Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B]Jagoda na razie nie dziękuję:loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]Zgadnijcie co moja córcia chce dostać na komunię:cool3:[/B]

[/quote]

Miałabyś kwartet faflunów?:razz:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Miałabyś kwartet faflunów?:razz:[/quote]

[B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:)

I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol:

Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p
[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:) [/B]

[B]I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol:[/B]

[B]Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p[/B]
[/quote]
Ja też chciałam, po śmierci Sagusi, bostonka, podobny do boksia, ale inaczej;). Pomysł Córci, nie powiem, rewelacyjny, trzymam kciuki, aby Tata zmiękł.:razz: Córki to potrafią...:lol:
P.S Ja też wtedy dostałam zegarek...:evil_lol:

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Hello złociutka;-) ..ach ta komunia ....heheeh.ja dostałąm 5 zegarków ;-((....i bombonierki ....duzoooooo.....
Tak sie składa ze od x lat obsługuje komunijne imprezy bo w naszej knajpie takowe sie odbywaja i musze przyznac ze z roku na rok sa one coraz bogatsze i wystawniejszeeee......kiedys obiadek ciasto płytka .teraz obiadzisko z 4 rodzajami miecha ..ciasta ze stoły sie uginaja ...obfite zimne płyty z krewetkami i halibutami .....ze o kolacjach juz nie wspomneeee.......
A najlepsze jest to ze wiecej niz połowa marnuje sie na stołach bo NIKT nie jest w stanie tego przejesc ......pewne potrawy mozna zabrac do domu np miecho ale wiekszosc laduje w koszu .....
Ale i tak jest fajnieeee ;-) ....przy kawie widac jak sztres z kilku tygodni odpływa gdzies dalekoooo z rodziców komunikanta ;-) eheh
buzioleee
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Cześć Kasia :multi:

[quote name='bonita'][B]qurcze jaka u nas pogoda, raz wieje i leje, raz tylko wieje, a raz leje, raz jest słońce z deszczem i wiatrem , a raz bez, o i jeszcze raz jest ciepełko w słoneczku:loveu:, a raz jest lodowato i ulewie z wiatrem:shake:. O co chodzi z tą pogodą?
[/B][/quote]
U nas to samo :stupid:

[quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier[/B][/quote]
Będzie bostonik, super :multi:

Posted

[quote name='bonita'][B] Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.
[/B][/quote]
Heloł kuzynko :).Mi też bostonik sie podoba :loveu:.Swego czasu nawet się zastanawiałam,czy takiego nie dokoptować do mojego towarzystwa ;).
A tatę trzeba bardzo molestować,to napewno się zgodzi :evil_lol:.

Posted

[quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:)

I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol:

Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p
[/B][/QUOTE]
No proszę mamcia:loveu: :loveu: Nawet się wcześniej nie pochwaliłaś:mad:
Trzymam kciuki, żeby tatko zmiękł ;) :p

Posted

[quote name='bonita'][B]Nie chce zmięknąć póki co[/B]:p
[B] (ale poowolutku :diabloti:[/B] ), [B]więc chiba ta druga wersja zostanie:p[/B][/quote]

no co Ty ciotka nie poddawaj się :diabloti: :diabloti: gnieć , duś - zmięknie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no co Ty ciotka nie poddawaj się :diabloti: :diabloti: gnieć , duś - zmięknie :diabloti:[/quote]
Dżemem posmaruj;):evil_lol::evil_lol:

Cześć mamcia:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']i puść stado łos :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a nie lepiej poszczuć wilkiem:evil_lol:
cześć sister:multi:
Jak przygotowanka;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]