Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witamy :buzi: zaczełam oglądać i czytać ten wątek wczoraj, ale nie wiedzieć czemu go nie skończyłam. Jaka piękna siwa psinka z krokodylkiem :) pozdrawiam ;) Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja z Agunią -Pańciunią zaczęłyśmy sie lansować SMSami...wysyłamy gdzie sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wogóle to dziwne że jak jest arystokratka to nie ma Kamci i na odwrót.....;).......pewnie na zmiane trymują pieska żeby go do westa upodobnić....;) [/I][/B][/quote] nie dostałam smsa :-( ani nikt nie woni na skype :-( ide wytrymować TZ to moze zajrzycie do mnie do galerii :cool3: ale zdjęc nie wstawie bo mi się nie chce :eviltong: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [B]Ja też mam fotki, ale mi się nie chce wstawiać, jestem takim leniem ;)[/B] [B]Tz-ta trymowałam wczoraj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B] Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 za to się polansuje po innych galeriach :evil_lol: :evil_lol: koniecznie wpadnij do mnie do galerii :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='bonita'][B]Ja też mam fotki, ale mi się nie chce wstawiać, jestem takim leniem ;)[/B] [B]Tz-ta trymowałam wczoraj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote] A masz fotki wytrymowanego dziadka?:diabloti: A tak wogóle dawno się dziadkowi nie przypominałam:eviltong::p do maja już nie daleko;) Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a ja czekam na fotki :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonita Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']za to się polansuje po innych galeriach :evil_lol: :evil_lol: koniecznie wpadnij do mnie do galerii :evil_lol:[/quote] [B]Lecę się lansować dziewczynki, pa :loveu: :loveu: :loveu: [/B] [B]Najpierw wpadnę do Ciebie Vectra :D[/B] Quote
bonita Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Aga K']a ja czekam na fotki :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] [quote name='Aga K']Witamy :buzi: zaczełam oglądać i czytać ten wątek wczoraj, ale nie wiedzieć czemu go nie skończyłam. Jaka piękna siwa psinka z krokodylkiem :) pozdrawiam ;)[/quote] [B]Witaj Aga u nas:multi: [/B] [B]Fotek mam baaardzo dużo, jak skończę lansowanie:evil_lol: to powklejam :D.[/B] [B]Zaraz wpadnę zareklamować moją galerię u Ciebie:loveu: :evil_lol: [/B] [B]Qurcze tak mam mała czasu, to lansowanie strasznie czasochłonne jest;) :evil_lol: [/B] Quote
Korenia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='bonita'][B]Musimy się Korenia otworzyć, nie możeny być takie wstydliwe:evil_lol: , ale jak to zrobić:cool3: [/B][/quote] Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz: Quote
Vectra Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Korenia']Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz:[/quote] jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops: boszzz cała się zaczerwieniłam :diabloti: Quote
Pysia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 U mnie chyba się nie lansowałaś :mad: Nie wiem dlaczego tu przyszłam :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 oooooooooojjj, a to musi być coś za coś ? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Korenia']Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz:[/quote]:oops::oops::oops::oops::oops::oops: [I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops: toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti: A ja TZta dziś wytrymowałam ale fot nie dał sobie pocykać:mad::mad::mad:powiedział że może mnie wytrymować i nawet foty porobi i wstawi bez SMSów:eviltong::eviltong::eviltong:[/I] Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] i wstawi bez SMSów:eviltong::eviltong::eviltong:[/I][/QUOTE] to nie będzie się liczyć bez sms... jeszcze nikt nie zajrzy :evil_lol: Quote
Korenia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops: boszzz cała się zaczerwieniłam :diabloti:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops::oops::oops::oops: [I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/I] [I]toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/I] [/quote] Tak bardzo nieśmieała :diabloti: Zobacz na swoją liczbę postów :diabloti: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']to nie będzie się liczyć bez sms... jeszcze nikt nie zajrzy :evil_lol:[/quote][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:o bosz ............i znów nie bedę popularna tak jakKKK.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:o bosz ............i znów nie bedę popularna tak jakKKK.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/QUOTE] Alu... bo to jeszcze musisz wejść do niektórych galerii i im uświadomić, że są u Ciebie w ulubionych... że ich wybrałaś do małego grona NAJLEPSZYCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra']jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops: boszzz cała [COLOR=red]się zaczerwieniłam[/COLOR] :diabloti:[/quote] [B]a Ty znow sciemniasz.....:diabloti: [/B] [B]przeciez Cie juz wiekszosc narodu tu zna...wiec nie da rady...ten numer ze sciemnianiem nie przejdzie....:mad: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops::oops::oops::oops: [I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/I] [I]toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/I] [I]A ja TZta dziś wytrymowałam ale fot nie dał sobie pocykać:mad::mad::mad:powiedział że może mnie wytrymować i nawet foty porobi i wstawi bez SMSów:eviltong::eviltong::eviltong:[/I][/quote] [B]Alicjo....przeciez sie umawiłysmy ze bez smsow to niewazne jest i sie nie liczy:diabloti:[/B] :cool3: Quote
PIKA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Vectra'] ani nikt [B]nie woni[/B] na skype :-( [/quote] A to przez skypa czuć wonie? :crazyeye: to moze się wreszcie pomyli? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Alu... bo to jeszcze musisz wejść do niektórych galerii i im uświadomić, że są u Ciebie w ulubionych... że ich wybrałaś do małego grona NAJLEPSZYCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:multi::multi::multi:[B][I]tak tak i wyrzuce z subskrybcji:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Paula Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nie sposób nie zauważyć jak ktoś chce być trendy czy jak tam sie teraz mówi;)na siłę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] Alu, nie trendy a kaczi :grin: [quote name='PIKA']A to przez skypa czuć wonie? :crazyeye: to moze się wreszcie pomyli? :evil_lol:[/quote] Buahahha :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts