Asior Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Oto Viktoria, moja nowa miłość w schronisku ;) Ma ok 2 lata, choć wg mnie może być młodsza, to pies kochający wszystkich.... ma przecudowny charakter, no i oczywiście jest piękna :) Bardzo niska jak na amstafa, więc może troszkę jest stafikowata, szeroka w klacie, wąska w dupsku.. Oto moja księżniczka: Quote
Asior Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 przez swój charakter i chrumkanie ssstrasznie mi przypomina mamuśke (agamika pewnie zaraz się będzie sprzeciwiać, ale co tam :p ) Quote
paoiii Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jest cukierek, w dodatku imienniczka mojej suki to juz wogole :D Quote
DuDziaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 http://lh6.ggpht.com/_hZN3Y9LCibM/TMtkA0rf4-I/AAAAAAAAFj8/Gx_iWD8d7Qc/DSC06009.JPG :diabloti: piekna i jaka szczęśliwa :loveu: a jak z psami ?;) Quote
ataK Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kibicuję ostatnio astkom ze względu na moje dziecko, które jest ich wielbicielem :) To i tu się zapisuję... Quote
Asior Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 oo nie.. ona jest mOOOja :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agnieszka32 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Tak tak, pobijcie się :razz: :diabloti: trochę rozrywki nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Asior Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 ło boże.. przylazła ta co jej odbija :megagrin: Quote
agnieszka32 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asior napisał(a):ło boże.. przylazła ta co jej odbija :megagrin: Ona przylazła tu już wcześniej, tylko siedziała cicho :eviltong::eviltong::eviltong: (widocznie wcześniej była normalniejsza :evil_lol:) Quote
Asior Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Agula czy Ty coś spożywałaś dzisiaj??? :cool3: :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Asior napisał(a):Agula czy Ty coś spożywałaś dzisiaj??? :cool3: :evil_lol: A chcesz szczegółowo, czy tak tylko ogólnie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ogólnie to: śniadanie, obiad, kolacja :p Szczegółów nie wymienię, bo pojedynczy post ma ograniczoną pojemność ilości słów :diabloti::evil_lol: A tak serio - to bana chyba dostanę zaraz za te offy, ale ostatnio strasznie nudno na dogo, nic się nie dzieje :roll: trzeba towarzystwo trochę rozruszać - jakaś mała bitwa słowna jeszcze nikomu nie zaszkodziła :diabloti: To jak dziewczyny? czyja jest w końcu śliczna Viki? :cool3: :evil_lol: Quote
anita_happy Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 miała być bitwa....to ja wytaczammmmmm dzialoooo UNA jest mojaaaaaa... :P kjójewna :P oddam Drobiazga - TULA /ruda suka ze sterczącymi uszami...ostatnio dziurawi slarpety..kołdry.../ Tekle - /staraz, bezowa, wredna z padaczką/ Latika - /niby collie..no Lessie :P wredna, a buegunkka/ oddam w zamian za VIKI kto sie łapie - interes życia 3 suki za jedną Asior - łapiesz sie Quote
wilczyca Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='agnieszka32'](......) To jak dziewczyny? czyja jest w końcu śliczna Viki? :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] ponieważ jest pod moją opieką więc jest moja :bigcool: :cool3: :evil_lol: Quote
agnieszka32 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Asior napisał(a):oszzz Ty.... No co Ty, Asia - nie poddawaj się :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts