zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [COLOR=Navy][I][B] O M G !!!!!!!!Toz u ciebie OBCY legalnie porwaniami sie zajmuja ???? Straszneeeeeeee ..........i tak wszem i wobec na forum o tym piszesz ?????? kurcze ale musisz miec układy ;-) heeheheheh To ja legalnie proszeeeee ODDAJ GASTUSIOWA !!!!!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [B][I]To ja się przyłącze do prośby Zuzolandi :grins:. [/I][/B] Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Rodzinko ....może pajączka podrzucić;)[/B][/I] Quote
DORRAG Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cześć Bonitko:p [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/7928/meroeg1.jpg[/IMG] Ale słodka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sliczna babulinka :calus: Zdrowka zycze :kciuki: :loveu: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='paula_z']Sliczna babulinka :calus: Zdrowka zycze :kciuki: :loveu:[/quote] [B][I]Dzięki :loveu: Dziś jestem już o wiele lepsza:multi: .[/I][/B] [B][I]Gdyby jeszcze Zuzki mnie nie posądzały o jakieś uprowadzenia:evil_lol: , byłoby całkiem dobrze :D[/I][/B] Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Rodzinko ....może pajączka podrzucić;)[/B][/I][/quote] a un chociaż rodowodowy ten pajączeKKK ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: cześć Bonitko :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć Bonitko:p [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/7928/meroeg1.jpg[/IMG] Ale słodka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [B][I]Bardzo milusia pusia[/I][/B]:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Rodzinko ....może pajączka podrzucić;)[/B][/I][/quote] [B][I]Cześć Sis, jasne dawaj pajączki, nie mam fotek piesów, to przynajmniej będzie coś ślicznego[/I][/B]:loveu: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 siemanko:multi: qrde bylam pewna ze sie juz z wami dzis witalam:razz: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B]Dziendoberek ;-) .wowowo ale sie towarzystwo upar lo na te baciorki ;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]No to zeby nie byc INNO .....;-) Tyz chca zoboczyc te szekszowne majtole naszej babuni ;-)[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]Buziole[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B][I]Uparte baby:evil_lol: Będzie aparat to i będą majty-chyba[/I][/B]:roll: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale ja tez poprosze te majciochy w grochy....[/B][/quote] [B][I]Ni ma z grochami, w groch to były w reklamie Heyi[/I][/B]:evil_lol: [quote name='misiaczek']Łał..jaka przystojna starsza pani :loveu: :loveu: :loveu:.[/quote] [B][I]Elegantka:cool3: [/I][/B] [B][I]Witaj kuzynko :)[/I][/B] [quote name='madzia i medor']Cześć mojja cudeńka rodzinko:loveu: :loveu:[/quote] [B][I]Witaj Madziu, moja córuniu[/I][/B]:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pokaż majtoszki[/I][/B] [I][B]gadułka;)[/B][/I] [I][B][IMG]http://img114.imageshack.us/img114/917/dscn6826da9.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]Nowinka co?- majtki:crazyeye: , Ozzi to wstydu ni ma[/I][/B]:evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']a un chociaż rodowodowy ten pajączeKKK ? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: cześć Bonitko :loveu: :loveu:[/quote] :evil_lol: [B][I]Z jakiej pajęczyny pochodzi[/I][/B]:cool3: [B][I]Witaj Vectra, jak tam po pierwszym dniu razem z Romanem:cool3: :evil_lol:[/I][/B] Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='goldenka245']eee.... Może aż na śmierć to nie :D[/quote] [B][I]Chyba nie[/I][/B]:cool3: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [B][I]Szukam na Kogo post jeszcze nie odpisałam, jeśli przeoczę to wybaccie:p [/I][/B] Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: [B][I]Z jakiej pajęczyny pochodzi[/I][/B]:cool3: [B][I]Witaj Vectra, jak tam po pierwszym dniu razem z Romanem:cool3: :evil_lol:[/I][/B][/quote] Narazie się nie pobiliśmy ani nie pokłociliśmy :evil_lol: Roman po długiej podróży i próbnej pracy odpoczywa :cool3: jutro go czeka morderczy dzień :diabloti: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=navy][I][B] O M G !!!!!!!!Toz u ciebie OBCY legalnie porwaniami sie zajmuja ????