Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Cimi']Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:...[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki Quote
Cimi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki[/QUOTE] Aaaaaaa :evil_lol: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Cimi']Przy ringu boksiów, strasznie śmierdziało :oops:.. Spodobał mi się Garibaldi za ten swój spokój, gdy Azim Lider wręcz nie mógł się uspokoić :lol:.. chyba dobrze rozpoznałam ich :lol:, ale może się mylę :evil_lol:.[/quote] T[B]ak smród był okropny, a duchota...fatalnie:shake: Garibaldi zawsze ładny, ale tym razem jakoś mniej mi się podobał. Geo, on zrobił na mnie wielkie wrażenie:loveu:, pomimo swoich wad, bo wiadomo żaden pies idealny nie jest:p. Jego ruch, temperament-świetne, nie spodziewałam się że tak się wyrobi:crazyeye:, bo to dla mnie takie brzydkie kaczątko było:evil_lol:. A na koniec jeszcze zdobył BOG:multi:. Staram się zawsze na wystawach wybierać takiego jednego najlepszego boksia, chodzę naokoło ringu i szukam, potem sprawdzam czy mój wybór był podobny do wyboru sędziego. Na Atibox we Wrocławiu zachwyciła mnie tak BLAZE OF GLORY Kett Box, biegła ze swoim panem na ring:crazyeye:byłam zachwycona jej ruchem:loveu::loveu::loveu: i przeżyłam szok kiedy akurat ona wygrała, byłam taka dumna z siebie:roll::evil_lol: . Katowice 2003 mój kolejny zachwyt Jedna Na Milion Alliyah:loveu: normalnie momentalnie byłam zakochana, a to nie często się zdarza:cool3:- Przepiękna w całości i szczegółach:loveu: Dobra nie truję więcej:oops::oops::oops::evil_lol: [/B] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki[/quote] [B]To wyjaśnia to smrodzio[/B]:p:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trochę opóźnione, ale ciepłe gratulacje dla Dikiego![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG] Pzdr. Quote
mar....ka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tam dzień wcześniej były podobno Yorki[/QUOTE] Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!! Quote
Paula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Gratulejszyn dla Dikiego :lol: Kiedy i gdzie nastepna wystawka? :cool3: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!![/quote][B][I]:crazyeye:ja nie bronię:cool1: ...ale byłam w zeszłym roku na wystawie i przechodziłam obok yorków .....ludzie jaki sajgon ...pudry , lakiery w spray'u......oczy miałam jak królik angora i kichałam jak po pieprzu ...jak te psy to wytrzymuja ...przecież lakiery capią :shake:[/I][/B] Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dobry wieczorek?:lol:[/quote] [quote name='dbsst']Berek :evil_lol:[/quote] [quote name='madzia i medor']Doberek :p[/quote] [quote name='evaxon']doberek :):)[/quote] [quote name='drzalka']Hejko rodzinko :D[/quote] [B]Dobry wieczorek Wszystkim:multi::multi::multi: Coś mi necik cieniuuuutko dziś idzie[/B]:p Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='paula_z']Gratulejszyn dla Dikiego :lol: Kiedy i gdzie nastepna wystawka? :cool3:[/quote] [B]Dzięki za gratki:loveu:[/B] [B]Szczerze powiedziawszy, to nie wiem kiedy następna wystawka:oops: może Kraków:cool3:. [/B] Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Korenia']My też gratulujemy ! :multi: :multi:[/quote] [B]A my dzięqjemy[/B]:multi: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Trochę opóźnione, ale ciepłe gratulacje dla Dikiego![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_26.gif[/IMG] Pzdr.[/quote] [quote name='majoka']Hehe, chyba właściciele yorków, tu nie zajrzą:diabloti: :diabloti: A tak poza tym, to dopisujemy się do Asiaczka!!!![/quote] [B]Dzięki dziewczyny:loveu::loveu:[/B]:loveu: Quote
Gasnik Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wieczorek :) Śliczne zdjęcia, jak zwykle:loveu: Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dikuś za sukces dostał "cóś"?[/quote] [B]Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więce[/B]j:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B])[/B] Quote
Medorowa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bonita'][B]Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więce[/B]j:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B])[/B][/QUOTE] :diabloti:Ojj mamcia, mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr. Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Asiaczek']Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr.[/quote] Stawiam na złośliwosć bo Bonita ma to po mnie :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='bonita'][B]Dostał przysmaczki :D (za 1 miałby więce[/B]j:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B])[/B][/quote] Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym. Quote
bonita Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='madzia i medor']:diabloti:Ojj mamcia, mamcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]Co córciu, przecież dostał wędzone uszeczko i chrupeczki:evil_lol: [/B] [quote name='Asiaczek']Oszczędność czy złośliwość?:evil_lol: Pzdr.[/quote] [B]Ja złośliwa:crazyeye: , oszczędna:p , to są dwa całkowicie obce mi słowa:evil_lol: [/B] [quote name='Pysia']Stawiam na złośliwosć bo Bonita ma to po mnie :evil_lol:[/quote] [B]Myślisz mamcia że ja bym komu na złość zrobiła[/B]:angel: :angel: :angel: :diabloti: [quote name='AgusiaTerierka']Dikuś, na twoim miejscu, obraziłabym się:obrazic: i więcej na wystawę nie pojechałabym.[/quote] [B]Nie buntuj Dikiego[/B]:nono: :evil_lol: ,[B] a Wy kiedy na wystawy się wybieracie?[/B] Quote
Recommended Posts