Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj kochana babciu:p odmeldowujemy się po urlopie i informujemy, że jesteśmy cali i zdrowi Quote
drzalka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witamy i nowe foteckzi prosimy..:multi: :loveu: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ....................no nareszcie wróciła....cała????:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 goldenka245 napisał(a):Hahahahahahahah.... to jeszcze lepiej:evil_lol: Się nie śmiechaj:cool3: Imbir1 napisał(a):Witaj kochana babciu:p odmeldowujemy się po urlopie i informujemy, że jesteśmy cali i zdrowi Jesteś w końcu wnusiu:loveu:byłam tam wczoraj u Ciebie cichcem i wiem gdzieeś była ( w Jastarni:loveu:-fajowo)A foty takie ładne ze aż z wrażenie nie wiedziałam co napisać:crazyeye: drzalka napisał(a):Witamy i nowe foteckzi prosimy..:multi: :loveu: Zaraz wkleję kilka fotek starych - nowych:evil_lol: Witaj Drzalka BeaC napisał(a):....................no nareszcie wróciła....cała????:eviltong::eviltong::eviltong: Kto cały ja? czy Imbir Julcia:cool3: dealer napisał(a):dzien doberek Kasiu:) jak samopoczucie ?:) Wszystko OK właśnie kawkę piję i zjadam komunijną czekoladkę, córcia ich dostała tyle że tego chyba sami nie przejemy:evil_lol: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Dobra a teraz stare-nowe fotki, córcia dostała urządzenie wielofunkcyjne w którym jest m.in. skaner( dzięki Guffi :loveu: prezent się bardzo podoba :loveu:) więc za córci pozwoleństwem :) zeskanowałam trochę starych fot i wkleję :D Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 To jest siostra Bonity, Ballada Eksodus Zero kontaktu z właścicielami :( nr. telefonu który mi podali nigdy nie odpowiadał. Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Tak za bramką wyglądało jeszcze kilka lat temu :) Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 A to nasz już wielokrotnie wspominany Astman- Neptun :) A tutaj Merol pali sobie ( ale miał wielkie uszy co:evil_lol:) Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 A tu TZ-ta ukochany pies Rodwi :loveu: jeszcze taki mały :loveu: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 A tu moje psy prawie 11 lat temu ( do tej pory jest z nami Merol- wtedy był strasznym kurdupelkiem :loveu: ) Ja robiłam tą fotkę, a ciocia i mama trzymały moje stadko :D Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Merol i Bono, Merol jeszcze w kwiwcie wieku, bez oznak siwizny :), a Bono z głupią miną,- jak zwykle. Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Tak wyglądał Merol kiedy maiał swoje pierwsze szczeniaki Quote
misiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bonita napisał(a):A tu moje psy prawie 11 lat temu ( do tej pory jest z nami Merol- wtedy był strasznym kurdupelkiem :loveu: ) Ja robiłam tą fotkę, a ciocia i mama trzymały moje stadko :D bonita napisał(a):A tu już troszeczkę większy Hej kuzynko :). Super,że komunia córci udana i że z prezencików zadowolniona ;) :). Extra fotki wspominkowe wkleiłaś :loveu:.Widzę,że i kudłate miałaś ;). A rottek cudny :loveu:.Uwielbiam rottki :loveu:.Nie planujesz takiego w przyszłości? Quote
Ewkaa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 bonita napisał(a):Merol i Bono, Merol jeszcze w kwiwcie wieku, bez oznak siwizny :), a Bono z głupią miną,- jak zwykle. Ale rewelacyjne chłopaki:loveu: Quote
teqquila Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witanko :) ale super fotencjie !! widac ze zawsze mialas stadko :) Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Ewkaa napisał(a):Ale rewelacyjne chłopaki:loveu: Dziewcynta to są:evil_lol: No ale można się pomylić takie imiona męskie mają Bono i Merol:evil_lol: WitanKo u nas:loveu: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 misiaczek napisał(a):Hej kuzynko :). Super,że komunia córci udana i że z prezencików zadowolniona ;) :). Extra fotki wspominkowe wkleiłaś :loveu:.Widzę,że i kudłate miałaś ;). A rottek cudny :loveu:.Uwielbiam rottki :loveu:.Nie planujesz takiego w przyszłości? Witaj kuzynko:loveu: Rotek jest zawsze w naszych planach:cool3: szczególnie TZ- towych:evil_lol: Tak kudłatki też były i te liniejące i nie:loveu: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 teqquila napisał(a):Witanko :) ale super fotencjie !! widac ze zawsze mialas stadko :) Tak, zawsze był piesów kilka:loveu: Quote
Ewkaa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dziewcynta to są:evil_lol: No ale można się pomylić takie imiona męskie mają Bono i Merol:evil_lol: No na to bym nie wpadła:evil_lol:;) No to fajniste Panny;) Quote
Kate I Luka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cześć Mamcia.. Ale się od fotek wspominkowych zaroiło :) A Boncio najpiękniejszy jak była maluszkiem :loveu: i uchole miała :loveu: Quote
bonita Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Mamcia.. Ale się od fotek wspominkowych zaroiło :) A Boncio najpiękniejszy jak była maluszkiem :loveu: i uchole miała :loveu: To Merolek jest córcia, nie Bonko:evil_lol: ale fajna była liliputka:loveu: A tak wogóle to witaj Ty moja śliczna córciu, wędrownicko po Anglii:loveu: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 .......................jejku jej.........ale się u Ciebie psiowo-fajowo zrobiło..........buzka Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jeeeeeeee KUDłATE BYłY !!! KUDłATE BYłY !!! WITANKO I POZDRAWIANKO!! Quote
Recommended Posts