Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieści od Wiktorii :)

"Wika szybko zaklimatyzowala sie u nas i przyzwyczaila do nas,lubi bawic sie gryzakiiem i milo umila nam zczas,
naprawde jestesmy z niej zadowoleni i cieszymy sie ze jest z nami.pozdrawiamy i dziekujemy za pomoc"

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

I jeszcze porcja wieści i zdjęć :D

dziewczynka ma się SUPER :loveu:

mail:
"Witamy, z góry przepraszamy, że tak zamilkliśmy na dłuższą chwile. Czas się przypomnieć:) Przesyłam kilka zdjęć na maila naszej dziewczynki, bo niestety na forum dogomani nie udało mi się zamieścić. Viki miewa się świetnie, bardzo dobrze zniosła zimę, przypuszczam, że ze względu na nowy sweterek:) (na zdj uwieczniony) Więcej przy najbliższym spotkaniu, które mam nadzieje, uda nam się zoorganizować w krótce:) Gdy będzie tylko dłuższa chwila, obiecuję ODZEW.
POZDRAWIAMY"

i zdjęcia :)

i najpiękniesza modelka haha :loveu:

• 2 months later...
Posted

Z miłych wieści dostałam wiadomość od WIKI :)

"[FONT=Times New Roman]Witam:)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] U nas wszystko w porządku, Wiki miewa się świetnie. Zaczyna się robić ciepło w zwiazku z tym Dziewczynka ma jeszcze dłuze spacery i nic jej więcej do szczęścia nie trzeba, tak jak i nam ;) No może zapomniałam wspomnieć o TRAWIE,, przecież w domu mamy małego Trawożerce:))) Nauczyła się już podstawowych komend (oczywiście za małą nagrodę...) Naprawdę jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Jeśli chodzi o kompana dla naszego Skarba.. Jak najbardziej tak.. Śledzę co jakiś czas forum dogomanii.. Niestety wcześniej się troszkę zagalopawaliśmy, bo nie zwróciliśmy uwagi na brak czasu, ale teraz wszystko się powoli stabilizuje zatem będzie można już bardziej otwarcie myśleć o drugim psiaku..[/FONT]
[FONT=Times New Roman]PS: W załączniku kilka zdj.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Pozdrawiam!:) Magda"

[/FONT]