Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kate I Luka napisał(a):A ale żeby tatuować oczy? :angryy: Naprawdę nie wiedziałaś, Kasiu? Są w Polsce takie Championy. Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 poco ci ludzie to robią bo nie kumam ?? dla kasy czy jak hazard traktują wystawy ?? coraz bardziej jestem za tym że chyba Franio zakończy kariere championa zanim ją jeszcze zaczął :evil_lol: :evil_lol: bo ja się chyba nie nadaje do tego świata przekrętów :( bo ja prosta dziołcha świeżo co na wsi mieszkająca jestem :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Naprawdę nie wiedziałaś, Kasiu? Są w Polsce takie Championy. Naprawdę nie wiedziałam...i naprawdę dziś przeżyłam szok. To jest chore. W życiu bym Gastkowi czegoś takiego nie zrobiła, nawet kosztem "niepodobania sie".... Dla mnie i tak jest najśliczniejszy na świecie :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
drzalka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 witam, sliczne masz psiaki, normalnie cudo :D:D, i prosze częściej wrzucać fotki,bo bede to zaglądać czesto :D:P Quote
Kitka20 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Zgadzam się z przedmówczynią. Bonitki Witajcie weekend jest:multi::multi::multi: ach jestem wczorajsza Bielsko dało mi w kość Quote
bonita Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Kate I Luka']A ja jestem w szoku... Nie wiedziałam, że coś takiego ma miejsce. Słyszałam już o przyczernianiu masek różnymi technikami, słyszałam o podrabianiu niezstąpionych jajek... ale żeby tatuować oczy? :angryy: Mamciu, Ty to masz wiedzę... Dobrze żem twa córuchna tyle się nauczę :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Naprawdę nie wiedziałaś, Kasiu? Są w Polsce takie Championy. Tak, jeden to nawet taki bardzo wielki champion, ciekawe czy gdyby oko miał nie tatuowane też by mu tak dobrze szło na wystawach? Ja myślę że tak, bo dla mnie odbarwiona powieka wadą nie jest. A ile jest Championów z odbarwionymi nietatuowanymi powiekami, jeśli pies jest piękny to takie coś nie zepsuje mu kariery wystawowej. Trochę psuje wygląd ogólny, ale nic więcej. Mówią że psy z odbarwionymi powiekami częściej mają zapalenie spojówek i inne tam, ja się z tym nie spotkałam. Quote
Wyjątek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='bonita']Paguś jest śliczny to fakt:loveu: , ale swoje sukcesy wystawowe zawdzięcza w dużej mierze wspaniałym właścicielom:loveu: którzy wystawiali go bardzo dużo w Polsce i wielu krajach Europy. Oni są twórcami jego wielkiego sukcesu. Wspaniali ludzie. Jeffersen jest również u Nich i myślę że jeszcze o nim usłyszymy, a narazie to on ma dopiero 7 msc-y. Wiadomo, że właściciele tu sa bardzo ważni!! I skoro Jeffersen jest też u nich to z pewnością usłyszymy :) Ale i tak wolę Pagusia:eviltong: Mimo to przesyłam wirtualne mizianko dla Jeffersena;) Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Doberek mamcia:cool3: :p :p Miłego wekeendu życzymy:p Quote
BeaC Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Agnieszka PPP']A z takim boksem to bym sie chciała przespacerowac:loveu: No po prostu miodzio :loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Bonitko......... Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 lothia napisał(a):Bonitko a Warszawce w wakacje się pokażecie? ponawiam pytanie :mad: :razz: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='bonita']Tak :D , pod narkozą to robią, normalnie tatuują powiekę- z białej robią czarną:p . nikt nie rozpozna że była niedopigmentowana, ale takie rzeczy trzeba zapisywać w rodowodzie piesa ( podobno:cool3: ) , i co z tego skoro rodowód leży w domu, a na wystawach nikt o tym nie wie. