Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powinnam wiedziec dzisiaj , najpozniej jutro do 15 czy bede mogla wziac jednego do siebie. musze miec tylko dokladnie namiary jak po nie pojechac ?
jak to sie stalo ,ze one nie maja dt jeszcze ? i to zadne z nich ....

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bela_azi']jest spora szansa ,ze bede mogla wziac jednego na dt od jutra. w razie jesli bede mogla to gdzie sa te szczeniaki obecnie ? czy one nadal sa na dworzu, wszystkie ?[/QUOTE]

tak, nadal są na dworze :( miejscowość Bieniewice,
dokładnie gdzie wie pani, która je karmi, mamy do niej telefon, jak będziesz mogła jednego wziąć to czy może być ten chory?

Posted

wieczorem zadzwonię do pani i się dowiem czy był wet i obejrzał tego szczeniaczka;
tak, wymiotuje ten co wisiał na brzuszek na sznurku, może to od tego...
z jakiej dzielnicy Wawy jesteś?

Posted

Jesli jeden maluch pojdzie do adopcji jutro to moze uda mi sie samej pojechac po nie, ale boje sie ze moze byc juz ciemno jutro ... nie wiem czy to jest sens..
Mhm jak pojdzie brzdac to wtedy sie dogadamy co, gdzie i jak :)

Posted

okazalo sie ,ze narazie piesek zostaje u mnie ,niestety dla chorego malca :( jak bedzie sie cos zmieniac to bede pisac. moze sie uda wziac chociaz tego chorego.
Trzymajmy kciuki

Posted

najchetniej to ja bym je wszystkie wziela... od jutra bede miala szczeniaka na dt, jest przeslodki, wiec pewnie dlugo nie posiedzi. Nie wiem tylko czy po prostu moge wziac kolejnego szczeniaka i czy bede mogla poswiecic im tyle samo czasu. Najpierw zobacze jutro jak ten maluch sie zachowuje i na podstawie tego podejme decyzje czy dam rade z jednym z tych bidulkow na dworze. Moze sie cos tez do jutra zmieni, nic nigdy nie wiadomo. jesli juz to pewnie bym go wziela od Ciebie jak bedziesz przejezdzala przez ursynow w niedziele. zreszta zobaczymy moze cos wykombinuje jutro.. ja o nich pamietam nie martw sie, wiec zobacze co da sie zrobic ...
a gdzie sa inni ? czy nikt nie moze im biedakom pomoc ?? Masakra ..

Posted

ja się pomyliłam : /
nie w niedzielę a jutro będę w wawie,
dlatego na fotografowanie maluchów umówiłam się z panią na niedzielę

EDIT:
pieskowi już lepiej, nie wymiotował przy pani, je i pije, ale jest najmniejszy i najsłabszy z gromadki,
nie wiadomo czy wet u nich był

pada na nie, wszystko mokre, mają ustawione jakieś ofoliowane kartony, jeśli dobrze zrozumiałam, ale niewiele to daje