Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy z rana
Inezka jest wspaniałą suczką tak się cieszy z rana jak na dworek idzie , normalnie będzie miała szczęście jak ktoś ją weżmie do domku choć cisza z tymi telefonami to dobierać domek będe na specjalne życzenie Inezki czyli ostrożnie :cool1::cool1:

(bros już zdrowy, wczoraj ostatni zastrzyk podzielony troche on troche ja ):evil_lol:

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaczynają być problemy duże problemy:angryy: Inez nie przekroczy klatki schodowej na dworek :nonono2: zapiera się tak że nie da się jej nawet ciągnąć, musze ją nosić na dworze, ale ona tym sposobem nawet nie mysli siku robić :crazyeye: a jak już ją położe na ziemie to biegnie i biegnie zero kupy zero siku :niedowia: a nie pozwole jej robić w domu

Posted

Dziewczyny może w miare możliwości i czasu piszmy do Inezki aby mogła wskoczyć na pierwszą :multi: ja sama nie dam rady jej tam podnieść, ja rozumie że zapracowane jesteście ale jak byśmy zścisneły poślady może by się udało :cool1: bo zamiast dążyć do przodu to się cofamy :angryy:

Posted

Ściskam wobec tego co mogę. Inez na Dogo domu nie znajdzie, a i nowych gości nie mamy żeby pomogli. Ogłoszenia i ogłoszenia, po Nowym Roku. Teraz nie pora.

A czy coś się wydarzyło na spacerku, że ona się boi? Może na smaki wyjdzie? Albo biegiem jak w zabawie?

Posted

[quote name='Mona1991']U nas dzieciaki już sylwestra robią petardami... -.- Siemano! ;)[/QUOTE]

Dokładnie Olek Pier..... petardy Inez tego się boi dziś kolejny raz inez mnie na dworek wyprowadziła :diabloti: to nie jest bieganie do zabawy a raczej jak tu zerwać smycz i uciekać dalej, ona się zapiera na 4 łapy i koniec nawet wołem jej nie pociągnie człowiek

Przez dogo czy nie ale jak też widac jej nie będzie to nikt nowy nie zajrzy:roll::roll: a co do ogłoszeń to na tablicy jest ponad 300 obejrzeń i mniej wiecej po 50 z pakieciku wiecie ile to ludzi !!! i choć minimalne gdyby było zainteresowanie to ludzie pytania by zadawali

Posted

Iwonko, wiele psów tak ma. Moja siostra adoptowała od nas jorczka (miał być tylko tymczas, ale został), ma to samo. Od świąt nie chce wychodzić, wynoszą go trzęsącego się na rękach jak już muszą. Robi w łazience na szmatkę.
Moja Mała też już woli w łazience koło ubikacji.
Nie wiem jak temu zaradzić. Są wprawdzie takie małe tabletki sedalinu mite, ale to powinien zalecić wet i ma swoje skutki uboczne
[URL]http://www.biowet.com.pl/produkty.php?go1=32[/URL]

Posted

Iwonko przed sylwestrem zakupie jakieś tabletki aby Inez przetrwała jakoś to strzelanie o ile bedzie mogła wziąść taką tabletke bo o Inez to będe miała stracha :shake: Strasznie martwie się tą całą sytuacją Skontaktuje się z wetem ;)

Te tabletki mam ,które mi pokazujesz i napewno wiem że ich inez nie podam mój bros je dostaje jak jedziemy i psa nie ma aż do następnego dnia traci równowage i nie widzi dobrze spada ze schodów itp oczy jak po narkozie . skutki uboczne są wielkie na własnych łapach się przewraca tak są sztywne a Bros to bydlak i tak na nigo działają Wiec nie ma nawet mowy o tych tabletkach może Agata dopasuje coś dla niej Inez ma za słaby organizm na taką tabletke:crazyeye: Pisze że działa 4 godziny a Bros traci się na dobe

Posted

Dziś Inezka miała wizyte innego pieska w potrzebie dalmatynczyka, ale niestety jak lwica broniła swojego domku i nie pozwoliła mu wejść do pokoju wisiała na nim jak flaga z zębami Pierwszy raz ją widziałam w takiej akcji :cool3: a Bros widząc że to jego suka:evil_lol: wkraczał do ataku

Posted

[quote name='Mona1991']Prawidłowo ;) Czuły, że coś się święci... Ładnie Ci dzisiaj Inez tańcowała na smyczy... Jeszcze nie ma sylwestra a już jest niedobrze...[/QUOTE]

heheheheh
no choć proszę
nigdzie nie idę
no choć bede cie bronić
sama sobie idz ja idę do domu już mi się nie chce siku
Inez no choć bardzo cię proszę
:shake::shake:
wziełam na rączki do samego dołu zniosła szybko szybko kupalon Bros chodu do domu kosmici atakują :eviltong::eviltong::eviltong: tak jej język wisiał jak sprintem do klatki leciała
a w klatce
ogon jak kołowrotek Inez - a widzisz nie dogonili nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: diabły wcielone :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='shanti']To łobuzy! Stworzyli zgodną koalicje żeby Cię wykończyć :evil_lol:[/QUOTE]

hehehehe za jednym razem to dobrze bo co ja kalorii spale biegnąc za nią, a za mną Bros bo cielak nie nadąża :diabloti:

Inez po spacerku wieczornym( spacerku do duże słowo) tak mocno zasneła:sleep2: a przez sen bo maraton zrobiła 4 łapki równocześnie jej latały a jakie zęby ma dużeeee:crazyeye: chyba mało dziś się wyżyła jeszcze w śnie Żarła TZ mówi :diabloti: weś ją szturchnij aby się obudziła gadam mu że jak ma za dużo palców niech sam ją szturchnie, żeby mnie zeżarła :evil_lol::evil_lol:

No dziś ubawiłam się na maksa choć dziś inezka była z siebie dumna i zadowolona

Posted

To ci Inez. Strachulec jak wiele innych. Drops jak to facet, nie boi się, a Mufka szczeka okrutnie jak usłyszy huk. Ale do domu nie biegnie. A w Sylwestra najlepiej telewizor na full, to nie usłyszy wystrzałów.:lol: A i tak pewnie się zleje.:p

I jeszcze porada - można zapraszać ludzi na wątek, ale jak nie ma tragedii i krew się nie leje to niechętnie przychodzą. No cóż , to tylko ludzie.

Posted

monika55

w sylwestra będe jej bronić :mad::mad:
Ach a co do zaproszeń i bez nich sobie poradzimy :cool1::cool1:
Inezka odwiezie Alicje i Brosa do babci Danusi na ferie to se poszaleje na podwórku :diabloti: a może babcia Danusia się w niej zakocha:roll: