bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześc :multi: świetne te fotki z piłeczką :evil_lol: To 12 mamy impreze? :razz: 11 i 12 będziemy imprezować 2 dni:multi: Witaj Figuś:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 .co za brutalnosc!!!!!!! to sie do TOZ-u nadaje eheheheheh;-) A my 12 tez swietujemy heheeh moj TZ-k ma urodzinki heeheheheh;-) Quote
bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] .co za brutalnosc!!!!!!! to sie do TOZ-u nadaje eheheheheh;-) A my 12 tez swietujemy heheeh moj TZ-k ma urodzinki heeheheheh;-) A mój Tz ma w tym dniu imieninki:cool3: :evil_lol: [quote name='zuzolandia']A MEROL ktorego maja ??? 26 maj:cool3: , a Bono 29 maja [quote name='evaxon']pyyycha piłecka:loveu: Mnnnniamniuuusia:loveu: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Vectra']wow to Mesiowej pozazdrościć wieku i kondycji :) No trzyma się :) [quote name='madzia i medor']Nie nie, gg jest zdecysowanie w tyle:shake: Nie róbmy siary mamcia:diabloti: Nie siary nie możemy robić córciu:shake: Muszę sobie skajpa wgrać:razz: , to podobno 10 min trwa:cool3: No nie wiem, nie wiem:cool1: Przyznam propozycja trudna do odrzucenia - szczególnie obwód bioder teściowej:razz: :evil_lol: Ale jest jeszcze jeden warunek - taki kaczi:cool3: - w swoim podpisie dasz link do mojej galerii i w ten sposób będziesz mnie lansować:cool1: To dopiero jest kaczi:cool1: Jeżeli zostaną spełnione powyższe warunki, to myślę, że będzie baaaarrrrdzoooo:cool2: :cool2: :thumbs: córcia, Ty to masz łeb do interesów:loveu: Jednak się czegoś dobrego nauczyłaś ode mnie:evil_lol: [quote name='Vectra']oplakatuje się cała - dla ciebie wszystko jeden warunek - będziesz wszystkim mówić/pisać że to ja założyłam Twoją galerie :evil_lol: :evil_lol: A ja będę sprawdzać czy obie umowy dotrzymujecie:diabloti: :evil_lol: Quote
Gasnik Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='bonita'] Cuuudo:loveu: przepiękny jest:loveu: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='PIKA']Cześc :multi: Widze ze to szaleństwo i do Ciebie dotarlo :evil_lol: Nie to nie szaleństwo, to nowe trendy:evil_lol: Witaj praxxx Babciu. Czy Inti już jest? zaraz lecę sprawdzić :D [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p U nas dzisiaj też słonecznie i tak wiosennie Hejka:multi: Śliczna pogoda była, jutro ma być podobno podobnie:cool3: [quote name='leemonca']cześć Babuniu, wiosenkę Wam niesiemy Dziękuję Ci wnusiu:buzi: Piękna wiosenka:iloveyou: [quote name='zuzolandia']OMG !!!!!!!!!!!!!!! 7 bitych stron do tyłu byłam !!!!!!! normalnie poszalały kobitki u Ciebbieeeeeee !!!!!!! ales sie wylansowała złociutka no no ...eheheheheh OBCY na topie sa ze hej ;-) ehheeh Pozdrawiamy milusio ;-) Oj szaleją dziewczyny szaleją, to fakt:loveu: i mnie w to szaleństwo wciągają:evil_lol: [quote name='misiaczek']Cześć kuzynko :).Wpadłam,bo pieknie się u mnie zareklamowałaś.A po za tym mam Cie w ulubionych :evil_lol: .Ja tez się przestaję męczyć,bo niestety leń jestem i fotek odwracac nie będę.A co :obrazic: jak Wy tak,to i ja tak:obrazic:.Tą minutę,którą poświęcałam na odwracanie poświęcę na trymowanie :evil_lol:.Tylko jeszcze nie wiem kogo :oops:.Albo odwiedzę moje ulubione galerie :evil_lol:. Jestem w Twoich ulubionych:multi: niezmiernie się cieszę:multi: Możesz potrymować pluszaki, O! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja też już nie mam kogo trymować:shake: Tz wytrymowany, dzieci zapuszczają włosy do komunii, psy mają za krótką sierść, zostaje tylko ja:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ranyyyyyyyyy Julekkkkkkkkkk toz jo tyz mom 26 maja urodzinki ehehhh ...no to teraz wiadomo czymy Merolka tako pikno jest heeheheh!!!!!!!!! cos takiegoooooo nooooooooo !!!!!!! normalnie szok....czyli swietujemy hucznie 2 razy eheheh 12 marca i 26 maja ;-) Quote
Agnieszka PPP Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witam:multi: Też chcę taką parkę:loveu: :loveu: jakie języczki:eviltong: Quote
drzalka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sliśliczne psiaki, sliczne fotki, czego chcieć więcej.......fotek? Quote
Agnieszka PPP Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 drzalka napisał(a):sliśliczne psiaki, sliczne fotki, czego chcieć więcej.......fotek? A ja bym chciała ich wymiziać:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu już umawianki na impre Kasia a ja wyczytałam ze Diki ma inną date urodzenia niz Dusia:razz: Quote
Aga K Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ale faafluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunyyyyy dwaaaaaa - prosze mi je szybciutko po tych fafelkach wycałować :buzi: .... :lol::lol::lol: Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hej hej to poświętujcie tez ze mna moje imieninki 4 maja :D Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Vectra']oplakatuje się cała - dla ciebie wszystko jeden warunek - będziesz wszystkim mówić/pisać że to ja założyłam Twoją galerie :evil_lol: :evil_lol: Spoxs:cool1: [quote name='bonita'] Nie siary nie możemy robić córciu:shake: Muszę sobie skajpa wgrać:razz: , to podobno 10 min trwa:cool3: :cool2: :thumbs: córcia, Ty to masz łeb do interesów:loveu: Jednak się czegoś dobrego nauczyłaś ode mnie:evil_lol: A ja będę sprawdzać czy obie umowy dotrzymujecie:diabloti: :evil_lol: Podobno tak:p Jestem z siebie dumna: :smokin: Ja jestem słowna mami, inaczej nie byłabym taka kaczi:grins: :grins: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu już umawianki na impre Kasia a ja wyczytałam ze Diki ma inną date urodzenia niz Dusia:razz: :D Dusia urodziła się dzień wcześniej od Dikiego:cool3: , dlatego imprezka będzie dwudniowa:evil_lol: W rodowodzie ma że się urodził 11 stego, tylko my wiemy że 12-stego ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='bonita'] Ciągniemy za uszi ;) za uszko do konta .....:evil_lol: :loveu: Quote
Paula Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Czesc kaczi cioci :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Widzicie jak się staram , jakie rameczki różne wymyślam ;) Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 noooo rameczki bomba:loveu: a pieseczki w rameczkach....brak slow:loveu: Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='bonita'] Widzicie jak się staram , jakie rameczki różne wymyślam ;) A oglądalność wzrasta:razz: :loveu: Quote
Recommended Posts