Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kamilko, Marudko, pytanie do Was, znalzłam na Boxer Forum taki wpis ShoutBoxie [FONT=Tahoma]"Czw 12:17][/FONT]: Dostałam wczoraj informację, że w wiosce parenaście kilometrów ode mnie; bodajże w Brochocinie, błąka się od dłuższego czasu starszy bokser. Na weekend, o ile tylko bede mogła postaram się pojechać i zobaczyć co i jak. Jest tylko jeden problem; w domu mam 7miesięcznego pita i trochę się obawiam brać boksia na DT... [FONT=Tahoma] [Czw 12:19][/FONT] Jeżeli boksiu dalej tam bedzie i chłopaki się zaakceptują, to na jakiś czas na pewno będę mogła zaopiekować się boksiem, ale będę potrzebował Waszej pomocy w szukaniu mu stałego domku ..." Dziewczyny wiecie gdzie to jest? Madzia, która to pisze jest ze Złotoryi, jak czytam o tej miejscowości, to zaraz się boję, że to może byc nasz boksio:shake: Quote
Kamila28 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 dzwoniłam, z boksiem wszystko ok, zaczynają się dogadywać, nie ma już spięć Pani jest w nim zakochana, teraz pracuje nad mężem Powiedziałam jej,że takich bid jest mnóstwo i nie łatwo im znaleźć dom, żeby zdawała sobie sprawę, że jeśli jednak będą musieli go oddać, to może to potrwać Quote
Kamila28 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Kapselku, kiedy to czytałaś, podaj link, bo z tej miejscowości jest ten boksiu !!!???? Quote
Kamila28 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 napisałam pw do tej dziewczyny Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 o matko bosko..... moze tzeba jechac na wizyte i zobaczyc na wlasne oczy? bez zapowedzi... a mi, jak na zlosc wyjazd wekendowy odpadl, bo dziecko chore. tyle zachodu wtedy bylo... tzn ja mialam... Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 kora78 napisał(a):o matko bosko..... moze tzeba jechac na wizyte i zobaczyc na wlasne oczy? bez zapowedzi... a mi, jak na zlosc wyjazd wekendowy odpadl, bo dziecko chore. tyle zachodu wtedy bylo... tzn ja mialam... Też mi się wydaje, że trzeba zrobic wizytę Pani, pamiętam jak w pierwszym telefonie do Pani, nie wiedziała o co Kamili chodzi... tak na słowa nie zabardzo można wierzyć, same macie masę doświadczeń... przez telefon można mówić wszystko, a zycie pokazuje co innego.. Kurcze, tzreba koniecznie zrobic Pani wizytę... Marudko Ty masz chyba najbliżej.... Madzia ta z Boxer Forum pisała tą wiadomość w czwartek, czyli 4 listopada... bokser juz był u tej Pani :shake: Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 tylko byla mowa o starszym psie a nasz tutejszy chyba na starego nie wyglada ? Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 To fakt, ze nasz nie wygląda na starego, ale z tego co się zdążyłam zorientować, to madzia ma 7 miesięcznego szczeniaka i mogła miec na mysli starszego znaczy dorosłego boksia. Sama nie wiem już co myśleć, ale przekonana jestem, że trzeba wizytę zrobic na 100%!!! :roll: Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 tak, czekamy wiec na wiesci z tej rozmowy z madzina, o szczegolach widzianego boksia wysyp jakis..... nic nie zmienia faktu, ze jesli to inny boksiu, to co z nim?? madzina go wezmie, ale jak sie psy nie dogadaja to....? :( Quote
kora78 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 aha, dodam, ze jesli walesa sie "nasz" boksiu to biore go natychmiast na dt Quote
Kapsel Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Koruś:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Czekamy na odpowiedź od Madzi :roll: Quote
