Kamila28 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 no właśnie jak ostatnio dzwoniłam i nie odbierała to potem oddzwoniła, a teraz ani ona ani córka - cisza :( Quote
kora78 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 musialam wejsc zobaczyc, co Kamila napisala nie zalamuj mnie!!!! dzwon jutro od 8 rano Quote
Agnezia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Może nie mają telefonu w zasięgu słuchu albo za późno dla nich było żeby oddzwonić. Kora pomysł Kapselkowej NR.2 jest najlepszy :) Jeszcze jak Twój mąż podzieli tym litrem JW to już masz sukces murowany ;) Quote
Maruda666 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Kapsel']To już serial na miarę hollywoodu będzie :multi::multi::multi:, czyli dramat przeplatać się będzie z romantycznym romansem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marudko, a może Ty przyjedziesz do Kory na weekend w gości??? ;)[/QUOTE] Kapselku, ja niestety bez mojej Soni - kierowniczki ( to taka żeńska forma od kierowcy:evil_lol: ) jestem zdana na PKS :shake: Mogę jedynie jako pilot - ale to też nie wiem gdzie byśmy dojechały:diabloti: ( chyba że z pomocą:evil_lol: tego litra) Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Czekamy na wiadomości od Kamili :roll: Okropnie dogo chodzi :cool3::cool3::cool3: Quote
kora78 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 tak, okropnie chodzi, od wczoraj :( a mnie sie snilo,ze te panie mu same dom znalazly i dlatgo tel nie odbieraly :) a moze w pracy byly i nie mogly rozmawiac?? maruda :lol: Quote
Kamila28 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 dziewczyny mam dobre wieści :), Pani nie odbierała, bo późno wróciła Powiedziałam jej jaka jest sytuacja i ona zgodziła się go zatrzymać jeszcze przez tydzień - w ogóle na początku nie wiedziała jakiego psa jej chcem zabrać, bo mówi że już się do niego tak przyzwyczaiła, że jest taki fajny, że może jeszcze psy się dotrą, bo szkoda jej się z nim rozstawać. Sytuacja między psami nie jest taka zła, tak wnioskuje po rozmowie, zaczynają się wąchać i wtedy któryś z nich zaczyna, ale Pani nie wie który,najlepiej byłoby to zobaczyć na razie robi tak, żeby nie wchodziły sobie w drogę.Zaoferowałam jej swą pomoc w tej sprawie. To wszystko jest do zrobienia tylko trzeba z psami popracować, żeby miały dobre skojarzenie ze sobą. ;) Z łapką już jest lepiej, już sam schodzi ze schodów. Nazwała go "Bolo" Powiem Wam, że mi trochę kamień z serca spadł :fadein: Quote
kora78 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 no ok. to jakby co, za tydzien sie bedziemy zastanawiac, a ja znow pertraktowac, czy bede mogla go wziasc na dt krotkie, ale nie tydzien, tylko dluzej. tylko, po niedzieli przyszlej. miejmy nadzieje,ze sie pieski polubia w koncu, moze trzeba z pania porozmawiac o takim zapoznawaniu psow, wg wszelkich zasad? moze ona nie wie? albo wyslac tam kogos doswiadczonego, kto im pomoze? zaobserwuje i doradzi? moze jeden porzadny tel wystarczy, taki dlugi z szeroka rozmowa? Quote
Kamila28 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 no właśnie próbowałam Pani to powiedzieć, zaoferowałam pomoc, że przyjadę zobaczę jak wygląda sytuacja - pracuje z psami stosując pozytywne metody szkoleniowe Pani ma moją wizytówkę, więc powiedziała, ze jak coś to zadzwoni. Ale z rozmowy wnioskuje, że trochę inaczej podchodzi do tematu, tzn że wszystko samo się ułoży A z doświadczenia wiem, ze nie ma co kogoś na siłę uszczęśliwiać ;) Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Kamila, to znaczy, że czekamy jak psy się dogadają, to Pani boksia zostawi na stałe??? czy nadal jednak istnieje ryzyko, że jednak go oddaje i jeszcze tydzień go przetrzyma? Quote
Kamila28 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 myślę, ze to kwestia dogadania się psów. Po rozmowie, to naprawdę Bolo ujął Panią za serce, w przeciwnym razie naciskałaby żeby go zabrać także pieski - dogadujcie się !!!! Quote
kora78 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 tak, tak trzymamy kciuki mocno, jak nigdy :) Kamila dzwon tam co 3 dni i pytaj, jak sprawa idzie Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tak dokładnie, Kora ma rację, często dzwonić trzeba, żeby mieć rękę na pulsie :razz: A tutaj nasze Kochane ciotunie, kolejna boksia cudna :shake: http://www.dogomania.pl/threads/195890-!!!-3-letnia-%C5%BC%C3%B3%C5%82ta-bokserka-potrzebny-DT-a-najlepiej-DS-OLSZTYN?p=15676367#post15676367 Quote
Kamila28 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 dodam jeszcze, że to Pani wyszła z propozycją, żeby Bolo u niej jeszcze został :lol: Quote
Kapsel Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Kamila28']dodam jeszcze, że to Pani wyszła z propozycją, żeby Bolo u niej jeszcze został :lol:[/QUOTE] Cosik czuję, że boksio kolejną duszyczkę zniewolił.:razz::smile::smile::smile: Takie boksioły są, jak dopadną do serducha, to po tobie :evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mam nadzieję, ze wszystko w porządku u boksia ;) Quote
tatankas Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Trochę wychudzony to mało powiedziane,on jest bardzo wychudzony.Biedaczysko. Quote
Alicja Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jak tam u chłopaka ?? Dogadali się z kolegą ;) Quote
Kamila28 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 czekam na wieści od Pani, ale po rozmowie to nie jest tak źle i ona też ma nadzieje,że chłopcy się dogadają - zadzwonię do niej w poniedziałek z łapkę już jest lepiej, bo sam schodzi ze schodów :) Quote
Hania&Andrzej Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Oby tam znalazł swoją przystań :-) Quote
Agnezia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Dobrze, że Pani go nie skreśla tylko próbuje pogodzić stadko. Quote
Kamila28 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 cioteczki, to nie koniec bid, zobaczcie - koszmar !!! http://www.dogomania.pl/threads/196004-Bia%C5%82y-Dunajec-psy-uratowane-w-ostatniej-chwili-ze-strasznych-warunk%C3%B3w-KOSZMAR!!! Quote
Atomowka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No to czekam na jutrzejsze wieści z rozmowy z Panią, mam nadzieję że same pozytywy przeczytamy Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 i co? dzwonilas do tej pani juz?? Kamila Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 kora78 napisał(a):i co? dzwonilas do tej pani juz?? Kamila To samo pytanie, martwię się :roll: Quote
Recommended Posts