Jump to content
Dogomania

Mała, stara, schrowana jamniczka Emi, czeka na śmierć potrzebne DT/DS i $$ na CITO!!

Recommended Posts

Posted

_Mona napisał(a):
Stosunek do innych zwierzat bardzo dobry. Z moimi 3 psami sie zgadza. Emi nie chce zostawać sama w domu , boi sę i bardzo piszczy i szczeka. Jest to związane z jej traumą po śmierci właścicielki.

Jeśli nie chce zostawać sama w domu to może być problem ze znalezieniem DT. :-(
Jak ona się czuje?

Posted

Wczoraj byłam z Emi na USG jamy brzusznej, w ścianie pęcherza pojawił się "twór niewielkich rozmiarów" nie ustalono,że jest to nowotwór? Za 14 dni mamy jechać na kolejne usg jamy brzusznej i wynik z tego zdecyduje o zrobieniu RTG? Emi jest nadal na karmie dla chorych na wątrobę. Niestety Emi nadal nie chce zostawać sama w domu, piszczy i szczeka , jest to wynik traumy. Stosunek do psów ma pozytywny j/w pisałam.

W sprawie jej adopcji dzwoniła Pani z Goczałkowic ,ale ma się zastanowic i dać znać?

Posted

piekna jemniczka jej potrzebny dom staly lub chociaz tymczas ,po stracie ukochanej osoby nie predko wroci do normy poniewaz jamniki sa bardzo uczuciowe zwierzęta i bardzo przywiązują się do swoich opiekunkow... trzymam kciuki i szukamy domku dla pieknej...

• 4 weeks later...
Posted

Błagamy o pomoc dla Bazyla z padaczką
bardzo cierpi, już praktycznie [B]nie chodzi,[/B] mamy czas do poniedziałku inaczej [B]morbital!![/B]!

Bazyl woła o pomoc!
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/197405-Bazyl-m%C5%82ody-pies-z-wyrokiem?p=15891464#post15891464"]http://www.dogomania.pl/threads/1974...4#post15891464[/URL]

• 2 weeks later...
Posted

Nadal u mnie w dt. Wczoraj miała robione badania krwi morfologa i biochemia. Niestety nadal złe parametry wątrobowe i zaczeły sie szmery w sercu. Jest jedna rodzina starsze małzenstwo, zainteresowane adopcją , ale z jej stanem zdrowia nie wiem czy będą chętni?

Posted

nemesea z Emi jest problem zdrowotny chore serce,watroba, i pojawił sie twór w okolicach pęcherza moczowego, nie martw się , napewno Emi zostanie u mnie na stałe...

• 3 weeks later...
Posted

"APEL - prosze o rozesłanie!!!
http://www.dogomania.pl/threads/1903...my-z-nosówką!
W zwiazku z wzmożeniem działań mających na celu ucywilizowanie sytuacji w sosnowieckim schrosnisku, ropoczęliśmy wykonywanie sekcji zwłok psów poddawanych eutanazji lub tych, które padły - w celu ustalenia przyczyn uśpienia lub powodów padnięcia .
Sekcje wykonuje PZHW. Zawiozłam 5 psów i 1 kota na początek.
Apeluję o pomoc w finansowaniu kolejnych sekcji zwłok - badając zmarłe pomożemy żywym!!!
Proszę rozesłanie i pomoc. TO BARDZO WAŻNE

Wpłaty z dopiskiem Sosnowiec prosze kierować na konto:
FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT
41-508 Chorzów - Maciejkowice
ul. Antoniów 1

Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001
"