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o że jak? ja słyszałam o różnych dziwactwach, ale widać, zawsze jest jeszcze coś przede mną ;) :roll: lidzie to mają pomysły - to już nie determinacja, zeby wygrać, to desperacja... Diki i Bonuś z piłeczką "z ust do ust" rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: to w wakacje w Wawie jest wystawa :hmmmm: :evil_lol: nie widzę opcji, żeby Was nie było!! :lol: Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witam weekendowo Mamciu A co u Babci Merolci słychać... tak dawno jej na foteczkach nie było :shake: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Vectra']poco ci ludzie to robią bo nie kumam ?? dla kasy czy jak hazard traktują wystawy ?? sama nie wiem, o co ludziom chodzi w każdym razie mi się to niepodoba coraz bardziej jestem za tym że chyba Franio zakończy kariere championa zanim ją jeszcze zaczął bo ja się chyba nie nadaje do tego świata przekrętów :( bo ja prosta dziołcha świeżo co na wsi mieszkająca jestem :evil_lol::evil_lol: Odbarwione powieki to jest pikuś przy tym wszystkim co się dzieje, postów by brakło żeby opisać to co się na wystawach dzieje.:evil_lol: Ja już tak długo w tym siedzę i jeszcze przekrętów nie robiłam i mam nadzieję nie robić:cool3: . Więc da się i tak. Więc bierz Frania na wystawy i tyle :D [quote name='Kate I Luka']Naprawdę nie wiedziałam...i naprawdę dziś przeżyłam szok. To jest chore. W życiu bym Gastkowi czegoś takiego nie zrobiła, nawet kosztem "niepodobania sie".... Dla mnie i tak jest najśliczniejszy na świecie :loveu: :loveu: :loveu: Córcia, nawet nie myś żebym Ci takie coś Gastusiowi pozwoliła zrobić:evil_lol: [quote name='drzalka']witam, sliczne masz psiaki, normalnie cudo :D:D, i prosze częściej wrzucać fotki,bo bede to zaglądać czesto :D:P Witamy Drzalka:loveu: , wieczorkiem będą fotki z Merolkiem, już ni ma cieczki:multi: . Zapraszamy często. [quote name='Kitka20']Zgadzam się z przedmówczynią. Bonitki Witajcie weekend jest ach jestem wczorajsza Bielsko dało mi w kość Witaj Kitka :) , z czym Ci dało w kość moje piękne miasto:loveu: :evil_lol: z pogodą( gradobicie wczoraj było i wichura:cool3: ) czy co innego się stało? [quote name='lothia']Bonitko a Warszawce w wakacje się pokażecie? Warszawa :hmmmm: Warszawa:hmmmm: Zaraz sprawdzę na mapie gdzie to jest:diabloti: Oj, to bardzo odległa miejscowość:evil_lol: za górami i lasami:evil_lol: , tam to nie zawitamy niestety:p . TZ się nie da naciągnąć:shake: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Vectra']ponawiam pytanie :mad: :razz: :diabloti: Tak daleko ma jechać? Tam już przecież gołębie zakręcają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Bodziulka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :-o :-o :-o że jak? ja słyszałam o różnych dziwactwach, ale widać, zawsze jest jeszcze coś przede mną ;) :roll: lidzie to mają pomysły - to już nie determinacja, zeby wygrać, to desperacja... No i co takie oczy:crazyeye: Bodziulka robisz:evil_lol: , toż to normalne :stupid: całkiem normalne jest:p . A jaka potem jest radość z wygranej :D Diki i Bonuś z piłeczką "z ust do ust" rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: to w wakacje w Wawie jest wystawa :hmmmm: :evil_lol: nie widzę opcji, żeby Was nie było!! :lol: Myślisz że będziemy:cool3: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='evaxon']czresc Kochani:multi: Cześć Ewcia:multi: [quote name='Kate I Luka']Witam weekendowo Mamciu Psepiękne:loveu: Dziękuję:buzi: A co u Babci Merolci słychać... tak dawno jej na foteczkach nie było :shake: Babcia Merol już cieczkę skuńcyła:cool3: i sobie chrapie obok mnie z krokodilkiem:loveu: Chcesz córciu fotki babuni, no to zaraz będą :D Quote
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='bonita']Tak daleko ma jechać? Tam już przecież gołębie zakręcają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale chociaż łatwo trafić bo jest tablica KONIEC ŚWIATA :diabloti: no do stolycy nie przyjedziesz :razz: :shake: tak nie wypada :evil_lol: :evil_lol: Quote
lothia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Vectra napisał(a):ale chociaż łatwo trafić bo jest tablica KONIEC ŚWIATA :diabloti: no do stolycy nie przyjedziesz :razz: :shake: tak nie wypada :evil_lol: :evil_lol: zgadzam się z przedmówcą Bonitka tz :mad: i jedziecie:lol: Quote
Bodziulka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='bonita']No i co takie oczy:crazyeye: Bodziulka robisz:evil_lol: , toż to normalne :stupid: całkiem normalne jest:p . A jaka potem jest radość z wygranej :D Radoś z wygranej jak najbardziej - super sprawa, ale nie takimi metodami , to prawie jak operacja plastyczna :roll: ;) Myślisz że będziemy:cool3: myślę, że nie macie wyjścia :diabloti: olej TZ'a wsadzaj faflaki do autka i wesoły samochodzik pędzi do Warszawy :evil_lol: Quote
Recommended Posts