Agnieszka PPP Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witam Bonitko:p buziolki dla pesków:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:sis .....widzialam cię na GG;)[/FONT] Jak mnie mogłaś widzieć :crazyeye:skoro ja o 10-tej z mszy porannej dopiero wróciłam( na procesji my były:p), czyżby się ktoś pode mnie podszywał:mad::mad::mad: Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Imbir1']noooo, i nadal jest na gg:cool1: :crazyeye:Nie ma mnie, no przynajmniej ja o tym nie wiem:p, o co chodzi kkkurde:mad: Burza była i dopiero teraz nam neta włączyli od po 15 nie było:shake:. [quote name='madzia i medor']Mamciu ja również widziałam Cię na giegie:razz: Nie uciekaj przed nami:diabloti: To nie ja córciu:shake:, ale podejrzewam kto:diabloti:- moja młodsza córcia:D musiała włączyć jakimś cudem:p [quote name='AgusiaTerierka']Przyszłam ze schłodzonym piwkiem, oczekuję propozycji:razz: . UUUUUUUUUuu, zapraszam, zapraszam, zaraz fotki wklejam, a masz jeszcze? czy już wypiłaś:evil_lol: . Ja mam:multi: [quote name='Guffi']Ej, detektywi;):diabloti: No:cool3:, ja dopiero na gie przed 3-cią wlazłam, zaczęłam gadać i mi cały internet wcięło-chyba przez tą burzę :p [quote name='Agnieszka PPP']Witam Bonitko:p buziolki dla pesków:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Aga:multi:, buziaki będę zaraz rozdawać:evil_lol: Quote
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A ja Cię nie widziałam na gg, bo nie mam Twojego:diabloti: U nas burzy nie było, a tez prąd na godzinkę zabrali:) Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Szkoda, że z bostonkiem nadal nic nie wiadomo... ja tak lubię tę rase... Pzdr. Wiesz Asiaczku coś jednak wiadomo- na razie go nie będzie:shake: A ile będzie trwało to na razie- się okaże:evil_lol: [quote name='paula_z']Hej hej Bonitki, Merolki i Dikulińskie :p Hej Paulinki i Maksiki:multi: [quote name='zuzolandia']Ni mom walizki i nijak ni umia sie spakowac ;-(((((( ......wieczorne buziaczki!! Ja też się poddałam :pnie pakuję maneli, nie chce mi się, wezmę tylko kilka najważniejszych rzeczy i będę czekać :p Witajcie Zuzki wieczorowo! [quote name='AgusiaTerierka']Przyszłam z kawusią, oczekuję propozycji:razz: ... ...:cool3: A co Ty tak z tymi propozycjami? he?:evil_lol: Mogę zaproponować do kawki pierniczka, ale pewno już ją wypiłąś:evil_lol: [quote name='evaxon']czesc Heloł, heloł, heloł [quote name='DORRAG']Dobry:p Dobry był :D [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:mła koffana sis...czy ty będziesz obecna ze swem któremś dziecięciem w Ustroniu na wystawie:razz:....ja mam zamiar kibicować naszej koffanej Dulce -bullce:loveu:więc albo pojadę cugiem albo zabiornę się z ciotka Klockową .......liczę na info ze stwej strony:p[/FONT] Będziesz Alu:loveu: kurcze, to chciała bym być!, brdzo bym chciała! Ja jeszcze myślę czy wystawiać Dikiego w Ustroniu, ale pojechać pojadę :cool3: [quote name='madzia i medor']Witam:hand:Kaj jezdeś:razz: Tuti jezdem:lol: [quote name='Imbir1']Helloł babciu:multi: czy ty się spakowałaś i już wyjechałaś?:cool3: :evil_lol:Stwierdziłam że się nie pakuję, może mnie akuratnie Admin lubi:oops: i mój blożek pozostawi:modla::modla::modla::diabloti: Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Fotki Dikiego który drepta w miejscu :grin: Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 I jeszcze trochę Dikiego Idzie burza! Z tamtąd idzie, z góry Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 A to "coś" z fioletem, to co to jest...? pzdr. Quote
bonita Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Asiaczek']A to "coś" z fioletem, to co to jest...? pzdr. Taki kudłaty kwiatek, ale nie wiem jak się nazywa, tak naprawde jest różowy:p ( a ja go tak trochę odnieniłam:evil_lol:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='majoka'] jaki on piekny:loveu: Piękny - mało powiedziane :loveu: I jak tam Kasiu - zabrałaś córcię na PIRATÓW ? :) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='bonita']Taki kudłaty kwiatek, ale nie wiem jak się nazywa, tak naprawde jest różowy:p ( a ja go tak trochę odnieniłam:evil_lol:) Dzięki. Kolorek (fiolet) trochę mnie zadziwił, ale przecież nie od dzisiaj wiadomo, że przyroda lubi różnorodność... Pzdr. Quote
Ewkaa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Przyszłam sobie nacieszyć oczy przed snem :loveu: Teraz to już tylko boksery mogą mi się śnić.:multi: Quote
Vectra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 witaj ciociu co polityczną torebke ma :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: ile Dickensika:loveu: :loveu: :loveu: Quote
drzalka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hejo Hejo.. Dickens jest słodki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts