arystokratka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nowe foteczki by się przydaly ... fiu , fiu ;) ;) Quote
Kitka20 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Bonitko u nas śniegu napadało no ale lepiej śnieg a nie jak popołudniu na spacerze deszcz nam dolał i nas zmoczyło Quote
tygra Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cześć Bonitko jestem u Was dziś pierwszym gościem :) śnieży za oknami strasznie, a wiosna miała być Quote
bazylowa Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [IMG]http://img147.imageshack.us/img147/6927/dscn9432ld1.jpg[/IMG] [CENTER]łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii przebiśniegi :multi: a ja u nas w okolicy szukam i szukam i nie ma :shake: Sesyjka kornikowa tyż fajowska :cool3: [/CENTER] Quote
bonita Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 W[B]itam wszystkich :) Ufff nareszcie udało mi się dostać do własnej galerii :D, Niestety nie dam rady Was dziś poodwiedzać :( dogo ledwo działa, wczoraj zupełnie nie działało. Czyżby kolejny nalot obcych? Dziękuję wszystkim odwiedzinki :) DORRAG, Mamabazyla,Paula Z, Madzia i Medor, Iza i Avanti, Tygra, Kitka20, arystokratka, Kati, Pysia, Wyjątek,Ala, Leemonca, Evaxon, Zuzolandia, Kogo jeszcze nie wymieniłam? Jutro Wam poodpisuję jeśli oczywiście dogo będzie działało Pozdrowionka :) :) :)[/B] Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [B]Heloł Kuzynko :).[/B] Trzeba szybko sie witać,bo dogo raz jest a raz go nie ma i nie wiadomo kiedy znowu będzie można wejść bez problemów :p. Quote
BeaC Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='mamabazyla'][IMG]http://img147.imageshack.us/img147/6927/dscn9432ld1.jpg[/IMG] [CENTER]łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii przebiśniegi :multi: a ja u nas w okolicy szukam i szukam i nie ma :shake: [/CENTER] [B][COLOR=DarkRed]jak to nie ma.........................:-o:-o:-ou mnie sa juz od miesiąca.............. a wogóle to się witam........ ładnie się witam:multi::multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [B]Witamy[/B]:multi::multi::multi: [B]Dogo działa:multi:, na przynajmniej w tym momencie :D[/B] [B]Więc się witam z Wszystkimi wesoło :multi:[/B] [B]Mam nowe fotki, ale czasu teraz brak, więc wieczorem wstawię :D jak oczywiście mine dogo wpuści tu jeszcze :)[/B] Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='misiaczek'][B]Heloł Kuzynko :).[/B] Trzeba szybko sie witać,bo dogo raz jest a raz go nie ma i nie wiadomo kiedy znowu będzie można wejść bez problemów :p.[/quote] [B]Witaj moja droga kuzynko:loveu: , widzę że Ciebie dogo również w konika robi:evil_lol:[/B] Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='arystokratka']Nowe foteczki by się przydaly ... fiu , fiu ;) ;)[/quote] A[B][I] no przydały by się:evil_lol:[/I][/B] [quote name='Kitka20']Cześć Bonitko u nas śniegu napadało no ale lepiej śnieg a nie jak popołudniu na spacerze deszcz nam dolał i nas zmoczyło[/quote] [B]U nas też wtedy padało, ale przez noc stopniało, a dziś jest piękna pogoda:loveu: [/B] [quote name='tygra']cześć Bonitko jestem u Was dziś pierwszym gościem :) śnieży za oknami strasznie, a wiosna miała być[/quote] :multi: [B]Witaj Tygra, zaraz lecę do Twojej galerii :D[/B] [quote name='mamabazyla'][IMG]http://img147.imageshack.us/img147/6927/dscn9432ld1.jpg[/IMG] [CENTER]łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii przebiśniegi :multi: a ja u nas w okolicy szukam i szukam i nie ma :shake: Sesyjka kornikowa tyż fajowska :cool3:[/CENTER] [/quote] [B]A u nas przebiśniegów jest full