Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu.
Chciałam Ci napisać tylko że wczoraj zamówiłam super pogode dla Was i dla Troli troszkę :) I udało się :multi::multi::multi: Mam nadzieję ze Twoja córcia bawiła sie świetnie i ze Ty nie jesteś zmęczona i dasz rade napisać nam kilka słów....

Posted

Cześć dziewczyny :)))
Dzięki baaardzo WIELKIE za kciukasy! Komunia się sjuper udała wszystko było sjuper i sama uroczystość i pogoda i jedzenie w restauracji, i prezenty córcia jest baaaaaaaaaaardzo szczęśliwa ( choć Bostka nie dostała :grin: )
Goldenka kino domowe TZ właśnie rozkłada, więc jeszcze nie wiem jak będzie działać:cool3: .
I wiecie co:cool3: ani jednego zegarka nie dostała:crazyeye: :evil_lol:

Jutro napiszę więcej, dziś już nie mam sił :)

Dzięki Wszystkim za pamięć i kciukasy:loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrowionka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:no super ze już po i wszyscy zadowoleni;)
Nie mów hop, jutro może się okazać, że jednak jakiś zegarek się tam zapodział...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub jakas ciotka się obraziła, że usiadła nie na tym miejscu, co chciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... lub podobnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='bonita']I wiecie co:cool3: ani jednego zegarka nie dostała:crazyeye: :evil_lol:

W przeciwieństwie do Ciebie:diabloti: Bo ty nawet na ściane dostałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:no super ze już po i wszyscy zadowoleni;)

Tia wszystko OK :), za rok powtórka:cool3:
Witaj Ala
Asiaczek napisał(a):
Nie mów hop, jutro może się okazać, że jednak jakiś zegarek się tam zapodział... lub jakas ciotka się obraziła, że usiadła nie na tym miejscu, co chciała:evil_lol:.. lub podobnie..
Pzdr.

Nic się na szczęście póki co nie okazało:evil_lol:i mam nadzieję że się już nie okaże:evil_lol:
Witanko Asiaczku !
dealer napisał(a):
dzien dober Kacha:) ciesze sie ze sie udalo wszystko i ze corcia hepi:)

Czołem Aga- było łokej
Kate I Luka napisał(a):
Cześć Mamcia

Pogoda jak zamówiona wczoraj była, cieszę się że wszystko się udało i wypaliło :)
Teraz zadowolenia z prezencików dla córci ;)

Córcia zadowolona strasznie:loveu:słucha muzyki na kinie ( bo TV jeszcze ni ma:p) i kombinuje z innymi sprzętami:evil_lol:
evaxon napisał(a):
heloł :p

Hejjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa!
DORRAG napisał(a):
Dzień dobry:p

dobry, a jak u nas teraz wieje- strasznie, cały groszek mi zniszczy, a tak liczyłam że sobie pszyszniutkiego pochrupię:shake:
paula_z napisał(a):
Hej hej :multi:

Helołki Paula!
madzia i medor napisał(a):
Super, że komunia się udała i że wszyscy są zadowoleni:p

Ale Madziu czemu Ty z Medorkiem i jego bratem Dinusiem nie dojechaliście ? he?

goldenka245 napisał(a):
W przeciwieństwie do Ciebie:diabloti: Bo ty nawet na ściane dostałaś:evil_lol:

Mówiłam na ścianę:diabloti: nie dostałam stojący budzik z Bolkiem i Lolkiem:evil_lol: