Medorowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a):a... już teraz wiem skąd u ciebie takie niecenzuralne słowa tu i ówdzie :diabloti::diabloti::diabloti: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wpadłam sie pochwalić że buszuję już po dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):Wpadłam sie pochwalić że buszuję już po dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: JUŻ ?? :evil_lol: :evil_lol: cześć ciotka :multi: :multi: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 paula_z napisał(a):Hej hej :multi: Gdzie te fotki? :cool3: Są, są tylko kilka, bo sił już dziś nimam Diki z piłeczką w rameczce:evil_lol: Dwugłowy Dik Quote
Kitka20 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć Bonitko co tam u Ciebie słychać?? fotki cudniaste a przedewszystkim masz modeli cudniastych:loveu: pozdrawiamy Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 No i skłońcyło się luzackie wklejanko, już imageshack nie trybi Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kochaniutka;-) .czyzby ONI wymkneli sie spod kontroli i teraz uzywaja sobie na dogo ???? ehehehheheh .przywroc ich do porzadku ! ....Ja dzisiaj najpierw odwiedzam wszystkich a potem lece do siebie ;-) .wczoraj zrobiłam odwrotnie i udalo mi sie wejsc zaledwie do 3 galeri potem juz mi nerwy pusciły heheeh;-) Buziole słoneczne przesyłamy ;-) Witaj koffana Zuzolandio:loveu: OBCY się rozplenili na dogo jak grzyby po deszczu i nikt na to nic nie umie poradzić:shake: nawet ja:evil_lol: Imbir1 napisał(a):Helloł śliczna babciu no nareszcie można zobaczyć co się dzieje u Was, obcy troche ostatnio poszaleli:razz: Witaj wnusiu, przez nich mam ogromne zaległości w galeriach, zaraz postaram się odwiedzić Ciebie i Imbirka Pozdrowionka:loveu: Iza i Avanti napisał(a):Witamy, witamy i uciekamy.... Witajcie, my zaraz do Was wpadniemy, jeśli Obcy pozwolą:cool3: Kate I Luka napisał(a):Hello Mamuniu :loveu: :loveu: :loveu: Tyle dni mnie nie było, a jak już chciałam wejsć to sie nie dało :-( Ale witam serdecznie całą śliczną Rodzinkę... Mamcia, już trenujecie z Dikulińskim coś na wystawę??? Witaj córciu:loveu: Wiesz trzeba będzie cos z Dikim zacząć robić, bo po zimie zdziczał kompletnie, kilka wystaw musi zaliczyć żeby dojść do siebie. Katowice to będzie dla niego lekki koszmarek, już spać nie mogę jak o tym pomyślę:shake: . W jego klasie są jeszcze 3 psy, więc czwarte miejsce mamy gwarantowane :D. Wszyscy konkurenci wycięci:p i uszy i ogony, ciężko jest z takimi kłapouszkowi walczyc:p , ale zobaczymy, co będzie to będzie na Katowicach wystawy się nie kończą. DORRAG napisał(a):Witaj bonitko:p Witanko :). Ty to mnie chyba najczęściej odwiedzasz:loveu: madzia i medor napisał(a):Cześć mamcia:loveu: Ja to dogo zaraz... :chainsaw: Zrób to Madziu zrób, mamcia też wściekła na dogo jest:angryy: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 leemonca napisał(a):a... już teraz wiem skąd u ciebie takie niecenzuralne słowa tu i ówdzie :diabloti::diabloti::diabloti: Od mamusi się tego nie nauczyła- ja jestem bardzo kulturalną osoba:diabloti: mamabazyla napisał(a):Hop hooooooooooooop a focie miały być.... I są, a jutro będzie jeszcze więcej:multi: evaxon napisał(a):heloł:multi: dogo wreszcie jakos chodzi :razz: wiec wracajcie:D Jesteśmy:multi: misiaczek napisał(a):Oj kuzynko,nie tylko mnie :shake:.Chyba na wszystkich sie pogniewało :p. Dogo mnie w końcu polubiło i wpuściło:multi: :multi: :multi: Oby na dłuuuuuugo:p Quote
bazylowa Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jaki wyglancowany :crazyeye: czym Wy go pastujecie :crazyeye: Quote
Bodziulka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czyarnobyl :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Norrrrrrrrrrrrrrrrrrmalnie wszyscy się boją... Quote
bonita Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 A teraz ;) jeszcze z bąblem na faflu ;) Quote
e.v.a Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 bonita napisał(a): Diki z piłeczką w rameczce:evil_lol: moj Dikuś pipuś:loveu: z piłeczka pod fafelkiem:loveu: achhh jak słodko:loveu: choliczek malusi :loveu: Quote
Recommended Posts