bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Włochaty kwiatuś, którego Diki chciał upolować :grin: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :multi: :multi: :multi: fafluny...dla mnie specjalnie....ale ja mam dar przekonywania:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a):Włochaty kwiatuś, którego Diki chciał upolować :grin: :crazyeye: ale wyciapisty:loveu: Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 czczczka mi się troszkę :) coś chcesz ode mnie? Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a):A słyszałyście że na dogo od 12-go mają być znowu remonty, a po nich nie wiadomo co zastaniemy:placz:Co się stanie z naszymi blożkami:p, jak sobie o tym pomyślę to mi się wklejać fot odechciewa:shake:. Ojj bym się wqrwiła:angryy: :angryy: bonita napisał(a): Jak widzę Merol, to wiem, że zaraz gdzieś pojawi się Pan Krokuś;) :evil_lol: Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 dealer napisał(a)::multi: :multi: :multi: fafluny...dla mnie specjalnie....ale ja mam dar przekonywania:diabloti: Tak, tak, tak:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]cała trójeczka moich koffanych siostrzeńców:p[/FONT] Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:heyka ....nie rób fotecek w deszczu , bo ...........bo ci klisza zamoknie:eviltong:[/FONT] Nie padało:evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Cześc Bonitka! Proszę o podpowiedź, na której stronie znajdę siakieś nowe zdjęcia ;) Bo mnie tu dłuuuuuuuuugo nie było ... siakieś zdjęcia są na 608 stronce-chyba:cool3: Aga K napisał(a):Hejka Bonisie faflusie :buzi: Hejka Agusie i Pusie:multi: paula_z napisał(a):Witaj Kasiu z przychówkiem :p Witaj Paulinko :) BeaC napisał(a):przyszam sie przywitać żadnych fot faflunów niedałaś??? łeeeeeeeeeeeee:shake::shake: Dałam, postarałam się i dałam:evil_lol: Kitka20 napisał(a):Cze Bonitko co tak zamilkłaś?? Zapraszam do mnie na świerzą dostawe fotek:lol: Byłam pooglądać Teki:loveu: DORRAG napisał(a):Cześć Bonitko:p Hejka! madzia i medor napisał(a):Witam Mam Cię:hand::hand: Witam Cór Cię:loveu: Quote
bonita Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witaj Vectrusiu :) Włąśnie kupiłam sobie nową torebeczkę :loveu::loveu::loveu: Jak się Wam podobuje:cool3: Quote
DORRAG Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a): Cała trójeczka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 .czerwience sa na topie wiec bedziesz trendy ;-) hehehehheh witanko i pozdrawianko;-) Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Helloł kochana babciu z czerwoną torebeczką:p:loveu: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Pusia jest jedna - świnki som dwie :eviltong::eviltong::eviltong: śliczne fafluniaste focie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a): :cool2:torebunia taka retro:evil_lol: Quote
drzalka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 WItajcie.. o kupiłas sobie mondego w tym sezonie teletubisi:evil_lol: a hihi Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Hej, hej. Zmieniam temat. Jak się skończyła dyskusja o bostonku? Bardzom ciekawa... Pzdr. Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bonita napisał(a):Witaj Vectrusiu :) Włąśnie kupiłam sobie nową torebeczkę :loveu::loveu::loveu: Jak się Wam podobuje:cool3: wow :loveu: jaka torebusia teletubisiowa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts