bonita Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Ale dziś będzie popijawa:multi: A Wiece że Merol dziś kończy 11 lat:cool3::multi::multi::multi: Qurde ale ten czas leci.... Sto lat Merolku:new-bday::tort::drink1::beerchug::laola::chlup::cunao::popcorn: .... I Sto LAt Bonku - Bonek 26 maja skończył 6 lat:cool3: Ale imprezkę robie im razem, no wiedomo- żeby było taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola::cunao::new-bday::tort::BIG: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 NIO TO MY Z BONKIEM RAZEM SWIETOWAłYSMY !!!! URODZINKI !!!! TERAZ JUZ WIEM DLACZEGO MI SIE SNIłA;-) heheheeheheheheh sto latek dla MEROLKA !!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 DUZOOOOOO PSIEJJJJ RADOSCI DLA MEROLKA !!!!! ZYCZY CAłA ZUZOLANDIA !!!!!! NIECO SPOZNIONE ALE SZCZERE URODZINOWE BUZIACZKI DLA BONKA!!!!!!!!! ....... wymiziaj fafliniaste ode mnie !!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Łiii!!!! 100 lat dla kochanej suni!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Kitka20 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kurde 600 stronkę przegapiłam hehe ale za to Cze Bonitko i wszystkiego naj naj naj dla Merol wyściskaj ją od cioteczki Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='bonita']Ale dziś będzie popijawa:multi: A Wiece że Merol dziś kończy 11 lat:cool3::multi::multi::multi: Qurde ale ten czas leci.... Sto lat Merolku:new-bday::tort::drink1::beerchug::laola::chlup::cunao::popcorn: .... I Sto LAt Bonku - Bonek 26 maja skończył 6 lat:cool3: Ale imprezkę robie im razem, no wiedomo- żeby było taniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :laola::cunao::new-bday::tort::BIG: Dużo zdrówka dla Dziewczynek, szczególne życzenia dla Merolisi. Każda Sunia chciałaby mieć taki domek i taką Pańcię:razz: ..:cunao: :laola: Za Wasze zdrówko!!!:drink1: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :cunao: :Cool!: impreza :Cool!: :cunao: :BIG:100lat 100lat :BIG: :beerchug: :drink1: :beerchug: :laola: :laola: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dużo zdrówka i jeszcze wielu lat u boku wspaniałej pańci, a dotego samych psich przyjemności :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Kate I Luka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witaj Mamcia :) [SIZE="4"] Sto Lat spóźnione dla Bonitki :new-bday: :BIG: :tort: i Sto Lat dla Merolci :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Imbirka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Comic Sans MS]STO LATKÓW MEROLKU[/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
DORRAG Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 STO LAT MEROLCIU :BIG::BIG: STO LAT BONITKO:BIG::BIG: Quote
Bodziulka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Moja Koffana Babulinka! :loveu: :loveu: :loveu: Zdrówka, Zdrówka i jeszcze raz pysznych kosteczek :loveu: Quote
Paula Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Wszystkiego najlepsiejszego dla Merolka :new-bday: :tort: :laola: i spóźnione sto lat dla Bonka :BIG::bday::cunao::drink1: Quote
Jagoda1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Byłam, nie szkodzi, nie często są taaakie imprezki... Jeszcze raz buziaki, Dziewczyny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Merol i Bonek strasznie dziękują za tyle życzonek :loveu: Kazały mi:cool3: przekazać buziaki:buzi: faflaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wam też tak dogo muli strasznie:razz:? Chciałam tu zaglądnąć już dawno . ale mi się nie udało:p tak muli. Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Troszku muli ale nie jest tak tragicznie;-) kurde Zuzol mi sie zadłąwiła kulkami i chyba jej jakas utkwiła gdzies w gardle albo w tchawicy ...wciaga powietrze przez nos z lekkim charczeniem......jak myslisz czy ta kulka sie rozpusci ???? ...nie wiem czy sie nie pakowac i zasuwac do weta ///// Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 my lubimy buziaki faflaki:loveu: :siara:nie to ze sie chce pochwalic...ale mi dogo nie muli:diabloti: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='zuzolandia']Troszku muli ale nie jest tak tragicznie;-) kurde Zuzol mi sie zadłąwiła kulkami i chyba jej jakas utkwiła gdzies w gardle albo w tchawicy ...wciaga powietrze przez nos z lekkim charczeniem......jak myslisz czy ta kulka sie rozpusci ???? ...nie wiem czy sie nie pakowac i zasuwac do weta ///// Wiesz moim też tak czasem się działo , ale w końcu przeszło jakoś. Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:oops:a ja zapomniałam o życzonkach ......... Najlepsiejszego koffane faflunki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]dobereczek sis...:multi: [/FONT] Quote
misiaczek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witojcie droga kuzynko i solenizantki faflaste :loveu:. Życzonka zdrówka i 100 latek życzy ciocia Jola Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ...........ja spóźniona z życzeniami dla obydwóch fafluków no no no 11 lat piękny wiek :new-bday::BIG::bday::tort: Quote
Recommended Posts