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 zdjątko cudne:-)taki malutki boksio na rączkach:-P Quote
goldenka245 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 HELLoł:diabloti: Fajne zdjecia:eviltong: Nie wiem co napisać więc już ide:p:p Quote
Paula Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :turn-l: Jaki jorczek :loveu: Cześć Kasiu :multi: Quote
Korenia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='paula_z'] :turn-l: Jaki jorczek :loveu: Cześć Kasiu :multi:Prawie jak Twój :evil_lol: Quote
bonita Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Witajcie moje miłe :loveu: Pracuję nad rozpracowaniem Photoshopa 2 , na razie marnie mi idzie, o wiele trudniejszy jest niż PSP X A to co mi wylazło przez przypadek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts