anett Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Przypomnę Noemi:shake: ZERO DEKLARACJI !!!! ZERO KASY NA KONCIE !!!! KOLEJNA OPERACJA !!!! Quote
Marinka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Wydarzenie Noemi na fb jest martwe :( stara data, brak nowych wpisów i informacji :( http://www.facebook.com/event.php?eid=152595181467703#!/event.php?eid=136641679731351 Proszę Darię L. o reaktywowanie wydarzenia Quote
kasiainat Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='anett']Jak tam samopoczucie Emisi? Emi czuje się bardzo dobrze, ma apetyt i jak zawsze chęci do spacerów i zabawy ;-) fotki z przed sterylki ;-) Quote
anett Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Przepiękne zdjęcia!!:loveu: Noemi preferuje bardzo aktywną rehabilitację:lol: A poważnie to czekamy na zdjęcie RTG Noemi ; fundacja obiecała pomoc w konsultacji. [quote name='Marinka']Wydarzenie Noemi na fb jest martwe :( stara data, brak nowych wpisów i informacji :( http://www.facebook.com/event.php?eid=152595181467703#!/event.php?eid=136641679731351 Proszę Darię L. o reaktywowanie wydarzenia Dzięki Marinka!!:lol::lol: A można na fb dodawać nowe zdjęcia?? I jakbyś mogła dodać najnowsze wiadomości, że Noemi jest po sterylce, że zdjęcia kontrolne RTG wykazały nacieki kostne, które najprawdopodobniej wymagać będą kolejnej operacji:-(:-( I niestety w związku z tym apel o pomoc finansową:shake: Przypomnę, że Noemi nie ma żadnych deklaracji, ze zgromadzonych środków - wpłat na konto Mikoady jak i fundacji - pieniędzy wystarczy do opłacenia za hotel do mniej więcej jutra!! Quote
Marinka Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 anett napisał(a):Przepiękne zdjęcia!!:loveu: Noemi preferuje bardzo aktywną rehabilitację:lol: A poważnie to czekamy na zdjęcie RTG Noemi ; fundacja obiecała pomoc w konsultacji. Dzięki Marinka!!:lol::lol: A można na fb dodawać nowe zdjęcia?? I jakbyś mogła dodać najnowsze wiadomości, że Noemi jest po sterylce, że zdjęcia kontrolne RTG wykazały nacieki kostne, które najprawdopodobniej wymagać będą kolejnej operacji:-(:-( I niestety w związku z tym apel o pomoc finansową:shake: Przypomnę, że Noemi nie ma żadnych deklaracji, ze zgromadzonych środków - wpłat na konto Mikoady jak i fundacji - pieniędzy wystarczy do opłacenia za hotel do mniej więcej jutra!! Mogę dodać zdjęcia i informacje, ale daty wydarzenia zmienić nie mogę, bo nie jestem jego adminem :( Quote
anett Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nie znam się na tym, dzięki Marinka, że czuwasz:lol::multi: Noemi bardzo potrzebuje pomocy, trzeba rozreklamować wątek! Może ktoś mógłby wesprzeć Emisię bazarkiem? Quote
beataczl Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 anett napisał(a):może banerkiem... zaraz poprosze o banerek dla Emisi... Quote
Buster Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Cioteczki - napiszcie co mam pozmieniać w wydarzeniu Noemi na FB - to ja jestem Daria L. - jeśli macie jakieś sugestie to ja chętnie poprawię co trzeba ;) widzę,że mamy nowiutki zdjęcia Noemi - napewno podokładam ale może coś jeszcze? Quote
Klaudus__ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Kasiu zaległe pieniążki za pobyt Noemi na pewno uregulujemy - żeby potem nie było "że nie będzie zapłacone". Także się tym nie martw - przepraszam za zwłokę - ale mam nadzieję,że z Agnieszką obgadałyście dzisiaj wszystko jak należy. Quote