wypas[/B];) [B]Pozdrowionka[/B] [quote name='DORRAG']Dzień dobry Bonitko:p[/quote] [B]Czecho[/B]:multi: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='evaxon']siemna Bonitko:multi:[/quote] [B]Witanko, na co się tak Obcy wkurzyli, że znowu dogo ledwo działa[/B]:cool3: [quote name='leemonca']Wszyscy się witają, to i ja też - jak się macie :razz:[/quote] [B]Wtamy wnusiuniu[/B]:loveu: [quote name='Wyjątek']Dzieńdoberek Bonitko!! :multi:[/quote] [B]Cześć :)[/B] [quote name='Kitka20']Helołłł Bonitko:multi: co tam u was słychać?? No przepraszam, że nie zaglądałam kłopotki sama wiesz ale nadrobimy[/quote] [B]Wiem, wiem, fajnie że wpadłaś, a u nas stara bida[/B]:evil_lol: [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Witamy witamy i o foteczki sie dopominamy ehehhe;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]Buziole ..[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B]Będą wieczorkiem[/B] [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi:Heyka sistersjo.....[/B][/I][/quote] [B]Heloł sis[/B] :loveu: [quote name='Pysia']Witaj dziecko moje :loveu: Nie wiem czy Ty wiesz o co chodzi ale co mi tam :diabloti: Wpadaj do mnie Mam aż 3 nowe foty :evil_lol:[/quote] [B]Byłam u Ciebie mamciu i widziałam wszystkie :D[/B] [quote name='Kati']Wkońcu udało mi się dotrzeć do waszej galerii. Przejżałam ja pobieżnie, bo chyba wieczność zajełoby mi oglądanie wszystkich 355 stron. Masz cudowne psiaki - tylko pozazdrościć. :loveu:[/quote] [B]Cześć Kati:multi: [/B] [B]Mamy już ponad 350 stron:crazyeye: ? Nawet nie zauważyłam[/B] [B]Pozdrowionka[/B] Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek kochaniutka;-) .czyzby ONI wymkneli sie spod kontroli i teraz uzywaja sobie na dogo ???? ehehehheheh .przywroc ich do porzadku ! ....Ja dzisiaj najpierw odwiedzam wszystkich a potem lece do siebie ;-) .wczoraj zrobiłam odwrotnie i udalo mi sie wejsc zaledwie do 3 galeri potem juz mi nerwy pusciły heheeh;-) Buziole słoneczne przesyłamy ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Helloł śliczna babciu:multi: :multi: :multi: no nareszcie można zobaczyć co się dzieje u Was, obcy troche ostatnio poszaleli:razz: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Hello Mamuniu :loveu: :loveu: :loveu: Tyle dni mnie nie było, a jak już chciałam wejsć to sie nie dało :-( Ale witam serdecznie całą śliczną Rodzinkę... Mamcia, już trenujecie z Dikulińskim coś na wystawę??? Quote
Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć mamcia:loveu: Ja to dogo zaraz... :chainsaw: Quote
Jagoda1 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Mamcia, już trenujecie z Dikulińskim coś na wystawę???[/quote] Trzymamy kciuki!!!!:kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
leemonca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='madzia i medor']Cześć mamcia:loveu: Ja to dogo zaraz... :chainsaw:[/quote] a... już teraz wiem skąd u ciebie takie niecenzuralne słowa tu i ówdzie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 heloł:multi: dogo wreszcie jakos chodzi :razz: wiec wracajcie:D Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [B]Właśnie wróciłam :)[/B] [B]A tu taka miła niespodzianka, dogo diała :D[/B] [B]Witajcie dziewczyny, potem Wam poodpisuję i wkleję zdjęcia, bo teraz na kompie urzędują dzieci :p[/B] [B]Pa, pa... narazie[/B] Quote
misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='bonita'][B]Witaj moja droga kuzynko:loveu: , widzę że Ciebie dogo również w konika robi:evil_lol:[/B][/quote] Oj kuzynko,nie tylko mnie :shake:.Chyba na wszystkich sie pogniewało :p. Quote
Recommended Posts