zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ROTTEK SLICZNIASTY......u mnie w pracy był takowy .zwał sie BARTEK ...zdrobniale Bacius ehhhe.mieszkał sobie w knajpie w ktorej pracuje i pilnowal NAS ;-) ehheeh był wielkim pieszczochem ,przyłaził kładł głowe na kolana i czekał az zostanie posmyrany za ucholkami ehehh .....w czasie pracy musiałysmy wyprowadac go na spacerek eheheh.dobrze ze zaraz za knajpa mamy las ...wiec myk i juz sie było za drzewami eheheh.....odszedł za TM jakies 3 lata temu...... Quote
DORRAG Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bonita napisał(a): Wszystko OK właśnie kawkę piję i zjadam komunijną czekoladkę, córcia ich dostała tyle że tego chyba sami nie przejemy:evil_lol: To może Ja przyjadę i pomogę w jedzeniu:cool3: :cool3: A Rottek śliczny:loveu: , u nas niedaleko mieszkają sobie takie dwa... wielgachne pieski przy nich Fiona jest taka malusia:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam:p Ale świetne fotki...ja tez sobie często siedze przy albumie i patrze-bardzo brakuje mi Lorki.Pozdrawiam:p Quote
gogunia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam bonitko:loveu: śliczne zdjęcia;):loveu: Co słychać? Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hey sis ....ale fajniste foteczki zeskanowane....chyba mus zakupić takie cudo;) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Bonitko, jakaś Ty mądra! Umiesz obsługiwac takie skomplikowane urządzenie 2w1 lub nawet 3w1... Nonono... Pzdr. Quote
Guffi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bonita napisał(a):Dobra a teraz stare-nowe fotki, córcia dostała urządzenie wielofunkcyjne w którym jest m.in. skaner( dzięki Guffi :loveu: prezent się bardzo podoba :loveu:) więc za córci pozwoleństwem :) zeskanowałam trochę starych fot i wkleję :D :loveu: super, że się sprawdza;) ja miałam na początku malutkie problemy ze sklanowaniem, ale to komputer coś się przeskrobał:evil_lol:(bo chyba wiesz, że ja mam takie sam;)). Fotki Rodusia:loveu:, kochany był Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bonita napisał(a): Ale Madziu czemu Ty z Medorkiem i jego bratem Dinusiem nie dojechaliście ? he? Na autobus się spóźniliśmy;) ;) :evil_lol: bonita napisał(a):To jest siostra Bonity, Ballada Eksodus Zero kontaktu z właścicielami :( nr. telefonu który mi podali nigdy nie odpowiadał. Nie dam dam sobie ręki uciąć, ale na BFie ostatnio chyba widziałam jej zdjęcie - zaraz posznupie:p :p bonita napisał(a):Tak za bramką wyglądało jeszcze kilka lat temu :) Nie odważyłabym się przejść:evil_lol: :evil_lol: bonita napisał(a):A tu już troszeczkę większy Rotki są cudne:loveu: :razz: Quote
Paula Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cudny Neptunik :loveu: Uśmiechnięte pysie i Merolek malutki :loveu: Witaj Kasiu :multi: Quote
bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 dealer napisał(a):a ja pierwsza dzis powiem ci dzien dobry:multi: O jak miło Dealerko:loveu: hał dujudu:evil_lol: Quote
bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a): Cudny Neptunik :loveu: No koffany też był:loveu: Uśmiechnięte pysie i Merolek malutki :loveu: :evil_lol: Witaj Kasiu :multi: Witaj Paulinko:multi: madzia i medor napisał(a):Na autobus się spóźniliśmy;) ;) :evil_lol: trzeba było mówić, to bym po Was na mietle zaleciała:loveu: Nie dam dam sobie ręki uciąć, ale na BFie ostatnio chyba widziałam jej zdjęcie - zaraz posznupie:p :p Fajnie by było, ale wątpię by to ona była:p Nie odważyłabym się przejść:evil_lol: Ale Ty je przecież wszystkie znasz córciu, nie skrzywdziły by mrówki:loveu: Rotki są cudne:loveu: :razz: Fajne, też lubię, a ostatnio tak ich mało, taką im niektórzy ludzie złą opinię zrobili:angryy:, a przecież z każdej rasy da się bandytę zrobić jak w padnie w ręce jakiegoś osiołka:p Guffi napisał(a)::loveu: super, że się sprawdza;) ja miałam na początku malutkie problemy ze sklanowaniem, ale to komputer coś się przeskrobał:evil_lol:(bo chyba wiesz, że ja mam takie sam;)). Fotki Rodusia:loveu:, kochany był No koffany. Witaj Guffi! Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dziendoberek objadajacym sie słodkosciami !!!!! ehheheheh Quote
bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Bonitko, jakaś Ty mądra! Umiesz obsługiwac takie skomplikowane urządzenie 2w1 lub nawet 3w1... Nonono... Pzdr. no w końcu ktoś docenił moją ogromną wiedzę :evil_lol:Dziękuję Asiaczku:loveu: to bardzo ciężka i wyczerpująca praca, no ale czegóż ja dla Was nie zrobię:evil_lol: Pozdrowionka :) Korenia napisał(a):Świetne zdjęcia archiwalne ! :loveu: Dzięki :) Witaj Korenia :) Alicjarydzewska napisał(a):Hey sis ....ale fajniste foteczki zeskanowane....chyba mus zakupić takie cudo;) chyba tak :D hej sister drzalka napisał(a):Hej.. ale mialas cuda :D:D:D Mix pełny co nie :grin: evaxon napisał(a):sliczne pieseczki:loveu: witanko:multi: Dzięki Ewcia :loveu: Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .........to się dzisiaj późno witam:placz:....................pracowity dzien mam Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Mamcia... A co ty tak ostatnio po angielsku szprechasz??? Czyżbyś trenowała przed przyjazdem do córci kiedyś :loveu: Quote
Imbirka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 cześć kochana babciu:loveu::loveu::loveu: ale Ci się na wspominki zebrało:lol: fotki psiaków cuuudne,nawet nie wiedziałam, ze miałaś takie stadko:loveu: Quote
bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 BeaC napisał(a):.........to się dzisiaj późno witam:placz:....................pracowity dzien mam Cześć!, ważne żeś przylazła:loveu::evil_lol: Quote
bonita Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 evaxon napisał(a):witanko :) DORRAG napisał(a):Doberek:p:p Bry dobry wieczorek :) Quote
Recommended Posts