Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może nie mają telefonu w zasięgu słuchu albo za późno dla nich było żeby oddzwonić. Kora pomysł Kapselkowej NR.2 jest najlepszy :) Jeszcze jak Twój mąż podzieli tym litrem JW to już masz sukces murowany ;)

Posted

[quote name='Kapsel']To już serial na miarę hollywoodu będzie :multi::multi::multi:, czyli dramat przeplatać się będzie z romantycznym romansem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marudko, a może Ty przyjedziesz do Kory na weekend w gości??? ;)[/QUOTE]

Kapselku, ja niestety bez mojej Soni - kierowniczki ( to taka żeńska forma od kierowcy:evil_lol: ) jestem zdana na PKS :shake: Mogę jedynie jako pilot - ale to też nie wiem gdzie byśmy dojechały:diabloti: ( chyba że z pomocą:evil_lol: tego litra)

Posted

tak, okropnie chodzi, od wczoraj :(

a mnie sie snilo,ze te panie mu same dom znalazly i dlatgo tel nie odbieraly :)
a moze w pracy byly i nie mogly rozmawiac??

maruda :lol:

Posted

dziewczyny mam dobre wieści :), Pani nie odbierała, bo późno wróciła
Powiedziałam jej jaka jest sytuacja i ona zgodziła się go zatrzymać jeszcze przez tydzień - w ogóle na początku nie wiedziała jakiego psa jej chcem zabrać, bo mówi że już się do niego tak przyzwyczaiła, że jest taki fajny, że może jeszcze psy się dotrą, bo szkoda jej się z nim rozstawać.
Sytuacja między psami nie jest taka zła, tak wnioskuje po rozmowie, zaczynają się wąchać i wtedy któryś z nich zaczyna, ale Pani nie wie który,najlepiej byłoby to zobaczyć na razie robi tak, żeby nie wchodziły sobie w drogę.Zaoferowałam jej swą pomoc w tej sprawie. To wszystko jest do zrobienia tylko trzeba z psami popracować, żeby miały dobre skojarzenie ze sobą. ;)
Z łapką już jest lepiej, już sam schodzi ze schodów.
Nazwała go "Bolo"

Powiem Wam, że mi trochę kamień z serca spadł :fadein:

Posted

no ok.
to jakby co, za tydzien sie bedziemy zastanawiac, a ja znow pertraktowac, czy bede mogla go wziasc na dt krotkie, ale nie tydzien, tylko dluzej.
tylko, po niedzieli przyszlej.

miejmy nadzieje,ze sie pieski polubia w koncu, moze trzeba z pania porozmawiac o takim zapoznawaniu psow, wg wszelkich zasad? moze ona nie wie?
albo wyslac tam kogos doswiadczonego, kto im pomoze? zaobserwuje i doradzi?

moze jeden porzadny tel wystarczy, taki dlugi z szeroka rozmowa?

Posted

no właśnie próbowałam Pani to powiedzieć, zaoferowałam pomoc, że przyjadę zobaczę jak wygląda sytuacja - pracuje z psami stosując pozytywne metody szkoleniowe
Pani ma moją wizytówkę, więc powiedziała, ze jak coś to zadzwoni. Ale z rozmowy wnioskuje, że trochę inaczej podchodzi do tematu, tzn że wszystko samo się ułoży

A z doświadczenia wiem, ze nie ma co kogoś na siłę uszczęśliwiać ;)

Posted

Kamila, to znaczy, że czekamy jak psy się dogadają, to Pani boksia zostawi na stałe??? czy nadal jednak istnieje ryzyko, że jednak go oddaje i jeszcze tydzień go przetrzyma?

Posted

myślę, ze to kwestia dogadania się psów. Po rozmowie, to naprawdę Bolo ujął Panią za serce, w przeciwnym razie naciskałaby żeby go zabrać
także pieski - dogadujcie się !!!!

Posted

[quote name='Kamila28']dodam jeszcze, że to Pani wyszła z propozycją, żeby Bolo u niej jeszcze został :lol:[/QUOTE]
Cosik czuję, że boksio kolejną duszyczkę zniewolił.:razz::smile::smile::smile: Takie boksioły są, jak dopadną do serducha, to po tobie :evil_lol:

Posted

czekam na wieści od Pani, ale po rozmowie to nie jest tak źle i ona też ma nadzieje,że chłopcy się dogadają - zadzwonię do niej w poniedziałek
z łapkę już jest lepiej, bo sam schodzi ze schodów :)