nemesea Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ati zaczynasz mnie prowokować głupimi tekstami a nie pomyślałaś aby zabrać Hesie do siebie? aby ja wesprzeć finansowo? umiesz krytykować? może skrytykuj siebie ze siedzisz tutaj i nic nie zrobiłaś w sprawie Hesi, sadze ze umiesz tylko komuś ściemę wciskać i kłótnie wszczynać wiec odczep się od mojej osoby póki masz jeszcze czas... nie umiesz odpowiedzieć nie pisz do mnie chyba tyle umiesz przeczytać i zrozumieć? jeszcze na marginesie tacy ludzie jak ty Ati wciskają ludziom psy aby je zaadoptowali , nie masz pojęcia co za ludzie co będzie z tymi biednymi psami ale ważne ze ty jesteś zadowolona ze sie problemu pozbyłaś..wiesz ze dzieki takim zachowaniom jakie zaprezentowałaś wiele piesków po adopcji ląduje na ulicy... Quote
kanna Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 nemesea napisał(a):Ati zaczynasz mnie prowokować głupimi tekstami a nie pomyślałaś aby zabrać Hesie do siebie? aby ja wesprzeć finansowo? umiesz krytykować? może skrytykuj siebie ze siedzisz tutaj i nic nie zrobiłaś w sprawie Hesi, sadze ze umiesz tylko komuś ściemę wciskać i kłótnie wszczynać wiec odczep się od mojej osoby póki masz jeszcze czas... nie umiesz odpowiedzieć nie pisz do mnie chyba tyle umiesz przeczytać i zrozumieć? jeszcze na marginesie tacy ludzie jak ty Ati wciskają ludziom psy aby je zaadoptowali , nie masz pojęcia co za ludzie co będzie z tymi biednymi psami ale ważne ze ty jesteś zadowolona ze sie problemu pozbyłaś..wiesz ze dzieki takim zachowaniom jakie zaprezentowałaś wiele piesków po adopcji ląduje na ulicy... o czym ty dziewczyno piszesz:crazyeye: Hesia od dawna jest w bezpiecznym, ciepłym i przytulnym miejscu....jest dotychczas jej jedynym sponsorem zarówno w opłacaniu hoteliku jak i leczeniu....długotrwałym leczeniu jest osobą godną szacunku i takie słowa, które padają z Twoich ust są głęboko niesprawiedliwe i oburzające.....ja sobie wypraszam! proszę moderatora o upomnienie osoby o nicku nemesea za niestosowne zachowanie Quote
omi Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 nemesea napisał(a):Ati zaczynasz mnie prowokować głupimi tekstami a nie pomyślałaś aby zabrać Hesie do siebie? aby ja wesprzeć finansowo? umiesz krytykować? może skrytykuj siebie ze siedzisz tutaj i nic nie zrobiłaś w sprawie Hesi, sadze ze umiesz tylko komuś ściemę wciskać i kłótnie wszczynać wiec odczep się od mojej osoby póki masz jeszcze czas... nie umiesz odpowiedzieć nie pisz do mnie chyba tyle umiesz przeczytać i zrozumieć? jeszcze na marginesie tacy ludzie jak ty Ati wciskają ludziom psy aby je zaadoptowali , nie masz pojęcia co za ludzie co będzie z tymi biednymi psami ale ważne ze ty jesteś zadowolona ze sie problemu pozbyłaś..wiesz ze dzieki takim zachowaniom jakie zaprezentowałaś wiele piesków po adopcji ląduje na ulicy... Ile Ty masz lat? Nudzisz się? Przeskakujesz z wątku na wątek i zadajesz durne pytania. Quote
Ati Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 kurcze jak ty wszystko o mnie wiesz przesledzilam jej wpisy, olejcie to wlasnie po to zadalam pytania i spodziewalam sie ataku co nie wiem , to wymysle pozdrowka, bawie sie swietnie Quote
dominikabankert Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ati ,Kanna i Tanitka od lat pomagają wyżłom i znajdują im domy wcześniej czy później.Nemesea ,jakbyś sobie poczytała stare wątki to byś wiedziała i miała dowody .No chyba ze masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego.... Quote
tanitka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 do kłótni to nam tutaj bardzo daleko ;) Quote
dominikabankert Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 łoooo Tanitka jeszcze nie spi ja tez i mój wyżeł tez akwarium terroryzuje:) Quote
tanitka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 ja nie śpię, ale moje psy wszystkie już na drugi bok się przekręcają .... bo nie mam akwarium ;) Quote
Ati Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 kanna byla u Hesi w odwiedzinach, pewnie jutro wstawie zdjatka:) Quote
dominikabankert Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 nie rozumiem zupelnie tego, ze mała nie ma jeszcze domku:( jest wspaniała Quote
Ati Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1386805274 z nowszymi zdjeciami Quote
kanna Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja reklamuję przede wszystkim jej charakter..... dziś zadzwoniła pani o suczkę z FB...już się ucieszyłam....ale niestety pytała o Luckiego... ech..... Quote
kanna Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 prośba... Agamika potrzebuje sprawdzić domek dla swojej bidki w Rawie Mazowieckiej....kochane ciotki nie macie kogoś kto mógłby pomóc?? bardzo proszę....... Quote
kanna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 no i widzę ,że sobie sama do siebie gadam..trudno.... w szerloku...w ogłoszeniach nie mamy fotek heśki a to dobry portal...ja się zupełnie nie znam jak to dodać....:oops: Quote
bahlsa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://krakow.szerlok.pl/oferta/hesia-szczeniak-suczka-mix-mini-wyzelkowy-ID4rao.html już ma zdjęcia w ogłoszeniu :) gadaj Aniu i pisz.... ja zawsze czytam Quote
kanna Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='bahlsa']http://krakow.szerlok.pl/oferta/hesia-szczeniak-suczka-mix-mini-wyzelkowy-ID4rao.html już ma zdjęcia w ogłoszeniu :) gadaj Aniu i pisz.... ja zawsze czytam baaardzo:loveu: Quote
Ati Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 bahlsa, a mozesz mi na pv napisac jak tam wstawiasz zdjecia, i z jakiego internetowego programu korzystasz? Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 prośba... Agamika potrzebuje sprawdzić domek dla swojej bidki w Rawie Mazowieckiej....kochane ciotki nie macie kogoś kto mógłby pomóc?? bardzo proszę....... są na dogo dziewczyny w Ostatniej Szansy, która dziala w Rawie Maz. zaraz poszukam je Quote
Ati Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Bazarek1 http://www.dogomania.pl/threads/199596-Bazarek-na-nasze-wyzelki-Hesie-Doris-i-Magnuma?p=16051588#post16051588 Bazarek2 http://www.dogomania.pl/threads/199608-Dziewczynskie-Biustki-na-dziewczynke-Doris?p=16052691#post16052691 Quote
Recommended Posts