Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)trzymam kciukasy za piękną pogodę[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)trzymam kciukasy za piękną pogodę[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Ja również:kciuki: Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :multi: :multi: :multi: Wpadam się przywitać:multi: :multi: :multi: Quote
Agga Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [img]http://images20.fotosik.pl/317/e1db2d890e5edbaf.jpg[/img] [B][COLOR=DarkGreen]Syjamskie??? Super zdjęcie.[/COLOR][/B] Quote
goldenka245 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Heloł!:loveu::loveu::loveu::loveu: Jak tam po komunii?:cool3: Jak się sprawuje kino domowe z plazmą?:loveu::cool3::cool3::cool3::lol: Quote
Pysia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kasiu. Chciałam Ci napisać tylko że wczoraj zamówiłam super pogode dla Was i dla Troli troszkę :) I udało się :multi::multi::multi: Mam nadzieję ze Twoja córcia bawiła sie świetnie i ze Ty nie jesteś zmęczona i dasz rade napisać nam kilka słów.... Quote
bonita Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [B]Cześć dziewczyny :)))[/B] [B]Dzięki baaardzo WIELKIE za kciukasy! Komunia się sjuper udała wszystko było sjuper i sama uroczystość i pogoda i jedzenie w restauracji, i prezenty córcia jest baaaaaaaaaaardzo szczęśliwa ( choć Bostka nie dostała :grin: ) [/B] [B]Goldenka kino domowe TZ właśnie rozkłada, więc jeszcze nie wiem jak będzie działać:cool3: .[/B] [B]I wiecie co:cool3: ani jednego zegarka nie dostała:crazyeye: :evil_lol: [/B] [B]Jutro napiszę więcej, dziś już nie mam sił :)[/B] [B]Dzięki Wszystkim za pamięć i kciukasy:loveu: :loveu: :loveu: [/B] [B]Pozdrowionka[/B] Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:no super ze już po i wszyscy zadowoleni;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:no super ze już po i wszyscy zadowoleni;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Nie mów hop, jutro może się okazać, że jednak jakiś zegarek się tam zapodział...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub jakas ciotka się obraziła, że usiadła nie na tym miejscu, co chciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... lub podobnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzien dober Kacha:) ciesze sie ze sie udalo wszystko i ze corcia hepi:) Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć Mamcia Pogoda jak zamówiona wczoraj była, cieszę się że wszystko się udało i wypaliło :) Teraz zadowolenia z prezencików dla córci ;) Quote
goldenka245 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='bonita'][B]I wiecie co:cool3: ani jednego zegarka nie dostała:crazyeye: :evil_lol: [/B] [/quote] W przeciwieństwie do Ciebie:diabloti: Bo ty nawet na ściane dostałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Super, że komunia się udała i że wszyscy są zadowoleni:p :p :p :p Quote
bonita Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:no super ze już po i wszyscy zadowoleni;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [B]Tia wszystko OK :), za rok powtórka:cool3: Witaj Ala [/B] [quote name='Asiaczek']Nie mów hop, jutro może się okazać, że jednak jakiś zegarek się tam zapodział... lub jakas ciotka się obraziła, że usiadła nie na tym miejscu, co chciała:evil_lol:.. lub podobnie.. Pzdr.[/quote] [B]Nic się na szczęście póki co nie okazało:evil_lol:i mam nadzieję że się już nie okaże:evil_lol: Witanko Asiaczku ! [/B] [quote name='dealer']dzien dober Kacha:) ciesze sie ze sie udalo wszystko i ze corcia hepi:)[/quote] [B]Czołem Aga- było łokej[/B] [quote name='Kate I Luka']Cześć Mamcia Pogoda jak zamówiona wczoraj była, cieszę się że wszystko się udało i wypaliło :) Teraz zadowolenia z prezencików dla córci ;)[/quote] [B]Córcia zadowolona strasznie:loveu:słucha muzyki na kinie ( bo TV jeszcze ni ma:p) i kombinuje z innymi sprzętami:evil_lol:[/B] [quote name='evaxon']heloł :p [/quote] [B]Hejjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa![/B] [quote name='DORRAG']Dzień dobry:p[/quote] [B]dobry, a jak u nas teraz wieje- strasznie, cały groszek mi zniszczy, a tak liczyłam że sobie pszyszniutkiego pochrupię:shake:[/B] [quote name='paula_z']Hej hej :multi:[/quote] [B]Helołki Paula![/B] [quote name='madzia i medor']Super, że komunia się udała i że wszyscy są zadowoleni:p [/quote] [B]Ale Madziu czemu Ty z Medorkiem i jego bratem Dinusiem nie dojechaliście ? he?[/B] [quote name='goldenka245']W przeciwieństwie do Ciebie:diabloti: Bo ty nawet na ściane dostałaś:evil_lol:[/quote] [B]Mówiłam na ścianę:diabloti: nie dostałam stojący budzik z Bolkiem i Lolkiem:evil_lol:[/B] Quote
bonita Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [B]Opuściłam się z foteczkami i u Was dawno w galeriach nie byłam :(, może jutro z rana uda się trochę nadrobić :)[/B] Quote
goldenka245 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='bonita'] [B]Mówiłam na ścianę:diabloti: nie dostałam stojący budzik z Bolkiem i Lolkiem:evil_lol:[/B][/quote] Hahahahahahahah.... to jeszcze lepiej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts