Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy z rana I pierd..... WIATR :nerwy: Inez zaś tak się bała że w nocy na głowe mi wchodziła a sapała Ja sobie nie wyobrażam sylwestra musze się zaopatrzyć w tabletki uspakajające dla bandytów:eek2:

Dziś była w odwiedzinach u Inez Mona mówi że inez się zaokrągliła... Pyzak

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy z 6 tych z 4 hehehe:eviltong: Inez patrze na te fotki to Inez musi bokiem siadać bo na dupce jej za ciężko już łapki przednie sie skróciły albo beblok się poszerzył BUBA:evil_lol:

Posted

Witamy witamy prawie wieczorkiem:lol:
Inezko gdzie twój domek ??:-( zaczynam się martwić :placz: Totalna bezradność i Beznadzieja
hopp hopp hoop hoop:multi::multi::multi::multi::multi: wysoko

Dobranoc Maleńka, tak bym chciała abyś się przestała bać wiaterku:look3:zaś będziesz pół nocy chodzić i dyszeć :candle:

Posted

Nie lubie ciszy przed burzą bo jest straszna, wole samą burzę... :):):) A tym bardziej jak za oknem widzę strugi deszczu... Ale pozytywnie dzieci, pozytywnie i do przodu. Dobranoc szkudniki :)

Posted

chyba się przyzwyczaiłam do nie spania w nocy:angryy: Inez jak mówiłam pobudziła nas wszystkich :diabloti: najpierw TZ wylizła i mu nad uchem stękała, Potem do mnie na szyje głowe kładła :angryy: a na koncu było larmo bo BROS w nogach spał a ta nawet jego obudziła i co byk się wściekł:angryy:

W sylwestra to ja chyba wezme tabletki na uspokojenie dla psów :wallbash::motz: