Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

Witamy :buzi:
zaczełam oglądać i czytać ten wątek wczoraj, ale nie wiedzieć czemu go nie skończyłam. Jaka piękna siwa psinka z krokodylkiem :)
pozdrawiam ;)

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja z Agunią -Pańciunią zaczęłyśmy sie lansować SMSami...wysyłamy gdzie sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wogóle to dziwne że jak jest arystokratka to nie ma Kamci i na odwrót.....;).......pewnie na zmiane trymują pieska żeby go do westa upodobnić....;)
[/I][/B][/quote]

nie dostałam smsa :-( ani nikt nie woni na skype :-(

ide wytrymować TZ to moze zajrzycie do mnie do galerii :cool3: ale zdjęc nie wstawie bo mi się nie chce :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita'][B]Ja też mam fotki, ale mi się nie chce wstawiać, jestem takim leniem ;)[/B]
[B]Tz-ta trymowałam wczoraj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]
A masz fotki wytrymowanego dziadka?:diabloti: A tak wogóle dawno się dziadkowi nie przypominałam:eviltong::p do maja już nie daleko;)

Posted

[quote name='Vectra']za to się polansuje po innych galeriach :evil_lol: :evil_lol:

koniecznie wpadnij do mnie do galerii :evil_lol:[/quote]

[B]Lecę się lansować dziewczynki, pa :loveu: :loveu: :loveu: [/B]

[B]Najpierw wpadnę do Ciebie Vectra :D[/B]

Posted

[quote name='Aga K']a ja czekam na fotki :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

[quote name='Aga K']Witamy :buzi:
zaczełam oglądać i czytać ten wątek wczoraj, ale nie wiedzieć czemu go nie skończyłam. Jaka piękna siwa psinka z krokodylkiem :)
pozdrawiam ;)[/quote]

[B]Witaj Aga u nas:multi: [/B]
[B]Fotek mam baaardzo dużo, jak skończę lansowanie:evil_lol: to powklejam :D.[/B]
[B]Zaraz wpadnę zareklamować moją galerię u Ciebie:loveu: :evil_lol: [/B]

[B]Qurcze tak mam mała czasu, to lansowanie strasznie czasochłonne jest;) :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Musimy się Korenia otworzyć, nie możeny być takie wstydliwe:evil_lol: , ale jak to zrobić:cool3: [/B][/quote] Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz:

Posted

[quote name='Korenia']Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz:[/quote]

jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops:
boszzz cała się zaczerwieniłam :diabloti:

Posted

[quote name='Korenia']Trzeba iść na lekcje śmiałości do Ali Rydzewskiej lub Vectry :razz:[/quote]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
[I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti:

A ja TZta dziś wytrymowałam ale fot nie dał sobie pocykać:mad::mad::mad:powiedział że może mnie wytrymować i nawet foty porobi i wstawi bez SMSów:eviltong::eviltong::eviltong:[/I]

Posted

[quote name='Vectra']jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops:
boszzz cała się zaczerwieniłam :diabloti:[/quote]
[quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
[I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/I]
[I]toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/I]
[/quote]
Tak bardzo nieśmieała :diabloti: Zobacz na swoją liczbę postów :diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']to nie będzie się liczyć bez sms... jeszcze nikt nie zajrzy :evil_lol:[/quote][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:o bosz ............i znów nie bedę popularna tak jakKKK.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:placz::placz::placz::placz::placz:o bosz ............i znów nie bedę popularna tak jakKKK.................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/QUOTE]

Alu... bo to jeszcze musisz wejść do niektórych galerii i im uświadomić, że są u Ciebie w ulubionych... że ich wybrałaś do małego grona NAJLEPSZYCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jak do mnie :crazyeye: najakie lekcje :crazyeye: przecież ja jestem bardzo nieśmiała :oops: :oops:
boszzz cała [COLOR=red]się zaczerwieniłam[/COLOR] :diabloti:[/quote]

[B]a Ty znow sciemniasz.....:diabloti: [/B]
[B]przeciez Cie juz wiekszosc narodu tu zna...wiec nie da rady...ten numer ze sciemnianiem nie przejdzie....:mad: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops::oops::oops::oops:
[I]:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/I]
[I]toż ja taka nieśmiałą jestem a tu czytam takie rzeczy:diabloti::diabloti::diabloti:[/I]

[I]A ja TZta dziś wytrymowałam ale fot nie dał sobie pocykać:mad::mad::mad:powiedział że może mnie wytrymować i nawet foty porobi i wstawi bez SMSów:eviltong::eviltong::eviltong:[/I][/quote]

[B]Alicjo....przeciez sie umawiłysmy ze bez smsow to niewazne jest i sie nie liczy:diabloti:[/B] :cool3:

Posted

[quote name='Vectra'] ani nikt [B]nie woni[/B] na skype :-(

[/quote]
A to przez skypa czuć wonie? :crazyeye:
to moze się wreszcie pomyli? :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Alu... bo to jeszcze musisz wejść do niektórych galerii i im uświadomić, że są u Ciebie w ulubionych... że ich wybrałaś do małego grona NAJLEPSZYCH :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:multi::multi::multi:[B][I]tak tak i wyrzuce z subskrybcji:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....nie sposób nie zauważyć jak ktoś chce być trendy czy jak tam sie teraz mówi;)na siłę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
Alu, nie trendy a kaczi :grin:

[quote name='PIKA']A to przez skypa czuć wonie? :crazyeye:
to moze się wreszcie pomyli? :evil_lol:[/quote]
Buahahha :roflt: :roflt: :roflt: