Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 puchu napisał(a):aparat wraca w srode :eviltong: aaa tam w środe...teraz dodaj jakieś:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 puchu napisał(a):aparat wraca w srode :eviltong: Cóż za miłe wieści ;) :multi: :multi: :multi: Quote
puchu Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Zdjęcia z komórki, więc jakość nie najlepsza Chrupie coś dobrego Quote
puchu Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Jedna z wielu pozycji podczas snu A tutaj z mamą Quote
puchu Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 I znowu przetaczanie się podczas snu Zbliżenie na cztery litery :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Fotki:multi: :multi: :multi: Quote
puchu Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Troche niewyraźne na fotelu Brzuszysko :loveu: Taka jestem śliczna :loveu: Zdjęcia z pczątku pobytu To też z początku Quote
puchu Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Xiara napisał(a):Cuuudo :loveu: wiem :eviltong::loveu: Tyle fot dałam i co? :mad: Quote
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='puchu'] Na pierwszy rzut oka myślałam, że 3masz urne z czyimiś prochami w domu... :cool3: :eviltong: Na szczęście to tylko lampa, ufff... :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Xiara'] Cuuudo :loveu: Ale cudniasta ona jest:multi: uwielbiam takie psiaki:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 teeee puchu może byś cos poeksperymentowala z banerkami na walentynki?:cool3: tylko nie rób różowych:roll: dobranoc:buzi: Quote
puchu Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 jak Was postraszyć, to natychmiast się komentarze pojawiły :evil_lol: no to straszymy dalej :mad::mad::mad: banerków walentyntowym niet, bo nie lubie walentynek. no chyba że ktoś będzie baardzo ładnie prosił dużą ilością zdjęć w swojej galerii ;) :evil_lol: :eviltong: Quote
puchu Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 nauczyłyśmy sie dziesiaj 'zdechł pies' :multi: tzn. trzeba jeszcze utrwalić :) a teraz będziemy sie uczyć ukłonu :cool3: Quote
haska_12 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Super! Mądra z Arii dziewczynka :) Zdjęcia są cudne :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 puchu napisał(a):jak Was postraszyć, to natychmiast się komentarze pojawiły :evil_lol: no to straszymy dalej :mad::mad::mad: banerków walentyntowym niet, bo nie lubie walentynek. no chyba że ktoś będzie baardzo ładnie prosił dużą ilością zdjęć w swojej galerii ;) :evil_lol: :eviltong: sa fotki u mnie:cool3: ostatnio nie mam na nic czasu...te przygotowania do studniówki...jeszcze my malujemy ozdoby normalnie to jest takie męczące że szok a wiecie co sobie wymyslili?Myszke Mickey...i weź tu maluj takie wielkie myszki...już wszędzie je widze teraz gdzie nie popatrze myszka miki...zamkne oczy widze myszke...pójde spac to pewnie mnie będzie prześladować...:roll: Gratuluje naumienia komendy 'zdechł pies' Mickey tez to umie ale jak go uczyłam to najgorsze było nauczenie go żeby sie przez chwile w ogule nie ruszał...:shake: ale jakoś poszło i teraz mu to całkiem całkiem idzie:cool3: Quote
puchu Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 My mamy temat przewodni Hollywood. Do przystorjenia dwa korytarze, dużą szatnie i sale gimnastyczną. W ferie możemy tylko sznurki porozwieszać :shake: :angryy: Wszystko musimy zrobić w środe i w czwartek, bo w piątek wchodzi już sprzęt grający... Mickey w szafie jest świetny :evil_lol: Quote
puchu Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Pochwale się znowu :smile: Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi: Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol: Quote
nathaniel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Z pewnością tak... U nas Rambo wystrzelił do dwóch facetów , robotników. Myślałam, że mu nogi z doopki powyrywam , nie zdarzył mu się taki wyskok od dłuższego czasu... Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 puchu napisał(a):Pochwale się znowu :smile: Wczoraj wieczorem biegała ze znajomymi psami i nagle na widoku pojawił się golden. Miała ochote pobiec, nawet trochę się ruszyła, ale jak zawołałam raośnie przybiegła do mnie :multi: W czasie zabawy tez dała się kilka razy odwołać. Nawet od konsimowanego patyka :multi: Czy jest lepsza motywacja do dalszej pracy? :lol: brawo :multi: ale masz zdolną niunie:cool3: Quote
Recommended Posts