Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']tak, na 100 proc

dzwon i przynies nam jakies nowe wiesci :)
Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
To dziś druga cudowna wiadomość. Pablo dzisiaj pojechał do boksiowego domu http://www.dogomania.pl/threads/190161-Pablo-pi%C4%99kny-bokser-do-5-listopada-ma-czas-na-znalezienie-domu-innaczej-schron... :smile::smile::smile:

Koruś :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Cieszę się jak głupia :cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

Koruś, jak Ty swojego męża przekonałaś, to żeby przekonać kolegę, to dla Ciebie będzie pikuś :ghost_2:
Ja wiem, że Ty masz swoje sekretne sposoby :mdrmed::kiss_2:

Posted

Kapselku, melduje się po dłuższej nieobecności:-)
Boksio piękności, czy potrzebna jakaś pomoc?
w razie co dajcie znać, chętnie pomogę jak tylko będę mogła.

Posted

[quote name='kora78']maruda, hehehehe

maz nie czyta, tego moge byc pewna, jak niczego innego :) nigdy tu nawet nie zajrzy.

a kolega, to juz gorzej. watek Montiego czyta :)[/QUOTE]
Koruś, to dobrze, że my nie na wątku Montusia jesteśmy. Tu możemy sobie pofolgować i doskonalić babskie podstępy :-D

Posted

To ja bym mu powiedziała,że siostra bardzo by chciała,ale ktoś tam jej nie pozwala,on by jej chciał na złość zrobić,pokazać jej,że on jej by pozwolił.Faceci to przekory są.Może podstępem.

Posted

No to w takim układzie,
1. sposób: wszystko w rękach Marty. Może się przymilić do niego na ten weekend i dac nadzieję, a ona swoje sposoby na pewno ma, tego juz jje podpowiadać nie będę, a z tego co wiem, to ona dla boksia zrobi wszystko!
2. Kora, możesz mu obiecać, że rozjaśnisz umysł swojej siostry, że takie chłopaka to w życiu już nie spotka i nawet nie wie co traci, bo każdy dzień bez niego to totalna porażka. Przemówisz jej do rozsądku i wzbudzisz tym jego nadzieję, że wszystko jest tylko i wyłącznie w Twoich rękach i wszystko od Ciebie zależy, wtedy on nie odmówi bycia z boksiem, na pewno!

Posted

oj dziewczyny!
ale sie usmialam!!!

ja pomylalam calkiem odwrotnie. zadzwonie sama do niego i zalatwie wszystko bez siostry. bo jesli ona zacznie to on na zlosc moze zrobic, na zlosc jej. a jak ja nic tam do :nich: nie mam, to mi na zlosc robic nie bedzie.

tatankas... w sumie to jest ktos trzeci... ten trzeci. i pasowaloby do Twojego pomyslu,ze to ten trzeci siostrze nie pozwala. ale wszyscy wiedza, ze ten trzeci siostrze pozwoli na wszystko, bo taka *******a z niego... wiec nie uda sie ten plan :(

Kapsel, nr 1 odpada z racji istnienia tego trzeciego :(
a nr 2 jest realny :)

Posted

Koruś, to teraz wszystko w Twoich rękach, czyli dla tego kolegi jesteś jedyna deską ratunku, jak on pomoże Tobie, to może w kradnie sie w łaski Marty, a to zawsze warto zrobić!

Posted

jutro cos podzialam
prawdopodobnie kolega do mnie przyjedzie, bo musi cos odebac. w zywe oczy zawsze trudniej czlowiekowi odmowic :)

Kamila, jakie sa wiesci z telefonu z pania?????

Posted

[quote name='Maruda666']Ktoś pisał na wątku Floyda, że to brazylijski serial - to jak to tutaj nazwać??:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
To już serial na miarę hollywoodu będzie :multi::multi::multi:, czyli dramat przeplatać się będzie z romantycznym romansem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Marudko, a może Ty przyjedziesz do Kory na weekend w gości??? ;)

Posted

próbowałam się dodzwonić, ale nikt nie odbiera, mam nadzieje, że to zbieg okoliczności, bo dzwoniłam na numer tej Pani i jej córki i nic :lookarou:
oby wszystko było ok, jutro spróbuje ponownie