Jagoda1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='bonita'][B]Jagoda na razie nie dziękuję:loveu::loveu::loveu:[/B] [B]Zgadnijcie co moja córcia chce dostać na komunię:cool3:[/B] [/quote] Miałabyś kwartet faflunów?:razz: Quote
bonita Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Miałabyś kwartet faflunów?:razz:[/quote] [B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:) I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol: Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p [/B] Quote
Jagoda1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:) [/B] [B]I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol:[/B] [B]Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p[/B] [/quote] Ja też chciałam, po śmierci Sagusi, bostonka, podobny do boksia, ale inaczej;). Pomysł Córci, nie powiem, rewelacyjny, trzymam kciuki, aby Tata zmiękł.:razz: Córki to potrafią...:lol: P.S Ja też wtedy dostałam zegarek...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Hello złociutka;-) ..ach ta komunia ....heheeh.ja dostałąm 5 zegarków ;-((....i bombonierki ....duzoooooo..... Tak sie składa ze od x lat obsługuje komunijne imprezy bo w naszej knajpie takowe sie odbywaja i musze przyznac ze z roku na rok sa one coraz bogatsze i wystawniejszeeee......kiedys obiadek ciasto płytka .teraz obiadzisko z 4 rodzajami miecha ..ciasta ze stoły sie uginaja ...obfite zimne płyty z krewetkami i halibutami .....ze o kolacjach juz nie wspomneeee....... A najlepsze jest to ze wiecej niz połowa marnuje sie na stołach bo NIKT nie jest w stanie tego przejesc ......pewne potrawy mozna zabrac do domu np miecho ale wiekszosc laduje w koszu ..... Ale i tak jest fajnieeee ;-) ....przy kawie widac jak sztres z kilku tygodni odpływa gdzies dalekoooo z rodziców komunikanta ;-) eheh buzioleee [/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [COLOR=DarkSlateBlue]ooooo zrobie fotki jak wygladaja komunijne stoły w naszej knajpie ;-) heeh[/COLOR] Quote
Paula Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć Kasia :multi: [quote name='bonita'][B]qurcze jaka u nas pogoda, raz wieje i leje, raz tylko wieje, a raz leje, raz jest słońce z deszczem i wiatrem , a raz bez, o i jeszcze raz jest ciepełko w słoneczku:loveu:, a raz jest lodowato i ulewie z wiatrem:shake:. O co chodzi z tą pogodą? [/B][/quote] U nas to samo :stupid: [quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier[/B][/quote] Będzie bostonik, super :multi: Quote
misiaczek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='bonita'][B] Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:. [/B][/quote] Heloł kuzynko :).Mi też bostonik sie podoba :loveu:.Swego czasu nawet się zastanawiałam,czy takiego nie dokoptować do mojego towarzystwa ;). A tatę trzeba bardzo molestować,to napewno się zgodzi :evil_lol:. Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [COLOR=DarkRed][B]................się trzym kobieto.wszystko pójdzie gładko:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Trzymam kciuki za świetną pogode i dobry humor :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [B]ja tez , ja tez ...zeby wszystko bylo tak pieknie jak u Nas....i zebys pogode miala 4 razy radniejsza....i duzo usmiechu i nie pekaj mała....dasz rade.....:loveu: :loveu: [/B] [B]dzien dobry...bardzo......[/B] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='bonita'][B]Bravo! Zgadłaś Jagoda:multi: 4 faflun miałby być:p, ale nieco mniejszych rozmiarów:cool3: Boston Terier, nie powiem że mi się nie podoba ( bo mi się chyba on bardziej niż Jej podoba:evil_lol:) więc mnie już przekonała, gorzej idzie nam z przekonaniem taty:p się nie zgodzłi ł :shake:.( na razie:diabloti::evil_lol:) I w takim razie majorka jesteś blisko:cool3: nie laptopa, a kino domowe:evil_lol: Bosh!, a ja na komunię dostałam zegarek:p [/B][/QUOTE] No proszę mamcia:loveu: :loveu: Nawet się wcześniej nie pochwaliłaś:mad: Trzymam kciuki, żeby tatko zmiękł ;) :p Quote
bonita Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [B]Nie chce zmięknąć póki co[/B]:p [B] (ale poowolutku :diabloti:[/B] ), [B]więc chiba ta druga wersja zostanie:p[/B] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='bonita'][B]Nie chce zmięknąć póki co[/B]:p [B] (ale poowolutku :diabloti:[/B] ), [B]więc chiba ta druga wersja zostanie:p[/B][/QUOTE] Dobre i to;) Quote
zuzolandia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [COLOR=Navy][I][B]WITANKO;-) trzymamy łapki za odlotową komunijeeeeee !!!!!;-) buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='bonita'][B]Nie chce zmięknąć póki co[/B]:p [B] (ale poowolutku :diabloti:[/B] ), [B]więc chiba ta druga wersja zostanie:p[/B][/quote] no co Ty ciotka nie poddawaj się :diabloti: :diabloti: gnieć , duś - zmięknie :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']no co Ty ciotka nie poddawaj się :diabloti: :diabloti: gnieć , duś - zmięknie :diabloti:[/quote] Dżemem posmaruj;):evil_lol::evil_lol: Cześć mamcia:loveu: Quote
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Dżemem posmaruj;):evil_lol::evil_lol: [/quote] i puść stado łos :diabloti: Quote
Alicja Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']i puść stado łos :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a nie lepiej poszczuć wilkiem:evil_lol: cześć sister:multi: Jak przygotowanka;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 hop hop ciotka :) zmiekczacza zakup i wykap kolege malzowinka:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Witaj Mamcia, byłam, foteczki rodzeństwa widziałam :) Pozdrowionka, i udanej komunii :) A córci super prezencików :loveu: Quote
Recommended Posts