haniabor Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kapsel napisał(a):Koruś:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Czekamy na odpowiedź od Madzi :roll: Czekamy z niepokojem Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Kapsel napisał(a):Kamilko, Marudko, pytanie do Was, znalzłam na Boxer Forum taki wpis ShoutBoxie [FONT=Tahoma]"Czw 12:17][/FONT]: Dostałam wczoraj informację, że w wiosce parenaście kilometrów ode mnie; bodajże w Brochocinie, błąka się od dłuższego czasu starszy bokser. Na weekend, o ile tylko bede mogła postaram się pojechać i zobaczyć co i jak. Jest tylko jeden problem; w domu mam 7miesięcznego pita i trochę się obawiam brać boksia na DT... [FONT=Tahoma] [Czw 12:19][/FONT] Jeżeli boksiu dalej tam bedzie i chłopaki się zaakceptują, to na jakiś czas na pewno będę mogła zaopiekować się boksiem, ale będę potrzebował Waszej pomocy w szukaniu mu stałego domku ..." Dziewczyny wiecie gdzie to jest? Madzia, która to pisze jest ze Złotoryi, jak czytam o tej miejscowości, to zaraz się boję, że to może byc nasz boksio:shake: to pisała Madzia od Medorka (niedawno zmarłego Boxia ??) napisałam jej na GG zeby sie odezwała Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Na gg też sie nie odezwała :( a nr fona nie mam , wydawało mi się ze miałam ... Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Alicja napisał(a):Na gg też sie nie odezwała :( a nr fona nie mam , wydawało mi się ze miałam ... I co Aluś? odezwała się? Quote
Alicja Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kapsel napisał(a):I co Aluś? odezwała się? no właśnie nie :( Quote
kora78 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 kurcze i co?? Kamila, prosimy o szybko wizyte u piesia!!! p.s. nie pamietam wciaz jego imienia... bolo?? Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Odezwała się Madzia, ze nie mogła go poszukać i nie była go łapać, dałam jej linka do watku, żeby zobaczyła czy to ten sam bokser. Ja mam nadzieję, że Madzia pisząc 4 listopada ta wiadomośc nie wiedziała, ze na bokserek jest juz bezpieczny w domu u Pani. Mam nadzieję, że Madzia odezwie się jak najszybciej i zrobi konfrontację Quote
Medorowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Już jestem. Spokojnie, boksiu widocznie jest u tej Pani. O boksiu powiedziala mi kobietka ze Zlotoryi, która widocznie też informację taką otrzymała, jeszcze jak boksiu nie miał DT, więc myślę, że wszystko jest OK;) Jeżeli "tymczasowa właścicielka" boksia nie ma nic przeciwko, to chętnie pojadę sprawdzić co i jak;) Problem tylko w tym, że samochód mam tylko na weekend'y, a wtedy znowóż bardzo często wyjeżdżam:roll: W ten weekend również jadę, ale postaram się wrócić do niedzieli, o ile tylko mi się uda. Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kamień z serca mi spadł :mdleje::mdleje::mdleje:ło matko, jak my się tutaj martwiłyśmy :shake::shake: Wiem, ze Kamila chce się wybrać do Pani pod pretekstem zrobie nia zdjęć boksia. Możecie się umówić i razem pojechać. Byłoby fantastycznie!!! Zawsze lepiej dmuchac na zimne :fadein: Kamila jest z Legnicy i jeździ samochodem. Quote
Medorowa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kapsel napisał(a):Kamień z serca mi spadł :mdleje::mdleje::mdleje:ło matko, jak my się tutaj martwiłyśmy :shake::shake: Wiem, ze Kamila chce się wybrać do Pani pod pretekstem zrobie nia zdjęć boksia. Możecie się umówić i razem pojechać. Byłoby fantastycznie!!! Zawsze lepiej dmuchac na zimne :fadein: Kamila jest z Legnicy i jeździ samochodem. Przepraszam, że tak późno się odezwałam, ale nawet nie miałam pojęcia, że boksiu ma wątek na DG. Z chęcią, jak coś proszę tylko o wcześniejszą wiadomość;) Quote
Maruda666 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dopiero teraz zajrzałam. Myślę, że to ten sam boksio i że już bezpieczny u pani. Jakby co, to ja mam samochód do dyspozycji, ale nie mam kierowcy :( Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 To najfajniej byłoby umówić się w trzy na spotkanie, ale Wam zazdroszczę:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Maruda666 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kapselku, to przejeźdźaj do Złotoryi :) Quote
Recommended Posts