BUDRYSEK Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ustaliłam z Nadirem,ze przeleje do Kasi 515 zł ktore sa uzbierane 15 zł przeleje od siebie...Kasia podeslij mi nr konta hotelik bedzie zapalcony do konca marca ruszy rowniez allegro cegielkowe...mam nadzieje ze bedziemy w stanie oplacic kolejny miesiac operacja jest konieczna...Kasia umow sie na odpowiadajacy Ci termin czy moze ktos wystawic bazarki? podesle fotki z opisem Quote
BUDRYSEK Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Buster napisał(a):Cioteczki - napiszcie co mam pozmieniać w wydarzeniu Noemi na FB - to ja jestem Daria L. - jeśli macie jakieś sugestie to ja chętnie poprawię co trzeba ;) widzę,że mamy nowiutki zdjęcia Noemi - napewno podokładam ale może coś jeszcze? zaraz posedle Ci fotki rtg Quote
Marinka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Na jakie konto zbieramy dla Noemi? - pytam bo mam prośbę o podanie konta na fb Quote
Marinka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Buster']Cioteczki - napiszcie co mam pozmieniać w wydarzeniu Noemi na FB - to ja jestem Daria L. - jeśli macie jakieś sugestie to ja chętnie poprawię co trzeba ;) widzę,że mamy nowiutki zdjęcia Noemi - napewno podokładam ale może coś jeszcze? Zmień proszę przede wszystkim datę wydarzenia, bo tam jest 29 stycznia o 01:00 - 28 lutego o 23:30, co sugeruje, że wydarzenie wygasło. Trzeba też podawać bieżące informacje o suni, tak aby na wydarzeniu coś się działo: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=148230225239163&id=136641679731351¬if_t=feed_comment#!/event.php?eid=136641679731351 Quote
zerduszko Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='BUDRYSEK'] czy moze ktos wystawic bazarki? podesle fotki z opisem Mogę wystawić, [email protected] Tylko napisz na jaki cel, bo czekam na opisy na inny bazarek. Quote
BUDRYSEK Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Marinka']Na jakie konto zbieramy dla Noemi? - pytam bo mam prośbę o podanie konta na fb na konto Nadira [FONT=Arial]Stowarzyszenie NADIR ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Arial]50 1050 1214 1000 0090 7210 9672[/FONT] z dopiskiem: Noemi Quote
Marinka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='BUDRYSEK']na konto Nadira [FONT=Arial]Stowarzyszenie NADIR ING Bank Śląski[/FONT] [FONT=Arial]50 1050 1214 1000 0090 7210 9672[/FONT] z dopiskiem: Noemi A na to prywatne już nie? Podałam wczoraj prywatne konto Quote
BUDRYSEK Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Marinka']A na to prywatne już nie? Podałam wczoraj prywatne konto juz mozemy zbierac na stowarzyszenie, napisz mi na pw kogo bylo to konto prywatne? Quote
Marinka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 BUDRYSEK napisał(a):juz mozemy zbierac na stowarzyszenie, napisz mi na pw kogo bylo to konto prywatne? Pw wysłane, ale do kogo należało konto nie wiem. Osoba, która jest adminem wydarzenia Noemi na fb proszona jest o wstawienie konta w opisie. Zaglądajcie do wydarzenia Noemi na fb, dodawajcie wpisy, bo inaczej pomoc będzie znikoma Quote
mikoada Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Marinka']A na to prywatne już nie? Podałam wczoraj prywatne konto To było moje konto, na które wpłynęło 80 zł od Pani Marty z Warszawy. Czy przelac te pieniążki na konto Kasi??? Quote
BUDRYSEK Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 mikoada napisał(a):To było moje konto, na które wpłynęło 80 zł od Pani Marty z Warszawy. Czy przelac te pieniążki na konto Kasi??? Kasia powinna miec juz zaplacone w tym miesiacu czekam jeszcze na konto zeby przelac te 15 zl musimy znalezc nowa ksiegowa i potem przelejesz jej Ada te 80 zl Quote
Recommended Posts