Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']to chyba przez te wiatry :razz: u nas tez sporo takowej wiosny :evil_lol:[/quote]
[B]Tak,pewno tak:p[/B]
[quote name='Agga'][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/3479/dscn0063df3.jpg[/IMG]

[B][COLOR=darkgreen]Cudowne syjamskie bokserki[/COLOR][/B].[/quote]
[B]Witaj Agga[/B]:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:-(czytam i ciężko myślę ...............[/I][/B]

[I][B]buziaczki...[/B][/I]
[/quote]
[B]Cześć Sis[/B]
[B]Ja też właśnie nie wiem co można zrobić:shake: nie mam żadnego znajomego szkoleniowca we Wrocławiu[/B]
[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Czesc i czołem w mokra stodołe eheheheh ;-) [/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=navy]Buziaczki przesylamy ....i poczytac idziem ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Nio to dziewcze ma nielada problem ......a moze zrobic zrzutke na naprawde dobrego szkoleniowca ktory pomoze tej dziewczynie okiełznąc Zeusa ????? .....na broiardzim forum mamy takowego ....lece zapytac ....a nuz ????[/B][/I][/COLOR][/quote]

[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]No wysłąłam maila do BB ....czekam na jej odpowiedz .....[/B][/I][/COLOR][/quote]
[B]Super gdyby się udało[/B]:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']Witanko :0 u nas tez taka wiosne mozna spotkac :P[/quote]
[B]Chwalipięta [/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Witaj Tequilla:loveu: [/B]
[quote name='bGirl']dobry wieczór

[IMG]http://img58.imageshack.us/img58/4066/atakbiaychzi0.jpg[/IMG]

śpieszymy donieść, że ta foteczka jest po prostu [SIZE=3]rozkoszna[/SIZE] :loveu:

[SIZE=1]Pozdrawiamy[/SIZE]
[SIZE=1][B][B][B]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD[/B][/B][/B][/SIZE]
[B][B][B][IMG]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1282/64/1453/3.jpeg[/IMG][/B][/B][/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B]Mama nie ma wyjścia[/B] [B], dzieci chcą jeść[/B]
[B]Witaj bGirl w naszej galerii[/B]:multi: [B]i wpadaj częściej :loveu: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Czytałyście to dziewczyny[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl./forum/showthread.php?t=55696[/URL][/quote]
Do tego dzialu mniej ludzi zaglada, moze wiecej osob to zauwazy w "psy do adopcji/znalezione" albo w "Akcjach..." :hmmmm: Moze powinna napisala do moda o przeniesienie?

Posted

[quote name='bonita'][B]I dwa zawzięte boksy, zaden nie puści[/B]
[IMG]http://img527.imageshack.us/img527/6235/dscn0059bp2.jpg[/IMG][/quote]
[B][COLOR=DarkRed].....................ojej jaki piękny fotomontaz:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Witaj kofffana PANCIU od faflunków ;-) hehee
Dostałam odowiedz od szkoleniowca ....skopiowałam i wysłałam do zainteresowanej .....teraz musi podjac decyzje .....samo szkolenie nie jest drogie moge je zapłacic tylko BB wspominała ze najlepiej gdyby boksia wykastrowac ( o ile juz nie jest ) ...wtedy trzeba by było zrobic zrzutke na ów zabieg ......tylko czy beda chetni ???????
Pozdrawiam milusiooo !!!!!
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B]Witaj kofffana PANCIU od faflunków ;-) hehee
Dostałam odowiedz od szkoleniowca ....skopiowałam i wysłałam do zainteresowanej .....teraz musi podjac decyzje .....samo szkolenie nie jest drogie moge je zapłacic tylko BB wspominała ze najlepiej gdyby boksia wykastrowac ( o ile juz nie jest ) ...wtedy trzeba by było zrobic zrzutke na ów zabieg ......tylko czy beda chetni ???????
Pozdrawiam milusiooo !!!!!
[/B][/I][/COLOR][/quote]
Ja ogę trochę dorzucić do tej sterylki...
Może i inni też?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja ogę trochę dorzucić do tej sterylki...
Może i inni też?
Pzdr.[/QUOTE]

jak zwykle nie jestem w temacie, ale rozumiem ze jest jakiś biedaczek...

Ile bedę mogła, to też dorzucę.

Posted

[COLOR=Navy][I][B]SWIETNIE !!!!! czekam teraz na odpowiedz od panci ZEUSA .co postanowiła ...... jak sie dowiem co i jak to bedziemy robic zbiorke ;-)...trzymam za słowo dziewczyny ;-) buziaczki !!!![/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p[/quote]

[quote name='goldenka245']Dzień dobry:loveu:[/quote]

[quote name='evaxon']doberek :D :D :D[/quote]

[quote name='dealer'][B]strasznie gadatliwe osobniki cie tu nawiedzaja Bonita:)wpadaja jak po ogien i fruuu:)[/B][/quote]

[B]Cześc Dziewyczyny :)[/B]
[B]Taa, ale pamiętają o nas:loveu: :loveu: :loveu: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Cześci Dziewyczyny :)[/B]
[B]Taa, ale pamiętają o nas:loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote]

[B]czesc:) wrocilas? jak milo:loveu: bo wiesz dalam nowe fotki, pare sztuk...ale jak nie przyjdziesz to tez nic sie nie stanie:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witaj kofffana PANCIU od faflunków ;-) hehee[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=navy]Dostałam odowiedz od szkoleniowca ....skopiowałam i wysłałam do zainteresowanej .....teraz musi podjac decyzje .....samo szkolenie nie jest drogie moge je zapłacic tylko BB wspominała ze najlepiej gdyby boksia wykastrowac ( o ile juz nie jest ) ...wtedy trzeba by było zrobic zrzutke na ów zabieg ......tylko czy beda chetni ???????[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=navy]Pozdrawiam milusiooo !!!!![/COLOR][/B][/I]
[/quote]
[B]Podobno boksiu jest już wykastrowany, tak pisze na BF, ale czy to pewne w 100 proc. trzeba zapytać włąściciellkę.[/B]
[B]Ja też coś niecoś mogę dorzucić jeśli trza :)[/B]
[quote name='Asiaczek']Ja ogę trochę dorzucić do tej sterylki...
Może i inni też?
Pzdr.[/quote]
:loveu:
[quote name='majoka']jak zwykle nie jestem w temacie, ale rozumiem ze jest jakiś biedaczek...

Ile bedę mogła, to też dorzucę.[/quote]
[quote name='Asiaczek']o, Zuzolandia, co Ty na to? Juz są 2 osoby chętne do składki...
Pzdr.[/quote]
[B]Jestem trzecia :)[/B]
[B]Koffane jesteście dziewczyny:loveu: [/B]
[quote name='tamiczek']To ja coś mogę wrzucić na bazarek[/quote]
[quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]SWIETNIE !!!!! czekam teraz na odpowiedz od panci ZEUSA .co postanowiła ...... jak sie dowiem co i jak to bedziemy robic zbiorke ;-)...trzymam za słowo dziewczyny ;-) buziaczki !!!![/B][/I][/COLOR][/quote]
[B]No to czekamy :)[/B]