Imbirka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Bry dzionek:multi::multi::multi::multi: Matka, śledzę Cię:p Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:multi:cze fafluniasta Rodzinko:p[/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 madzia i medor napisał(a):Witam mam Cię:hand::hand: Imbir1 napisał(a):Bry dzionek:multi::multi::multi::multi: Matka, śledzę Cię:p Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:cze fafluniasta Rodzinko:p[/FONT] :multi::multi:[FONT=Book Antiqua]Hej, hej dziewczyny- jestem też:multi:, przyszłam pilnować mojego blożka:cool3:, bez walki go nie oddam:mad: [/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 DORRAG napisał(a):Cała trójeczka:loveu: [FONT=Book Antiqua] Dzień Doberek Dorrag[/FONT] :) zuzolandia napisał(a): .czerwience sa na topie wiec bedziesz trendy ;-) hehehehheh witanko i pozdrawianko;-) [FONT=Book Antiqua]Właśnie, czerwień w modzie co nie:evil_lol:Witanko Zuzki![/FONT] Imbir1 napisał(a):Helloł kochana babciu z czerwoną torebeczką [FONT=Book Antiqua]Witaj wnusiu, podoba Ci sie:cool3:, babcia też zafunduje Ci taką:loveu:[/FONT] Aga K napisał(a):Pusia jest jedna - świnki som dwie :eviltong: śliczne fafluniaste focie :loveu: [FONT=Book Antiqua]Dzięqujemy[/FONT]:loveu: evaxon napisał(a)::cool2:torebunia taka retro:evil_lol: :loveu:[FONT=Book Antiqua]Mi też bardzo podobuje- śliczna czerwona skóreczka[/FONT] drzalka napisał(a):WItajcie.. o kupiłas sobie mondego w tym sezonie teletubisi:evil_lol: a hihi :evil_lol:[FONT=Book Antiqua]Tak odgapiłam od Tinki winky[/FONT] Asiaczek napisał(a):Hej, hej. Zmieniam temat. Jak się skończyła dyskusja o bostonku? Bardzom ciekawa... Pzdr. [FONT=Book Antiqua]No nic na razie nie zostało jeszcze zrobione w tej sprawie:p niestety. [/FONT] Vectra napisał(a):wow :loveu: jaka torebusia teletubisiowa [FONT=Book Antiqua]Do tego przydał by mi się jakiś Smurfny kapelusik[/FONT]:loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nie zawsze zaglądam, mam troche roboty tzw. różnej, ale to nie znaczy, że nie myślę o Tobie i pięknych Faflunkach.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 witaj:multi::multi::multi: krótko zwięźle i zawsze na temat:diabloti: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='bonita']:multi::multi:[FONT=Book Antiqua]Hej, hej dziewczyny- jestem też:multi:, przyszłam pilnować mojego blożka:cool3:, bez walki go nie oddam:mad: [/FONT][FONT=Arial]:razz:tylko pilnujesz ...czy pakujesz ...bo ja nie dam rady spakować:placz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='bonita'][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Do tego przydał by mi się jakiś Smurfny kapelusik[/FONT]:loveu: najlepiej fioletowy :evil_lol: hejka:multi: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Wielkie sprzatanie ....tuz tuz ....odliczanie rozpoczete ....;-) oj ale nam robia niespodziewajki;-) ..... witajcie faflunki kofffaneeeeee;-) Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Imbir1 napisał(a):Bry dzionek:multi::multi::multi::multi: Matka, śledzę Cię:p Zauważyłam:siara::siara: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Szkoda, że z bostonkiem nadal nic nie wiadomo... ja tak lubię tę rase... Pzdr. Quote
Paula Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hej hej Bonitki, Merolki i Dikulińskie :p :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ni mom walizki i nijak ni umia sie spakowac ;-(((((( ......wieczorne buziaczki!! Quote
Jagoda1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Przyszłam z kawusią, oczekuję propozycji:razz: ... Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:loveu:mła koffana sis...czy ty będziesz obecna ze swem któremś dziecięciem w Ustroniu na wystawie:razz:....ja mam zamiar kibicować naszej koffanej Dulce -bullce:loveu::loveu::loveu:więc albo pojadę cugiem albo zabiornę się z ciotka Klockową .......liczę na info ze stwej strony:p[/FONT] Quote
Imbirka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Helloł babciu:multi: czy ty się spakowałaś i już wyjechałaś?:cool3: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Arial]:razz:sis .....widzialam cię na GG;)[/FONT] Quote
Imbirka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:sis .....widzialam cię na GG;)[/FONT] noooo, i nadal jest na gg:cool1: Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mamciu ja również widziałam Cię na giegie:razz: Nie uciekaj przed nami:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Przyszłam ze schłodzonym piwkiem, oczekuję propozycji:razz: . Quote
Recommended Posts