Jump to content
Dogomania

Czy przezyje/Wyzelka szorstka ORA/ oraz mala Hesia/Z Miedar

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ati zaczynasz mnie prowokować głupimi tekstami a nie pomyślałaś aby zabrać Hesie do siebie? aby ja wesprzeć finansowo? umiesz krytykować? może skrytykuj siebie ze siedzisz tutaj i nic nie zrobiłaś w sprawie Hesi, sadze ze umiesz tylko komuś ściemę wciskać i kłótnie wszczynać wiec odczep się od mojej osoby póki masz jeszcze czas... nie umiesz odpowiedzieć nie pisz do mnie chyba tyle umiesz przeczytać i zrozumieć? jeszcze na marginesie tacy ludzie jak ty Ati wciskają ludziom psy aby je zaadoptowali , nie masz pojęcia co za ludzie co będzie z tymi biednymi psami ale ważne ze ty jesteś zadowolona ze sie problemu pozbyłaś..wiesz ze dzieki takim zachowaniom jakie zaprezentowałaś wiele piesków po adopcji ląduje na ulicy...

Posted

nemesea napisał(a):
Ati zaczynasz mnie prowokować głupimi tekstami a nie pomyślałaś aby zabrać Hesie do siebie? aby ja wesprzeć finansowo? umiesz krytykować? może skrytykuj siebie ze siedzisz tutaj i nic nie zrobiłaś w sprawie Hesi, sadze ze umiesz tylko komuś ściemę wciskać i kłótnie wszczynać wiec odczep się od mojej osoby póki masz jeszcze czas... nie umiesz odpowiedzieć nie pisz do mnie chyba tyle umiesz przeczytać i zrozumieć? jeszcze na marginesie tacy ludzie jak ty Ati wciskają ludziom psy aby je zaadoptowali , nie masz pojęcia co za ludzie co będzie z tymi biednymi psami ale ważne ze ty jesteś zadowolona ze sie problemu pozbyłaś..wiesz ze dzieki takim zachowaniom jakie zaprezentowałaś wiele piesków po adopcji ląduje na ulicy...

o czym ty dziewczyno piszesz:crazyeye: Hesia od dawna jest w bezpiecznym, ciepłym i przytulnym miejscu....jest dotychczas jej jedynym sponsorem zarówno w opłacaniu hoteliku jak i leczeniu....długotrwałym leczeniu
jest osobą godną szacunku i takie słowa, które padają z Twoich ust są głęboko niesprawiedliwe i oburzające.....ja sobie wypraszam!

proszę moderatora o upomnienie osoby o nicku nemesea za niestosowne zachowanie

Posted

nemesea napisał(a):

Ile Ty masz lat?
Nudzisz się?
Przeskakujesz z wątku na wątek i zadajesz durne pytania.

Posted

kurcze jak ty wszystko o mnie wiesz
przesledzilam jej wpisy, olejcie to
wlasnie po to zadalam pytania
i spodziewalam sie ataku
co nie wiem , to wymysle
pozdrowka, bawie sie swietnie

Posted

ja reklamuję przede wszystkim jej charakter.....

dziś zadzwoniła pani o suczkę z FB...już się ucieszyłam....ale niestety pytała o Luckiego...

ech.....

Posted

prośba...

Agamika potrzebuje sprawdzić domek dla swojej bidki w Rawie Mazowieckiej....kochane ciotki nie macie kogoś kto mógłby pomóc?? bardzo proszę.......

Posted

no i widzę ,że sobie sama do siebie gadam..trudno....

w szerloku...w ogłoszeniach nie mamy fotek heśki a to dobry portal...ja się zupełnie nie znam jak to dodać....:oops:

Posted

prośba...

Agamika potrzebuje sprawdzić domek dla swojej bidki w Rawie Mazowieckiej....kochane ciotki nie macie kogoś kto mógłby pomóc?? bardzo proszę.......

są na dogo dziewczyny w Ostatniej Szansy, która dziala w Rawie Maz. zaraz poszukam je