P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jezusie słodki jaki cuuuudny!!! Mama mięknie :) - będę jej truła :) Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Aż nie mogę uwierzyć, że ktoś wyrzucił takiego psa! Może za suka pobiegł...? Czasem ludzie nie mają neta... Niedawno tak było chyba z jamnikiem z warszawy, jacyś starsi Państwo zgubili... A wystawiałyście go na zaginionepsy.waw.pl??? U KORY? Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Wisełka, masz takie cuuuuda w awatarze!!! :) Piękne są! mam słabość do tej rasy :), a sama zakundlona jestem :) Quote
obraczus87 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Uff w koncu dotarlam do cudnego psiulka. Jest BOSKI! Quote
Wisełka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Paulina78']Wisełka, masz takie cuuuuda w awatarze!!! :) Piękne są! mam słabość do tej rasy :), a sama zakundlona jestem :) A dziękujemy ;) tu są moje debile: http://www.dogomania.pl/threads/138149-Wroc%C5%82aw.Jamnik-szorstkow%C5%82osy-tak-po-prostu-go-oddali!-GUCIO-MA-DOM-!/page50 ;) Gućkowy wątek :) Quote
P78 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezu, jakie cuda!!! No szczoty przecudowne!!! :) Quote
danka1234 Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Ano cudny piesio a bezdomny niestety. Dzieki za wklejenie fotek,mam problem z wejsciem na dogo. Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='AGA35']dziś kolejna sesja zdjęciowa :-) czekamy zatem na foteczki Spikusia. cd,ogłoszeń; 11-cafeanimal 12-morusek 13-przylepa pl 14-psia mania 15-zwierzęta 16-do adopcji 17-ojej 18-ogłoszenia olx 19-e-gratka 20-giełda ogłoszen Quote
anouk92 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Spiduś obyś nie musiał trafić do schronu :( Quote
danka1234 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 anouk92 napisał(a):Spajkóś obyś nie musiał trafić do schronu :( oby,moze ktos go wypatrzy z ogłoszen. jakis wielki wyszedł na tych fotkach,czy jest wiekszy od standarowego jamnika? Quote
AGA35 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 danka1234 napisał(a):oby,moze ktos go wypatrzy z ogłoszen. jakis wielki wyszedł na tych fotkach,czy jest wiekszy od standarowego jamnika? spidi jest wielkości normalnego jamnika , na zdjeciach się wydaje większy :-) Quote
AGA35 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='Paulina78']do kiedy ma czas????? w sumie tego czasu to mamy bardzo mało, jutro lub pojutrze będzie kastrowany a potem koniec sielanki bo potrzebne jest miejsce na kolejną biedę :-( Quote
Wisełka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Żeby chociaż DT był za zwrot kosztów utrzymania :roll: :roll: :roll: Quote
E-S Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ależ cudności ! Paulina78, gwałć mamę !!! Moja też po śmierci mojego taty została sama i funkcjonuje extra - bo ma 4 psy ! Które nie pozwalają rozpamiętywać, smucić się, czy pogrążać w depresji. Czy Twoja mama wie, że 10 minut głaskania psa dziennie obniża ciśnienie u wysokociśnieniowców ? Że pies w domu obniża o połowę ryzyko wylewu i zawału serca ? Nie wspomnę o ryzyku włamania do domu ! Tym bardziej, że mama jest sama - powinna mieć psa ! Pracuj nad nią, to dla mamy dobra, no psa też ;) Quote
anouk92 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wisełka napisał(a):Żeby chociaż DT był za zwrot kosztów utrzymania :roll: :roll: :roll: Wisełko jeśli trafi się bezpłatne DT to jesteśmy w stanie dostarczyć karmę i pokryć koszty szczepień. Quote
Wisełka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Tylko gdzie ten DT :roll: :roll: :roll: Paulina, a może mama chociaż na DT weźmie Spidusia? :roll: :roll: :roll: Quote
danka1234 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 cd ogłoszen dla Spidiego; 21-hiperogłoszenia 22-FreeCF pl. 23-ogłosili pl. 24-adin pl 25-świat ogłoszen Quote
anouk92 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mam nadzieje że te chocia zjedno z tych ogłoszeń przyniesie domek. Quote
danka1234 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 anouk92 napisał(a):Mam nadzieje że te chocia zjedno z tych ogłoszeń przyniesie domek. oby,tez mam taką nadzieje dlatego je robie. Quote
P78 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 E-S napisał(a):Ależ cudności ! Paulina78, gwałć mamę !!! Moja też po śmierci mojego taty została sama i funkcjonuje extra - bo ma 4 psy ! Które nie pozwalają rozpamiętywać, smucić się, czy pogrążać w depresji. Czy Twoja mama wie, że 10 minut głaskania psa dziennie obniża ciśnienie u wysokociśnieniowców ? Że pies w domu obniża o połowę ryzyko wylewu i zawału serca ? Nie wspomnę o ryzyku włamania do domu ! Tym bardziej, że mama jest sama - powinna mieć psa ! Pracuj nad nią, to dla mamy dobra, no psa też ;) Wie, bo miala UKOCHANA JAMNICZKE SZORSTKOWLOSA :) I wlasnie Jej smierc ja tak dobila, ze teraz gada czesto jak ludzie co stracili psa - nigdy wiecej, a ja jej dalej swoje :) ... BOZE... dzis juz z nia nie pogadam... :( Czy ktos moze mi dac numer na PW ??? Wiecie, ze dzis wystawilam ratlerke - ktos mnie poprosil i juz znalazla dom? Moze i ja Go wystawie w razie co :)??? Hehe, mam dobra reke :) Quote
E-S Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Paulina78 napisał(a):Wie, bo miala UKOCHANA JAMNICZKE SZORSTKOWLOSA :) I wlasnie Jej smierc ja tak dobila, ze teraz gada czesto jak ludzie co stracili psa - nigdy wiecej, a ja jej dalej swoje :) ... BOZE... dzis juz z nia nie pogadam... :( Czy ktos moze mi dac numer na PW ??? Wiecie, ze dzis wystawilam ratlerke - ktos mnie poprosil i juz znalazla dom? Moze i ja Go wystawie w razie co :)??? Hehe, mam dobra reke :) Paulina ja rozumiem Twoją mamę doskonale, po śmierci psa mojego zycia - doga niemieckiego Zuzki, przez kilka lat nie mogłam po prostu wziąć psa. I powiem Ci, że był to najsmutniejszy okres w moim zyciu i żałuję tego. Powiedz mamie, że jej jamniczka za Tęczowym Mostem z niczego bardziej by się nie cieszyła jak z tego, że jej Pani nie marnuje miejsca i ratuje życie jej żyjącemu braciszkowi. Bo to prawda. Quote
Recommended Posts