[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=navy]Straszneeeeeeee ..........i tak wszem i wobec na forum o tym piszesz ?????? kurcze ale musisz miec układy ;-) heeheheheh[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=navy]To ja legalnie proszeeeee ODDAJ GASTUSIOWA !!!!!!!![/COLOR][/B][/I] [/quote][B][I]Hola, hola, a co Ty mi tu zaraz o porwaniach człowieków, moi OBCY się zajmują poważnymi biznesami . Posty kradną, dużo szumu na dogo robią, piorunami trzepią o! takie rzeczy[/I][/B];) [quote name='Kamcia_14'][B][I]To ja się przyłącze do prośby Zuzolandi :grins:. [/I][/B][/quote] [B][I]Cissszzzzzajjj ciooootka[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Przyjż i zobacz, że Kate w szafie nie ukrywam:cool3: [/I][/B] [quote name='evaxon']siemanko:multi: qrde bylam pewna ze sie juz z wami dzis witalam:razz:[/quote] [B][I]I widzisz pomyliłaś się:evil_lol: [/I][/B] [B][I]Witanko:multi: [/I][/B] Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Asiaczek']No, właśnie! A gdybys pokazała gaciorki w groszki, to i chłopak by sie znalazł...? Hmmm, co o tym sądzisz? pzdr.[/quote] [B][I]Myślę że raczej wszystkie psy by ją wtedy olały[/I][/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Narazie się nie pobiliśmy ani nie pokłociliśmy :evil_lol: Roman po długiej podróży i próbnej pracy odpoczywa :cool3: jutro go czeka morderczy dzień :diabloti:[/quote] [B][I]Dziś byłam oglądać aparaty:razz: , wszystko przez Ciebie:placz: :evil_lol:[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Dziś byłam oglądać aparaty:razz: , wszystko przez Ciebie:placz: :evil_lol:[/I][/B][/quote] A wiesz że ja tego Romana wybrałam sobie juz dawno temu? A ONA go kupiła - nie ja :placz::placz::placz::placz::placz: Aler to dobrze bo mi wytłumaczy potem jak chłopu na granicy jak się nim foci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: [B][I]Z jakiej pajęczyny pochodzi[/I][/B]:cool3: [B][I]Witaj Vectra, jak tam po pierwszym dniu razem z Romanem:cool3: :evil_lol:[/I][/B][/quote][I][B]:razz:czy ty wiesz sis że Roman ma 2 lufy;)[/B][/I] Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:czy ty wiesz sis że Roman ma 2 lufy;)[/B][/I][/quote] [B][I]Ta, właśnie to jest w nim najwspanialsze[/I][/B]:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']A wiesz że ja tego Romana wybrałam sobie juz dawno temu? A ONA go kupiła - nie ja :placz::placz::placz::placz::placz: Aler to dobrze bo mi wytłumaczy potem jak chłopu na granicy jak się nim foci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]Naprawdę?:placz: [/I][/B] [B][I]gdyby był u Ciebie przynajmniej mogła bym go potrzymać w rękach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Do Was przecież niedaleko:loveu: [/I][/B] Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Ta, właśnie to jest w nim najwspanialsze[/I][/B]:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:[/quote][B][I]:loveu::loveu::loveu:wiedziałam że cię tym ujmie.....to rodzinne[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Naprawdę?:placz: [/I][/B] [B][I]gdyby był u Ciebie przynajmniej mogła bym go potrzymać w rękach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Do Was przecież niedaleko:loveu: [/I][/B][/quote] Ja w końcu też sobie takiego kupię ;) A moze 450D ? Tylko że ja na pewno długo będę miała tylko jedną lufe ....:roll: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 gdfzie nie wejde to o dwulufym Romanie:placz: ja tez chce... Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Ja w końcu też sobie takiego kupię ;) A moze 450D ? Tylko że ja na pewno długo będę miała tylko jedną lufe ....:roll:[/quote] jak 450D :crazyeye: będziesz czekała aż wymyślą kolejny model :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts