Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='puchu']

Na pierwszy rzut oka myślałam, że 3masz urne z czyimiś prochami w domu... :cool3: :eviltong: Na szczęście to tylko lampa, ufff... :cool3:

Posted

jak Was postraszyć, to natychmiast się komentarze pojawiły :evil_lol:
no to straszymy dalej :mad::mad::mad:

banerków walentyntowym niet, bo nie lubie walentynek. no chyba że ktoś będzie baardzo ładnie prosił dużą ilością zdjęć w swojej galerii ;) :evil_lol: :eviltong:

Posted

puchu napisał(a):
jak Was postraszyć, to natychmiast się komentarze pojawiły :evil_lol:
no to straszymy dalej :mad::mad::mad:

banerków walentyntowym niet, bo nie lubie walentynek. no chyba że ktoś będzie baardzo ładnie prosił dużą ilością zdjęć w swojej galerii ;) :evil_lol: :eviltong:

sa fotki u mnie:cool3:
ostatnio nie mam na nic czasu...te przygotowania do studniówki...jeszcze my malujemy ozdoby normalnie to jest takie męczące że szok a wiecie co sobie wymyslili?Myszke Mickey...i weź tu maluj takie wielkie myszki...już wszędzie je widze teraz gdzie nie popatrze myszka miki...zamkne oczy widze myszke...pójde spac to pewnie mnie będzie prześladować...:roll:
Gratuluje naumienia komendy 'zdechł pies' Mickey tez to umie ale jak go uczyłam to najgorsze było nauczenie go żeby sie przez chwile w ogule nie ruszał...:shake: ale jakoś poszło i teraz mu to całkiem całkiem idzie:cool3:

Posted

My mamy temat przewodni Hollywood. Do przystorjenia dwa korytarze, dużą szatnie i sale gimnastyczną. W ferie możemy tylko sznurki porozwieszać :shake: :angryy: Wszystko musimy zrobić w środe i w czwartek, bo w piątek wchodzi już sprzęt grający...
Mickey w szafie jest świetny :evil_lol:

Posted

Pochwale się znowu :smile:
Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi:
Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol:

Posted

puchu napisał(a):
Pochwale się znowu :smile:
Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi:
Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol:

brawo :multi:
ale masz zdolną niunie:cool3: